Aşkları ile Magazin gündeminde isimlerini sıkça duymaya başladığımız isimler olan Kenan İmirzalıoğlu-Kübra Küçük aşkında son durum iç açıcı değil.. Kenan İmirzalıoğlu,Kübra Küçük’ü kovdu mu.

Bu ilginç haber herkesi şaşırtacak türden bir haber ve Kenan İmirzalıoğlu, geçen yaz birliktelik yaşadığı ve daha sonra ayrıldığı model Kübra Küçük’ten kopamıyor. Çeşme’deki Fun Beach Clup’ta tatil yapan ikili, bir bungalov ev kiraladı.

Önceki gece kavga eden çiftin tatili tatsız bitti. İddiaya göre, İmirzalıoğlu şoförünü çağırıp, Küçük’ü gideceği yere bırakmasını söyledi. Bir nevi kovulan Küçük’ün üzgün olduğu konuşulanlar arasında.Geçen sene adı bir uyuşturucu davasına karışan ve moral için yurt dışına giden İmirzalıoğlu ile Küçük’ün  bu dönemde ayrıldığı konuşulmuştu.

Küçük ise ayrılmadıklarını, gözlerden uzak bir ilişki yaşadıklarını söylemişti. Bu ilginç habere dair şuan için henüz Kenan İmirzalıoğlu tarafından bu haberi doğrulayan yada yalanlayan bir haber yapılmış değil.. Bu konuda açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu rol aldığı Karadayı dizisinin tatile girmesiyle soluğu Çeşme’de aldı. Sevgilisi Kübra Küçük’le tatil yapan İmirzalıoğlu yaşadıkları sorunlar nedeniyle sevgilisini kaldıkları otelden kovduğu iddia edildi. Kenan İmirzalıoğlu-Kübra Küçük ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyor. İkiliye ait son dedikoduya göre, İmirzalıoğlu tartıştığı sevgilisini tatil yaptıkları bungalov evden kovdu.