Ak Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’taki Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, STK’ların millet iradesi ve güçlü Türkiye’nin yanında olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına Kahramanmaraş’taki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek sürdüren Ak Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, sivil toplum kuruluşlarının ‘Güçlü Türkiye’nin yanında olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve partililerle birlikte Kahramanmaraş’taki ziyaretlerin sürdüren Ünal, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Memur-Sen, Saçaklızade Vakfı, Ensar Vakfı ve KAMİM-DER üyeleriyle bir araya geldi.

STK’ların 7 Haziran seçimleriyle ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Ünal, Ak Parti’ye teveccühün beklendiği gibi olduğunu anlattı. Tüm teşkilatın yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu anlatan Ünal, “Bu dönem Konya’yı da geride bırakarak Türkiye birincisi olmayı hedefliyoruz. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun gelecek dönem Kahramanmaraş’tan aday olması için Türkiye birinciliğine ihtiyacımız var. Bu noktada sivil toplum kuruluşları da destekleriyle yanımızda olduğunu belirtti” dedi.