CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, 15 Mayıs 2015 günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine davet için basın açıklaması yaptı !

Ünal Ateş, yaptığı basın açıklamasında; “Degerli hemşehrilerim yaşanacak Bir Türkiye ve hizmet alan yaşanılabilir bir Kahramanmaraş için çıktığımız bu hizmet yolunda sizlerle milletvekili adaylarımız ve CHP teşkilatı olarak farklı mekanlarda buluşuyoruz.

İşte bu buluşmaların en büyügünü hep birlikte gerçekleştireceğiz.CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 15 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te Müftülük Meydanı’nda sizlerle buluşturacağız. 8 Haziran sabahının başbakanı olacak ve bu ülkede başta geçim sıkıntısı olmak üzere esnafımızın,işçimizin, memurumuzun, köylümüzün, şoförümüzün, emeklimizin, ev hanımımızın, öğrencinin, iş adamının sıkıntılarını çözmek için gayret sarf edecek genel başkanımız CHP’nin projelerini anlatacak ve siz değerli hemşehrilerimizle kucaklaşacaktır. CHP’ye oy versin vermesin tüm hemşehrilerimizi bu buluşmaya davet ediyor ve genel başkanımızı bir kez dinlemesini rica ediyorum.

Artık yenilenme zamanı, artık hizmet zamanı artık CHP zamanı ! Tüm hemşehrilerime saygılar sunuyorum.” sözlerine yer verdi.