Maraşta Haber
Maraşta Haber

Başkan Erkoç İşi Öğrenmiş

Şöyle böyle derken, On bir ayın sultanı, af ve mağfiret ayı, huzur ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif geldi geçiyor. Mübareğin 2’inci günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kahramanmaraş’taki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine bir iftar yemeği verdi. Kahramanmaraş Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı sıfatımla bende bu iftara katıldım. Sevinerek söyleyebilirim ki Büyükşehir Belediye Başkanımız işi öğrenmiş. İtiraf […]

Başkan Erkoç İşi Öğrenmiş

02 Haziran 2017 - 1:03A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Şöyle böyle derken, On bir ayın sultanı, af ve mağfiret ayı, huzur ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif geldi geçiyor.

Mübareğin 2’inci günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kahramanmaraş’taki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine bir iftar yemeği verdi.

Kahramanmaraş Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı sıfatımla bende bu iftara katıldım. Sevinerek söyleyebilirim ki Büyükşehir Belediye Başkanımız işi öğrenmiş.

İtiraf etmeliyim ki, katıldığım bu son program, geçmiş tarihlerde düzenlenen programlara kıyasla daha düzenli ve daha yararlı oldu. Benden daha fazla puan aldı diyebilirim.

İsmini yazmakta hayli zorlandığım; ‘Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ adına Cumartesi günü bir bayan aradı.  Pınarbaşı Çınar Kasrı Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan iftar yemeğine davet etti.

Daha sonra bir mesajla, iftar öncesi yapılacak olan bilgilendirme toplantısına da katılmam istendi. Her iki teklife de olur dedim. Gün geldi saat geldi, salondaki yerimi aldım.

Saat 19.15’de Başkan Erkoç, salonda bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bir sunum eşliğinde hitap ederek hem çalışmaları anlattı hem de projeler hakkında bilgiler verdi. Başkanın sunumu yaklaşık yarım saat kadar sürdü. Sunum, 19.45’de sona erdi.

Başkan ‘yıldırım hızıyla konuşsa da’ anlatmak istediklerini tam olarak anlatamadan iftar vaktinin girmesi sebebiyle sunumunu bitirmek zorunda kaldı.

Programın katılımcılar tarafından daha fazla önemsendiğini düşündüğüm ikinci kısmı başladı. Sunum yapılan iç salondan bahçeye çıktık. Arkalarda ki bir masada bulunan boş bir yere yerleştim.

Organizasyon benden geçer not aldı. Programın gerek bilgilendirme bölümü gerekse ikramlardan oluşan ikinci bölümü iyi hazırlanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız çalışmalarını iyi anlatabilirse Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühünü kazanır diye düşünüyorum.

 

Bundan Böyle Maraş Mahir Ünal’dan Sorulur

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası AK Parti’nin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) belli oldu.

Hemşerimiz Sayın Mahir Ünal, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Mahir Ünal’ın bu yükselişini yorumlamamız gerekirse bence en güzel yorum; ‘bundan sonra Maraş, siyaseten Mahir Ünal’dan sorulur’ demek yanlış olmaz…

Yeni göreviyle ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Sayın Ünal; ‘AK Parti’de her birimiz bir nefer olarak değişik pozisyonlarda, görevlerde bulunuyoruz. Ben bu partide 4 yıl büyük bir onurla grup başkanvekilliği yaptım, bakanlık yaptım. Partime ve liderime müteşekkirim. Sadece teşkilatlarla ilgili değil, hem yerel yönetimler hem teşkilatlar hem de hükümetle ilgili, hem performans hem başarı oranlarının değerlendirilmesi çok önemli. Çünkü 2019 artık yüzde 45’le seçim kazanılacak sistem değil, yüzde 50 artı bir getiren bir sistemle karşı karşıyayız. Hükümet sistemiyle birlikte artık Türkiye’de siyaset eskisi gibi olmayacak, tüm siyasi partiler siyaset yapmak durumunda kalacak, özellikle muhalefet’ ifadelerini kullandı.

Yeni kabineyi beklemek gerek, Sayın Veysi Kaynak Başbakan Yardımcılığı görevinde kalırsa farklı bir yorum gerekebilir. Aksi halde iplerin Mahir Ünal’ın eline geçeceği kesin… Bekleyip görelim; ‘Mevla neylerse güzel eyler.’ 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içinde şehrimize getirilen hizmetlerden o kadar da memnun olmadık. Ve yaşadığı...

Depreminin Birinci Yıl Dönümü Depreminin Birinci Yıl Dönümü

6 Şubat 2023’te, Türkiye, tarihin en büyük depremini yaşadı. Gece saat 04,17’de yerin 8,6 kilometre derinliğinde Pazarcık merkezl...

Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİYET OLSUN! Biber Sivri, Hıyar Badem Mersin’den; AFİ...

Talas’ta Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyorum. Hareketli semttir. Orta gelirliler ve çevresi üniversitelerle dolu olduğu için öğrenciler ...

ÇAY MI? KAHVE Mi? ÇAY MI? KAHVE Mi?

Akşam yemeğinden tam yeni kalkmıştım ki, telefonuma bir mesaj geldi. Neredeyse midemden beynime çay gönder mesajıyla aynı anda gelen bu...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ