Ökkaş Gümüşer Ortaokulu'nda Kodlama Eğitimi

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde bulunan Ökkaş Gümüşer Ortaokulu öğrencilerine KSÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencileri tarafından kodlama eğitimi verdi.[otw_shortcode_button href="http://marastahaber.com/foto-galeri/okkas-gumuser-ortaokulunda-kodlama-egitimi-fotograflari-132721h.html"...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde bulunan Ökkaş Gümüşer Ortaokulu öğrencilerine KSÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencileri tarafından kodlama eğitimi verdi.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/okkas-gumuser-ortaokulunda-kodlama-egitimi-fotograflari-132721h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-right-arrow" icon_position="left" shape="square"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

KSÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerinde bir gurup mühendis adayı Ökkaş Gümüşer Ortaokulu 6/F Sınıfı öğrencilerine Kodlama Eğitimi verdi. Öğrenciler bilgisayardan oyun dışında çok daha faydalı işler yapabileceklerinin farkına vardılar.

Okul yönetimi tarafından KSÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencilerin ekip başkanı Şeyma ÇANKAYA´ya ve arkadaşlarına Öğrencilerine verdikleri bu eğitim için teşekkür etti.

Eğitim Haberleri