Maraşta Haber
Maraşta Haber

İslam’ın Son Ordusu

Irak’ın kuzeyinde uygulanan senaryoya benzer bir senaryo uygulanarak Suriye’de de bir Kürt devleti kurdurmak isteyen Haçlı dünyası 8 yıl önce Beşar Esad yönetimine karşı bir isyan başlattı. Bu isyan başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve Avrupa Birliğinin diğer üyeleri tarafından büyütülerek tüm ülkede yıkıma yol açan, yüz binlerce kişinin öldüğü, […]

İslam’ın Son Ordusu

17 Ekim 2019 - 22:51A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Irak’ın kuzeyinde uygulanan senaryoya benzer bir senaryo uygulanarak Suriye’de de bir Kürt devleti kurdurmak isteyen Haçlı dünyası 8 yıl önce Beşar Esad yönetimine karşı bir isyan başlattı. Bu isyan başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve Avrupa Birliğinin diğer üyeleri tarafından büyütülerek tüm ülkede yıkıma yol açan, yüz binlerce kişinin öldüğü, milyonlarca kişinin evlerini ve sahip oldukları tüm varlıklarını bırakarak göç ettiği topyekûn bir iç savaşa dönüştürüldü.

Rusya ve İran bu savaşta Esad’ın yanında yer alırken Türkiye, halkına zulmeden Beşar Esad’la tüm bağlarını kopartarak Esad’ın zulmünden kaçan 4 milyona yakın Suriye vatandaşını ülkesine kabul etti.

Kendiside bir terör devleti olan İsrail’in taşeronluğunu üstlenen ABD önce İŞİD isminde bir terör örgütü kurdurarak Suriye topraklarına yerleştirdi. Bu örgüt kısa bir sürede işlediği cinayetlerle tüm dünyanın nefretini kazandı. Sonra yarattığı bu canavarı yok etsin diye PKK’dan hizmet satın almaya kalkıştı. PKK doğrudan hizmet vermek yerine PYD ismiyle hizmet vermeyi tercih etti. Böylece Suriye topraklarında kurulmak istenen Kürt devletini kuma görevini PKK üstlenmiş oldu.

Suriye’de oynanan oyundan en fazla zarar gören Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyaya güney sınırları boyunca açılmak istenen terör koridorunun kapanması, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi gerektiğini söyledi durdu. Kulak asan olmadı. Muhatap bulamadı. Bu amaçla yürütülen kararlı siyaset ve ısrarlı dış politika çalışmaları neticesinde maalesef olumlu bir sonuca ulaşamadı. 

Bu gelişmeler üzerine kendi göbeğini kesmek, PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak ve dünyayı başlarına yıkmak amacıyla ‘Barış Pınarı’ ismini verdiği askeri harekâtı başlattı. Uluslararası hukuk ve meşruiyet ölçülerine harfiyen uygun olan ‘Barış Pınarı Harekâtı’ sonunda Suriye’nin kuzeyinde, burnumuzun dibinde YPG tarafından kurulmak istenen terör devletine izin verilmeyecek, ülkemizin kara sınırlarına paralel olacak şekilde güvenli bir bölge tesis edilecek ve huzur, sükûnet ve istikrara kavuşturulacak bu bölgeye Türkiye’ye sığınan Suriyeliler yerleştirilecektir.

Bu amaçları gerçekleştirmek amacıyla geçen hafta barış harekâtı başlatıldı. ABD ve Avrupa Birliği Ülkelerinden gelen tehdit dolu ifadeler, aba altından sopa gösteren düşmanca açıklamalar Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin hedeflerine ulaşmasına asla mani olamadı. Atalarımızın ‘İt Ürür Kervan Yürür’ sözüyle işaret ettiği hakikat Allah’ın izniyle bir kez daha gerçekleşmiş oldu.

‘Dünyayı sevecek büyüklükte yüreği, kıyameti yaşatacak güçte bileği olan Mehmetçikler’ PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak maksadıyla çıktıkları yolda inanılmaz bir hızla ve sıfır zayiatla hedeflerine ulaştılar. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekâtı´n da Tel Abyad ve Resulayn´da kontrolün sağlanmasının ardından, bordo bereliler ve komandolar Münbiç´e doğru ilerlemeye başladı…

Dünya Türk Silahlı Kuvvetlerinin neler yapabildiğine ve neler yapabileceğine bir kez daha şahit oldu. Bu şehadet dostlara huzur, güven ve mutluluk verirken düşmanların aklını başından almaya yetide artı. Yüreklerinde hep var olan ‘Türk korkusu’ haçlı dünyasını ve onların uşaklığını yapan İslam Ülkelerinde halklarına rağmen idareyi ele geçiren hain SİSİ’lerin yüreklerini bir kez daha kapladı.

Dışarıdaki(ABD, AB ve ARAB Birliği Ülkeleri) ve içerideki (HADEP ve diğer bölücü unsurlar) itler ürümeye, kervan ise yürümeye devam ediyor. İslam’ın son ordusu olan bu ordu Siyonizme ve Haçlı oyunlarına geçit vermeyecektir.

Barış Pınarı Harekâtına katılan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Mehmetçiğimize destek sağlayan Milli Suriye Ordusunun her bir ferdini gönülden kutluyorum. Onları tek tek Allah’a emanet ediyorum. Başarılarının daim olması için Cenab-ı Hakk’a niyaz ediyorum. Şu ana kadar hayatını kaybeden gerek sivil gerekse askerlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Yüce Türk Milleti olarak, gazamız mübarek, geleceğimiz aydınlık, zaferimiz mutlak olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içinde şehrimize getirilen hizmetlerden o kadar da memnun olmadık. Ve yaşadığı...

Depreminin Birinci Yıl Dönümü Depreminin Birinci Yıl Dönümü

6 Şubat 2023’te, Türkiye, tarihin en büyük depremini yaşadı. Gece saat 04,17’de yerin 8,6 kilometre derinliğinde Pazarcık merkezl...

Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİYET OLSUN! Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİ...

Talas’ta Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyorum. Hareketli semttir. Orta gelirliler ve çevresi üniversitelerle dolu olduğu için öğrenciler ...

ÇAY MI? KAHVE Mi? ÇAY MI? KAHVE Mi?

Akşam yemeğinden tam yeni kalkmıştım ki, telefonuma bir mesaj geldi. Neredeyse midemden beynime çay gönder mesajıyla aynı anda gelen bu...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ