2014 KPSS 1 tercihleri sona ermesiyle birlikte KPSS 2014/1 yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. KPSS tercih sonuçlarını bu başlık altında görebilirsiniz.

Binlerce kişinin memur adayının tercihleri sona erdi ve gözler KPSS tercih sonucunda KPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak diye soran memur adayları için sitemize bu konuyu eklemiş durumundayız.

ÖSYM’de KPSS yerleştirme sonuçları son aralarda maksimum 3-4 gün içerisinde açıklanıyor. KPSS 2014/1 yerleştirme sonuçları bu zaman dilimi içerisinde açıklanması bekleniliyor.
Bizlerde bu konu hakkında ÖSYM ‘den gelecek olan resmi açıklama arkasından sonuçları açıkladığında an olarak sitemize ekliyoruz.
KPSS tercih yapan memur adayı sayısının az olmasıyla birlikte 2014-1 KPSS tercih sonuçlarının yarın (3 Temmuz) ya da en geç ertesi gün açıklanmasını bekliyoruz.  sonuc.osym.gov.tr adresinde açıklanacak, eş zamanlı olarak marastahaber.com adresinde olacaktır.

2014/1 KPSS Yerleştirme Sonuçları KPSS tercih sonucu Hakkında Yorumlarınızı ve Sorularınızı Aşağıdan Hemen Yazarak bizlerle paylaşabilirisiniz.