Afşin Belediye Spor Fırtına Gibi

Afşin Belediye Spor Fırtına Gibi
Afşin Belediye Spor Galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. 24 Şubat Pazar Günü Kahramanmaraş’ta oynanan Afşin Belediye Spor, Çağlayancerit Spor karşılaşması 3–1 bitti.Afşin Belediye Spor Galibiyetlerine bir yenisini daha...

Afşin Belediye Spor Galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. 24 Şubat Pazar Günü Kahramanmaraş’ta oynanan Afşin Belediye Spor, Çağlayancerit Spor karşılaşması 3–1 bitti.

Afşin Belediye Spor Galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. 24 Şubat Pazar Günü Kahramanmaraş’ta oynanan karşılaşmada 10 kişi kalan Afşin Belediye Spor karşılaşmayı bırakmayarak Çağlayancerit Sporu 3-1 mağlup etmeyi başardı. Golleri Mehmet Doğan (2) Mehmet Erdoğan (1) kaydetti.

Bilindiği gibi Belediyemiz Spor Kulübü bünyesinde birde güreş takımı kuruldu. Eski yıllarda ülkemizde fırtınalar estiren hatta dünyaya ismini duyuran ilçemiz Afşin’de eski güzel günlerin yeniden gelmesi için güreş sporuna gereken tüm destek sağlanacak. Takımımız henüz yeni olmasına rağmen ilk katıldığı il müsabakalarında önemli dereceler kaydetti.

Öte yandan Afşin Belediye Spor Kulübü halk oyunları topluluğunun yıldız takımı 2 mart cumartesi günü kahramanmaraşta yapılacak olan il yarışmasına katılacak. Düzenlemeli dalda katılacak olan takımımız burada dereceye girdiği takdirde bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Afşin Belediye Spor, 24 Şubat Pazar Günü, Kahramanmaraş,Çağlayancerit Spor

Afşin Belediye Spor, 24 Şubat Pazar Günü, Kahramanmaraş,Çağlayancerit Spor