LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?, 2014 üniversite Tercih Süreci Sona Erdi. 2014 Üniversite Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?, 2014 LYS! LYS 2014 Tercih işlemleri 17 Temmuz itibari ile sona erdi. LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM LYS tercih sonuçları ile ilgili açıklama yaptı mı? LYS sonuçlandı ve öğrencileri tercih sonucu heyecanı sardı. 10 günlük tercih yapma süresi sona erdi. LYS Tercih sonuçları heyecanla bekleniyor. LYS Tercih Süresi Bitti, 2014 LYS Yerleştirme Sonuçları, LYS Tercih Sonuçları Açıklandı Mı?, LYS Yerleştirme Sonuçları Belli Oldu Mu?, ÖSYM Lys Tercih Sonuçlarını Ne Zaman Açıklayacak? LYS Tercih Süresi Bitti, 2014 LYS Yerleştirme Sonuçları gibi sorularınızın yanıtları MaraştaHaber.com’da !

LYS tercihleri 17 Temmuz itibariyle sona erdi. ÖSYM ÖSYS, üniversite tercihlerinin 7-17 Temmuz’da alınacağını, üniversite kayıtlarının ise 1-5 Eylül’de yapılacağını bildirmişti.

LYS Tercih Sonuçları en geç 24 Temmuz Perşembe günü açıklanmış olacak. ÖSYM , geçen yıl da sonuçları yaklaşık 1 hafta içerisinde açıklamıştı. ÖSYM tercih sonuçları belli olduğunda sayfamızda olacak.