Kahramanmaraşlı Öğrenciler Trabzon Yollarında

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile  gerçekleştirilecek “Sürdürülebilir Gelecek İçin Sürdürülebilir Doğa; İki Şehir...

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile  gerçekleştirilecek “Sürdürülebilir Gelecek İçin Sürdürülebilir Doğa; İki Şehir Tek Dünya” adlı projenin il etabı Kahramanmaraş'ta tamamlanmıştı, Bu kez Kahramanmaraşlı öğrenciler projenin ikinci ayağı için Trabzon'a hareket etti.

Trabzon'a gidecek ve orada bir hafta farklı yerleri gezip , inceleyecek öğrenciler bu sabah velileriyle birlikte İl Millî, Eğitim Müdürlüğü önüne gelerek çocuklarını Kahramanmaraş'tan ayrıldı.  "İki Şehir Tek Dünya” projesi için Trabzona hareket eden midibüste İl Millî Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü Ahmet Akküncü , Ayrıca Proje yürütücüsü Kadir Demirkaynak, Arge bölümünden ve okullardan öğretmen ve birde hemşire bulunuyor.

Hareket öncesi proje ve gezide sağlıksız bir ortamın oluşmaması için alınacak tedbirlerle ilgili olarak Şube Müdürü Ahmet Akküncü,  Proje yürütücüsü Kadir Demirkaynak öğrencileri bilgilendirdi. Midibüsü Ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrencilere nasihat ederek, sağlıklı ve hayırlı bir yolculuk dileğinde bulundu.

Eğitim Haberleri