Kaymakam Keçeli, Kumaşır Köy Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Millî Eğitim Bakanlı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen  Kumaşır Köy Yaşam Merkezini Ziyaret ederek buradaki bayanlara yönelik giyim kursu,...

Kahramanmaraş Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Millî Eğitim Bakanlı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen  Kumaşır Köy Yaşam Merkezini Ziyaret ederek buradaki bayanlara yönelik giyim kursu, kütüphane ve ana sınıfının çalışmalarını yerinde gördü.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi tarafından kadınlara yönelik açılan giyim kursundaki kursiyerlerle sohbet eden Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli,” Köy Yaşam Merkezinin de ki bu kursa katılmakla güzel bir davranış sergilediniz, burada boş zamanlarınızı değerlendirecek, kendinize, zevkinize göre kaliteli ve güzel giysiler hazırlayacaksınız, bazılarınız bunu daha da geliştirerek, ailelerine ekonomik olarak katkıda bulunabilecek hatta çocuklarınız da buraya gelerek, burada ki kitaplardan yararlanabilecek” dedi.

Kaymakam Keçeli, Kumaşır Köy Yaşam Merkezi bünyesinde ki ana sınıfını da ziyaret etti ve burada ki minik öğrencilere hediyeler vererek onları mutlu etti.

Bilindiği gibi kullanılmayan köy okulu binaları, köy yaşam merkezleri projesiyle ihtiyaçlar doğrultusunda anaokulu, ilkokul, kurs merkezi, kütüphane; matematik, doğa, bilim, ve tasarım gibi farklı alanda hizmet veren atölyelerle gençlik kampları gibi eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanlara dönüştürülüyor. Köy yaşam merkezleri, öğrencilerin ve köy halkının hizmetine sunuluyor.

Kaymakam Keçeli'nin Kumaşır Köy Yaşam Merkezini Ziyaretine İl Millî Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Şerif Irmak, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim, Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Şehit Soner Enes Baykuş Ortaokulu Müdürü Mehmet Taylan Temel, Köy Muhtarı Serdar Karakulak, ve Millî Eğitim emekli şefi Mehmet Köse de iştirak etti.

Eğitim Haberleri