OKULUMUZDAN ULUSLAR ARASI PROJE BAŞARISI

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu' nun Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Stratejik Okul Ortaklıkları (KA229) alanında hazırlanan ve Romanya Ulusal Ajansı’na başvurusu yapılan ‘’Sağlıklı,...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu' nun Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Stratejik Okul Ortaklıkları (KA229) alanında hazırlanan ve Romanya Ulusal Ajansı’na başvurusu yapılan ‘’Sağlıklı, Güçlü, Mutlu ve Motive Öğrenciler: Dijital Çağda Spor’’ adlı uluslararası projemiz kabul edilmiştir. Portekiz, Slovakya, Romanya, Litvanya, ve Türkiye’nin bulunduğu proje kapsamında 148.516 € hibe almaya hak kazanmıştır.

Ayrıca yine Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Stratejik Okul Ortaklıkları (KA229) alanında hazırlanan ve Polonya Ulusal Ajansı’na başvurusu yapılan "Think again! It is not a garbager" adlı uluslararası projeside kabul edilmiştir.Polonya, Bulgaristan, Romanya, Litvanya, ve Türkiye’nin bulunduğu proje kapsamında 144.819 € hibe almaya hak kazanmıştır. Projeler ile ülkemizi, ilimizi ve okulumuzu yurtiçi ve yurtdışında temsil ederek tanıtımlarına katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Eğitim Haberleri