Maraşta Haber
Maraşta Haber

Şiddete Uğrayan Çocuk ve Kadınlarımız

İstismara, şiddete ve cinayete maruz kalan çocuklarımızın ve kadınlarımızın sayısı hızla artmaktadır. Yüreğinde bir parça insanlık, Allah korkusu bulunan herkes bu vahşete maruz kalan çocuklarımıza, kadınlarımıza sahip çıkmalı bu olayları gerçekleştiren kanı bozukların kanlarını dondurmalıdır. Vicdan sahibi insanları derinden üzen son çocuk cinayeti geçtiğimiz günlerde Ankara Polatlı’da yaşayandı. Evinin önünde bisiklete binen Eylül isimli 8 […]

Şiddete Uğrayan Çocuk ve Kadınlarımız

04 Temmuz 2018 - 6:33A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İstismara, şiddete ve cinayete maruz kalan çocuklarımızın ve kadınlarımızın sayısı hızla artmaktadır. Yüreğinde bir parça insanlık, Allah korkusu bulunan herkes bu vahşete maruz kalan çocuklarımıza, kadınlarımıza sahip çıkmalı bu olayları gerçekleştiren kanı bozukların kanlarını dondurmalıdır.

Vicdan sahibi insanları derinden üzen son çocuk cinayeti geçtiğimiz günlerde Ankara Polatlı’da yaşayandı. Evinin önünde bisiklete binen Eylül isimli 8 yaşındaki kız çocuğu birden bire yok oldu.

Küçük Eylül ailesi, yakınları ve resmi görevliler tarafından günlerce arandı. Yapılan kararlı çalışmalar sonunda açık arazide bir elektrik direğinin dibinde toprağa gömülü olan cesedine ulaşıldı.

Yetkililer tarafından yapılan otopsiden anlaşıldığına göre 8 yaşındaki bu günahsız yavruca işkencenin her türlüsü yapılmış ve sonunda boğularak öldürülmüş ve bir elektrik direğinin dibine bir çuval gibi gömülmüştür…

16 gün önce Ağrı’da ailesiyle birlikte dedesinin köyüne bayramlaşmaya giden 3,5 yaşındaki Leyla’dan hala haber yok. Yapılan aramalar henüz bir sonuç vermedi. İnşallah tez zamanda hepimizi sevindirecek bir gelişme yaşanır. (Bu yazıdan kısa bir süre sonra  gelen acı haber tüm Türkiye’yi yasa boğdu, Leyla’nın cansız bedeni bir derede bulundu)

Süre 0:00

İsimleri Eylül olur, Leyla olur, hiç fark etmez. Onlar hepimizin çocukları, onlar savunmasız, onlar günahsız. Bu cinayetleri işleyen sapıklar, hasta ruhlar ise içimizde, aramızda yaşamaya devam ediyorlar. Bu sebeple ‘Ateş düştüğü yeri yakmamalı. Hepimiz bir olup ciddi tepki vermeliyiz.’

Çocuklara musallat olan cinsel sapıklar bazen baba, bazen, amca, bazen dayı, bazen de karşı dairede yaşayan bir komşu olabiliyor. Bu sapıklar çocuğun kendisine duyduğu güveni kullanarak kirli emelini gerçekleştiriyor.

Yaşanan kadın cinayetlerinde durum daha farklı, evlenen karı koca arasında bir müddet sonra anlaşmazlıklar, geçimsizlikler yaşanabiliyor:

  • Erkeğin çalışıp evinin ihtiyaçlarını karşılamaması,
  • Erkeğin karısının kazancını elinden alması,
  • Erkeğin karısına ve çocuklarına şiddet uygulaması,
  • Erkeğin karısını aldatması gibi nedenlerle kadın boşanmak istiyor.

Yukarda saydığımız fiilleri gerçekleştiren kişiye zaten güvenilir, aklı başında bir kişi denilemez. Kocası tarafından sürekli istismara, tacize ve işkenceye maruz kalan kadın bu durumdan kurtulmak amacıyla mahkemeye başvurduğunda serseri kocasının tehditleri, şiddeti on katı, yüz katı artıyor.

Tehdit işe yaramazsa iş taciz, iftira, dayak, yaralama ve cinayete kadar götürülüyor. Bu pislik adam ‘tek yaşam kaynağı olan, üstünü başını temizleyen, karnını doyuran, sigarasına, içkisine, kumarına, hovardalığına gereken parayı veren, bu paraları kazanmak için günde 12 saat çalışan’ kölesi konumunda gördüğü eşini kaybetmemek için her türlü pisliğe başvuruyor. Kadını ve sevdiklerini tehdit ediyor. Tehdit işe yaramazsa taciz, taciz işe yaramazsa şiddet uyguluyor.

Devletimiz çok güçlü. FETÖ ile PKK ile Vaiz lobileriyle başa çıkabilen Devletimiz bu pisliklerle de başa çıkabilir. Devlet adına yetki kullanan Sayın Emniyet personeli, Sayın Savcılar, Sayın Hâkimler; Çocuklarımızı cinsel sapıkların, kadınlarımızı ise bu köle tüccarlarının vereceği zararlardan mutlaka koruyalım.

Eylül çocuklar, Ayşe, Fatma Kadınlar mutsuz olmasın. İşkence görmesin. Yaşamlarının baharında hayatlarını yitirmesinler. Kaldı ki cinsel sapıkların hedefindeki çocuklar şunun/bunun çocukları değil senin/benim çocuklarımızdır.

Köle taciri hayvanların hedefindeki kadınlar ise ellerin değil, senin ve benim kardeşlerimiz veya kızlarımızdır. Devlet ve Millet el ele vererek bu sapıklardan mutlaka kurtulmalıyız.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli Twitter hesabından konuyla ilgili; Her hain de korkaktır. İdam bile bu katillere az gelir. Bu rezillere öyle bir bedel ödetmeliyiz ki, yankısı yedi cetlerinden hissedilmelidir. Çocuk katilleriyle, Kadın düşmanlarıyla mücadele değil, savaşmak lazımdır. Ve bu savaş kazanılmalıdır, kazanılacaktır.” Şeklinde yaptığı açıklama yüreklerimize su serpmiştir.

Toplum olarak bu sapıkların tehditlerine pabuç bırakmamalıyız. Sayın Devlet Bahçelinin dediği gibi bu hayvanlara merhamet göstermemeliyiz. Caniliklerine ilk teşebbüslerinde kafalarını kırmalıyız. “Namuslulardan namussuzlar kadar cesur olmalarını bekliyoruz.”  

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içinde şehrimize getirilen hizmetlerden o kadar da memnun olmadık. Ve yaşadığı...

Depreminin Birinci Yıl Dönümü Depreminin Birinci Yıl Dönümü

6 Şubat 2023’te, Türkiye, tarihin en büyük depremini yaşadı. Gece saat 04,17’de yerin 8,6 kilometre derinliğinde Pazarcık merkezl...

Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİYET OLSUN! Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİ...

Talas’ta Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyorum. Hareketli semttir. Orta gelirliler ve çevresi üniversitelerle dolu olduğu için öğrenciler ...

ÇAY MI? KAHVE Mi? ÇAY MI? KAHVE Mi?

Akşam yemeğinden tam yeni kalkmıştım ki, telefonuma bir mesaj geldi. Neredeyse midemden beynime çay gönder mesajıyla aynı anda gelen bu...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ