Milletvekili Aday Adayı Bastırmacı’dan Tes-İş ve Yol-İş Sendikası’na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, Tes-İş ve Yol-İş sendikalarını ziyaret etti !Bastırmacı yaptığı ziyarette, Kahramanmaraş için uzun ve detaylı bir çalışma sonucu hazırlamış...

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, Tes-İş ve Yol-İş sendikalarını ziyaret etti !

Bastırmacı yaptığı ziyarette, Kahramanmaraş için uzun ve detaylı bir çalışma sonucu hazırlamış olduğu proje ve çözüm önerileri katalogunu Tes-İş Sendikası Başkanı Lütfi Ergin’e ve Yol-İş Sendikası Başkanı Cahit Hayta’ya takdim etti. Projelerinden bahseden Bastırmacı, konuşmasında “Tüm sivil toplum kuruluşlarının siyasetçiler için kıymetli kurumlardır. Ülkemizde fayda sağlayan tüm sivil toplum örgütleri mutlak suretle yerel ve ulusal yönetimlerde daha fazla ve daha aktif görevler almalıdır.” sözlerine yer verdi.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/mustafa-bastirmaci-secim-calisma-planini-yayinladi-68384h.html" size="large" icon_type="general foundicon-right-arrow" icon_position="left" shape="radius" color_class="otw-red" target="_blank"]Mustafa Bastırmacı'nın Proje ve Çözüm Önerileri Kataloğunu İncelemek için Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2 dönem boyunca İl Başkanlığı’nı yapan Bastırmacı, “İşçilerle ve onların haklarını savunan kurumlarla koordineli olarak çalışmaya özen gösterdik. Bizler, “Emekçinin teri kurumadan hakkını teslim et!” diyen bir dinin mensubuyuz. Çalışanlar, emek verenler bizler için hep kıymetlidir ve kıymetli kalacaktır. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ışığında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında, çalışan insanımızın haklarını kaybetmeyeceği gibi, Allah’ın izniyle şuan ki durumundan daha iyi bir konuma gelecektir. Bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın!” diyerek sözlerini bitirdi.

Milletvekili aday adayı Bastırmacı, ziyaretleri sırasında Tes-İş Sendikası Başkanı Lütfi Ergin’e ve Yol-İş Sendikası Başkanı Cahit Hayta’ya içten yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

2015 Genel Seçim Haberleri