Müdür Akkurt Dulkadiroğlu, Atatürk İlkokulunu Ziyaret Etti

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, belirli plan doğrultusunda okul ziyaretlerine devam ediyor. Akkurt bu kezde Dulkadiroğlu Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.[otw_shortcode_button href="http://marastahaber.com/foto-galeri/milli-egitim-muduru-akkurtun-ataturk-ilkokulu-ziyaret-fotograflari-131986h.html"...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, belirli plan doğrultusunda okul ziyaretlerine devam ediyor. Akkurt bu kezde Dulkadiroğlu Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/milli-egitim-muduru-akkurtun-ataturk-ilkokulu-ziyaret-fotograflari-131986h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-down-arrow" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ertan Göl’le Atatürk İlkokuluna geldiğinde Atatürk İlkokulu Müdürü Coşkun Demirören, müdür yardımcıları Abdulkadir Nacar ve Vacit Çelik tarafından karşılandı.

Müdür Akkurt, okulun tüm dershane, depo her türlü mekânları gezerek okul müdüründen bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek onları dinledi ve şu ifadeleri kullandı.

“Bu ziyaretlerimiz sizlerde açık aramak, denetlemek anlamını taşımasın, bizim amacımız sizlerle birlikte olmak, ziyaret etmek, çalışmalarınızı yerinde görerek İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak destek amacını taşıyor” dedi. Akkurt konuşmasında müdürlük olarak yapılan çalışmalar ve yenilenen müfredatla ilgili bilgiler verdi.

Eğitim Haberleri