Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ankara Estetik Cerrahi Uzmanımız Doç. Dr. Zühtü Demir

Sağlıklı ve güzel görünmek kişilerin mutlu olmasıyla doğrudan bağlantılıdır. Kendini güzel gören, estetik görüntüsünden memnun olan hastalar daha özgüvenli ve daha aktif bir sosyal hayat yaşarlar. Fakat estetik kaygıları olan, güzellikleri ile ilgili kendilerinde beğenmedikleri yönleri bulunan kişiler, sosyal yaşamlarından koparak içe dönük bir hayatın içine girerler. Estenik olarak, hastalarımızın tüm güzellik problemleri için onlara […]

Ankara Estetik Cerrahi Uzmanımız Doç. Dr. Zühtü Demir
Bu yazı advertorialdir.

19 Ekim 2017 - 3:03A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Sağlıklı ve güzel görünmek kişilerin mutlu olmasıyla doğrudan bağlantılıdır. Kendini güzel gören, estetik görüntüsünden memnun olan hastalar daha özgüvenli ve daha aktif bir sosyal hayat yaşarlar. Fakat estetik kaygıları olan, güzellikleri ile ilgili kendilerinde beğenmedikleri yönleri bulunan kişiler, sosyal yaşamlarından koparak içe dönük bir hayatın içine girerler. Estenik olarak, hastalarımızın tüm güzellik problemleri için onlara en uygun tedavi seçeneklerini önlerine sunarak, diledikleri görünümleri elde etmeleri için çalışıyoruz.

Dış güzellik sosyal hayatta önemli bir yeri tutar. Bunun bilincinde olarak hastalarımızın estetik problemlerini çözerek onlara daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sunmaya çalışıyoruz.

Tamponsuz yapılan rinoplasti ankara operasyonları ile burnunuzun doğal bir görünüm kazanmasını sağlıyoruz. Ağrısız, doğal görünen ve yüz ile uyumlu bir buruna sahip olmanız için tercih edebileceğiniz en güvenilir yerlerden bir tanesi Estenik’tir.

Meme estetiği operasyonları ile hastalarımız, arzu ettikleri görünümlere, meme dikleştirme Ankara’da tedavi olarak kavuşuyorlar. Meme küçültme ve meme büyütme ameliyatları ile kusursuz güzelliği kısa sürede yakalayabilirsiniz.

Botoks, ameliyatsız zayıflama ve terleme tedavisi gibi vücut estetiği problemleri olan hastalarımızın diledikleri estetik görünümleri elde etmeleri için ameliyatsız güzellik uygulamalarından faydalanıyoruz.

FUE ve FUT tekniği ile saç ekimi yaparak, hastalarımızın tüm saç dökülmesi sorunlarını çözerek, onlara doğal görünümleri saçlara kavuşma garantisi veriyoruz.

Kusursuz ve doğal bir güzelliğe, alanında uzman kadromuz ile sahip olun

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanımız Doç. Dr. Zühtü Demir kontrolünde yapılan tüm estetik operasyonlar doktorumuzun yıllar boyunca kazandığı deneyimleri ve aldığı eğitimlerin ışığında yüksek başarı yüzdeleriyle gerçekleşir. Ağrı çekmeden ve çok uzun süreler beklemeden diledikleri görünümlere kavuşan hastalarımız, sosyal hayatlarına daha özgüvenli ve daha mutlu devam ediyor. Alanında uzman kadromuz ile kusursuz ve doğal güzelliğin adresi, Estenik’tir.

Size en uygun tedavi seçenekleriyle estetik sorunlarınızla vedalaşın

Estenik’te, hasta ve doktorun ortak kararıyla pek çok tedavi şekli arasından hastaya en uygun olanı seçilir. Saç ekimi, burun estetiği, meme estetiği, cilt bakımı ve bölgesel zayıflama gibi estetik sorunlar hastanın tercihine göre ameliyatlı ya da ameliyatsız yöntemler ile tedavi edilir.

Hastalarımızın doğal bir görüntüye kavuşmaları için birlikte hareket ederek hastamızın tüm kaygılarını ve isteklerini dinliyor, buna uygun bir planlama yapıyoruz. Ameliyat öncesi ve sonrası sürecinden rahatsızlık duyan hastalarımız için ameliyatsız güzellik uygulamalarını öneriyor, doğal ve sağlıklı bir görünüme sahip olması için tedavi çeşitlerimizi anlatarak doğru bir şekilde yönlendirilmesini sağlıyoruz.

3D teknoloji ile kusursuz planlama

3D teknoloji, Estenik’te uyguladığımız 3 boyutlu bir planlamadır. 3D Crisalix tekniği olarak geçen yöntemde hastalarımıza, bedenlerini farklı açılardan görebilecekleri sanal gerçeklik gözlüğü takıyoruz. Bu gözlük, hastalarımızın ameliyattan sonraki bedensel değişimlerini görebilmelerini sağlar. Bu sayede ameliyat öncesi kaygılar yok olurken, ameliyat sonrasındaki beklentilerde nahoş sürprizler yaşanması engellenir. Hastamız, bedeninde olacak estetik değişimlerin bilincinde olarak operasyona girer.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : | Bu yazı advertorialdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Cam Kavanoz Cam Kavanoz

Yiyecek saklamak için tercih ettiğiniz cam kaplar, hava almadığı sürece uzun süre dayanıklıdır ve özellikle konserve ve benzeri gıdalar...

Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Eve Döndü Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Ev...

Ukrayna’da bir sirkte sahneye çıkarılan ve performans için kullanılan dört aslan kurtarıldıktan sonra, Tukish Cargo uçağıyla Güney Afri...

Matcha Premium Japanese Satış Matcha Premium Japanese Satış

E-ticaret sektörü özellikle son yıllarda oldukça hız kazanmış ve hemen her gün binlerce sipariş alır duruma gelmiştir. Farklı ürünler i...

Maydonoz Kürü Nedir? Maydonoz Kürü Nedir?

Günümüzde zayıflamak, kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Sağlıksız zayıflama ilaçları ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ