Maraşta Haber
Maraşta Haber

Devlet Çocukları Öldürmez

Millet, neredeyse her gün PKK ve HDP kaynaklı yayınlar üzerinden ‘Devlet sivilleri ve çocukları öldürüyor’ tarzındaki haberlerle adeta bombalanıyor. PKK’dan bağımsız görünen ancak PKK’nın ‘borazanlığını’ yürüten bazı gazete, ajans ve internet siteleri, bu haberleri sistematik olarak yayıyorlar. Türkler ve Kürtler, PKK medyası üzerinden yayılan ve gerçeği yansıtmayan bu haberlerin etkisinde bırakılarak Türk askeri ve polisi […]

Devlet Çocukları Öldürmez

12 Ocak 2016 - 11:41A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Millet, neredeyse her gün PKK ve HDP kaynaklı yayınlar üzerinden ‘Devlet sivilleri ve çocukları öldürüyor’ tarzındaki haberlerle adeta bombalanıyor. PKK’dan bağımsız görünen ancak PKK’nın ‘borazanlığını’ yürüten bazı gazete, ajans ve internet siteleri, bu haberleri sistematik olarak yayıyorlar.

Türkler ve Kürtler, PKK medyası üzerinden yayılan ve gerçeği yansıtmayan bu haberlerin etkisinde bırakılarak Türk askeri ve polisi hakkında yanlış düşüncelere sevk ediliyor. Bu yalan yayınların etkisi altında kalan pek çok insan, devletin elinde silah, önüne çıkan herkesi çocuk, yaşlı, sivil, terörist demeden öldürdüğünü düşünmeye başlıyor. 

Bu faaliyetlerin birisi 08 Ocak 2016 tarihli Beyaz Şov programında çıkıyor karşımıza. İsminin Ayşe Çelik olduğunu ve Diyarbakır’da öğretmen olarak görev yaptığını söyleyen bir bayan bağlanıyor programa. ‘Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?’ sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, ‘Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,’ diyerek kaşla göz arasında PKK’yı öven, Yüce Türk Devletini ise çocukları öldüren bir katil durumuna düşürüveriyor.

Yılların kaçarlı şovmeni Beyazıt Öztürk bu hainin sözlerini dinledikten sonra teşekkür ederek, ‘Elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Bu söyledikleriniz bize ders oldu. Daha da fazla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah o söylediğiniz barış dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir’ ifadeleriyle seyircilerden Çelik’i alkışlamasını istiyor. Sözde öğretmenin duygusal konuşması bittiğinde programın sunucusu, bu duyarlılığından ötürü kendisine defalarca teşekkür ediyor. Konuklar da alkışlarla destek veriyorlar. 

Milli Eğitim Bakanlığı, hızlı bir soruşturma sonucu programa bağlanan kişinin Diyarbakır’da öğretmen olmadığını belirliyor. Yatsıya kalmadan Ayşe Öğretmen’in aslında İstanbul’da yaşadığı ve programa da buradan bağlandığı ortaya çıkıyor. Yani yaşananlar baştan sona PKK düzenlemesi.

Devlet, gerçekten Güneydoğu’da sivilleri, masum insanları, çocukları, yaşlıları mı öldürüyor? Elbette değil. Ama bu tarz ‘kara propaganda’ haberlerin karşılık bulmadığını da söyleyemeyiz. Allahtan günümüz Türkiye’si yetmişli yılların Türkiye’si değil. PKK’nın yalanları hemen meydana çıkartılabiliniyor. Zaten bu sayede PKK, başlatmak istediği iç savaşta, halktan beklediği desteği bir türlü bulamıyor.

Güneydoğu’daki şehirlerimiz ne yazık ki savaş alanına döndürülmüştür. Yapılmak istenen; sivil kayıpların artmasıdır. Bu sebeple, PKK kırsal merkezli ‘savaş’ taktiğini, şehir merkezli bir stratejiye çevirmiştir. Şehirleri, ilçeleri, sokakları, mahalleleri, evleri birer ‘mevzi’ haline getirmiştir. Bölge insanlarının işe gittiği, alışveriş yaptığı, yaşadığı caddelerde, mahallelerde, her gün bombalar patlatılıyor, roketler atılıyor, kurşunlar sıkılıyor. PKK, terörü şehirlere taşıyarak özellikle sivillerin ölümüne yol açmayı, bu ölümlerden devleti sorumlu tutmayı ve böylelikle, olmasını istedikleri iç savaşın meşruluk zeminini yaratmayı amaçlıyor. Bu oyuna gelmemek bu söylemlere asla inanmamak gerekiyor. Oysa yılların kaşarlı Şovmeni hemencecik oltaya takılıveriyor. PKK her zaman olduğu gibi hem yazıyor hem oynuyor. Yaşanan gerek sivil gerekse asker ve polis ölümlerinde tetiği çeken de, bu kayıplardan sorumlu olan da PKK’nın ta kendisidir.

Bu tür gerçekler Ülkücüler tarafından her zaman her fırsatta en yüksek sesle söylenmiştir. Ama maalesef başta devleti idare edenler olmak üzere bu ülkedeki yazarları, çizerleri ve Beyazıt Öztürk gibi şovmenleri bir türlü inandıramamışlardır.

Namı Beyaz olan şovmen hakkında PKK’yı övmek suçundan dava açılmış. Ne gam. Gerektiğinde bu vatan için hiç tereddüt etmeden seve seve canlarını veren Milliyetçi, Muhafazakâr Ülkücüleri kandan beslenmek ile suçlayıp PKK ile sarmaş dolaş olanlar; ‘Bizi kandırmışlar’ diyerek işin içinden sıyrılabildiklerine göre bizim kaşarlı şovmen Beyazıt Öztürk de kandırıldığını söyleyerek hakkındaki suçlamalardan pekala sıyrılacaktır.

Her şerre rağmen sabırlı olmalıyız. Zafer elbette sabredenlerin olacaktır. Hainler ise hak ettikleri cezayla mutlaka cezalandırılacaktır.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içinde şehrimize getirilen hizmetlerden o kadar da memnun olmadık. Ve yaşadığı...

Depreminin Birinci Yıl Dönümü Depreminin Birinci Yıl Dönümü

6 Şubat 2023’te, Türkiye, tarihin en büyük depremini yaşadı. Gece saat 04,17’de yerin 8,6 kilometre derinliğinde Pazarcık merkezl...

Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİYET OLSUN! Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİ...

Talas’ta Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyorum. Hareketli semttir. Orta gelirliler ve çevresi üniversitelerle dolu olduğu için öğrenciler ...

ÇAY MI? KAHVE Mi? ÇAY MI? KAHVE Mi?

Akşam yemeğinden tam yeni kalkmıştım ki, telefonuma bir mesaj geldi. Neredeyse midemden beynime çay gönder mesajıyla aynı anda gelen bu...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ