Millî Eğitim Müdürü Akkurt, Sümer Ortaokulunu ziyaret etti

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başlatmış olduğu okul ve kurum ziyaretlerine Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Sümer Ortaokulu ile devam etti.[otw_shortcode_button href="http://marastahaber.com/foto-galeri/mudur-akkurt-sumer-ortaokulunda-130213h.html"...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başlatmış olduğu okul ve kurum ziyaretlerine Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Sümer Ortaokulu ile devam etti.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/mudur-akkurt-sumer-ortaokulunda-130213h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-star" icon_position="left" shape="square"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Akkurt okulun girişinde,  Sümer Ortaokulu Müdürü Mehmet Sakar, müdür yardımcıları: Mehmet Çiftçi ve Hamdi Sağol tarafından karşılandı, okul öğrencileri kendisine bir buket çiçek armağan ettiler.

Okulda bulunan tüm alanları gezen Akkurt, okul müdüründen bilgiler aldı, öğretmenlerle konuştu, ziyaretin açık aramak gibi bir amacı olmadığını, çalışanları dinleyip ihtiyaçları olan konularda yardım ve destek amacıyla gerçekleştiğine dikkat çekti.

Akkurt Okulun şeref defterine şu ifadeleri yazdı:

“Okullarımızın ziyaretleri vesilesiyle bugün Sümer ilk-ortaokulumuzu ziyaret ettik.

Ziyaretimde okulumuzun tamamını gezdim. Yapılan çalışmaları ve kış hazırlıklarını yerinde gördüm. Özellikle “Z” Kütüphane ve kullanım çalışmaları beni ziyadesiyle memnun etti.

Katkı sunan emek veren idareci arkadaşlara öğretmen ve yardımcı personellerimize teşekkür ederim.” dedi.

Eğitim Haberleri