TOKİ Kazımkarabekir MTAL yaptığı etkinliklerle dur durak bilmiyor.

“Her hafta bir etkinlik” çalışması kapsamında yapılan etkinlikler dizisinde bu haftanın konuğu ressam Pertav BAŞAK okulda muhteşem bir gösteri yaptı.Ressam Pertav BAŞAK katıldığı yarışma programı Yetenek Sizsiniz de yüzde...

“Her hafta bir etkinlik” çalışması kapsamında yapılan etkinlikler dizisinde bu haftanın konuğu ressam Pertav BAŞAK okulda muhteşem bir gösteri yaptı.

Ressam Pertav BAŞAK katıldığı yarışma programı Yetenek Sizsiniz de yüzde 88 oy alarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmişti. Kalabalık bir öğrenci ve öğretmen topluluğu karşısında sprey boya ile 2-3 dakika da inanılmaz resimler yapan Ressam Pertav BAŞAK okulda olmaktan mutlu olduğunu belirterek öğrencilere sanatın önemini anlattı ve onlardan vatana, millete faydalı bir insan olmalarını tavsiye etti Anaokulları, ilkokullar ve ortaokullarda duvar resimleri yaptığını söyleyen Ressam Pertav BAŞAK kısa zamanda bitirdiği resimleri okula hediye etti.

  Okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise her hafta bir sosyal etkinlik yapılacağını belirterek bu hafta da resim sanatı etkinliği düzenlediklerini belirtti.Bu konuda Ressam Pertav BAŞAK’ a ayrıca teşekkür eden Huzeyfe Tahiroğlu öğrencilerin  de dikkatli ve istekli olmalarının ayrıca bir sevinç kaynağı olduğunu söyledi.Bundan sonra farklı etkinliklerin devam edeceğini söyleyip klasik meslek lisesi profili dişina çıktıklarını ve başarılarının artarak devam edeceğini söyleyen okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu Ressam Pertav BAŞAK ada başarılar dileyerek ilimizin her kesimi ile ressamımıza sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.

Eğitim Haberleri