605 Bin TL’ye Sıfır Citroen Berlingo Müjdesi! Citroen Satışlara Başladı!

Türkiye’deki otomobil piyasasında büyük bir pazar payı bulunan Citroen, şartları sağlayan vatandaşlara 605 bin TL’den başlayan Berlingo satışlarına başladığını duyurdu. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz nedeniyle TL’deki düşüş, döviz kurundaki ve enflasyondaki artış devam ederken, hemen her ürüne rekor zamlar gelmeye devam ediyor. Bu zamlardan otomobil piyasası da etkilenirken, sıfır otomobil fiyatları fahiş seviyelere yükseliyor.

Sıfır otomobillerde yaşanan fiyat artışı nedeniyle araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, ikinci el araçlara yönelirken, ikinci el araç piyasasının da artması nedeniyle otomobil satın alabilmek resmen hayal oldu. Bu nedenle, nakit sorunu yaşayan vatandaşlar, bankalardan taşıt kredisi çekmek istese de bankaların da kredi faizlerini yükseltmesi nedeniyle kredi çekemez oldu.

CİTROEN BERLİNGO 605 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Hal böyle olunca, araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ne yapacaklarını kara kara düşünürken, Citroen’den şartları sağlayan vatandaşlar için 605 bin TL’den başlayan fiyatlarla Berlingo modelinin satışına başlandığı duyuruldu. Citroen, bu kampanyayı ÖTV indirimi kapsamında gerçekleştirirken, ÖTV indiriminden yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor.

Bu doğrultuda, yüzde 40 ve üzeri engelli olma ve bu engeli, tam teşekküllü bir hastaneden alınan sağlık raporuyla belgelemek gerekiyor. Söz konusu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar ÖTV muafiyetliyle oldukça uygun fiyatlara sıfır otomobil alabiliyor.

Peki, ÖTV indirimli Citroen Berlingo fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Citroen Berlingo fiyat listesi…

Berlingo Feel Bold 1.5 BlueHDi 130 HP - 6 İleri Manuel 605 bin 556 lira

Berlingo Feel Bold 1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 652 bin 778 lira

Berlingo SHINE 1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 708 bin 333 lira

Berlingo Shine Bold 1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 750 bin lira

Ekonomi Haberleri