Polo yaka çok yönlüdür ve kolayca ofisten akşam sahil gezintisine kadar her yerde giyilebilir.Her şey polo yaka tişört ile eşleştireceğiniz parçalarla giyinme biçimindedir. En rahat seviyedebir t-shirt modelinden üst sınıftaki polo yakanızı kombinlemek için çok zorlanmayacağınızı belirtelim.

Temel Polo Yaka T-Shirt Eşleştirme Önerileri

  • En rahat stil için pantolon içine sıkıştırılmamış polo yaka tişört ile haki ya da füme düz ön kesimli pantolon, kanvas ayakkabılar, spor bir saati ve ayakkabı modelinizle uyumlu renkte bir çanta kullanın.

 

  • Keskinliği biraz arttırmak ve resmi imajdan uzaklaşmak için, pantolonu koyu kot veya chinolar için değiştirin. Sandalet, sneaker veya Chelsea botları giymek spor kıyafetlerinden ziyade bu stili başka bir yere yerleştirecek.

 

  • Başka bir formellik seviyesine çıkmak için, retro tarzı pamuklu bir poloyu tercih edin. Bu modeller, sıklıkla yaka / kol bantlarında zıt renklerle ve bantlı bir tabanda gelir. Spor ceket, güzel bir denim pantolon ile eşleştirilebilir.

Orijinal ürünler için http://tr.uspoloassn.com/erkek-polo-tisort/adresinden mavi, siyah ve beyaz gibi temel renklerden oluşan çekirdek bir koleksiyona sahip olun. Bu klasik tonlarda birkaç polo t-shirt modelinizin olması stillerinizde kolaylık sağlar. Daha aydınlık ve daha ilginç (pembe, mor, kırmızı ve yeşil gibi)renkler ilebiraz daha farklı bir şeyler yaşayabilirsiniz.