Maraşta Haber
Maraşta Haber

Hakkari Seçim Sonuçları – 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ysk.gov.tr

Türkiye, tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi için oy kullandı ! Hakkari seçim sonuçları ve tüm Türkiye’nin seçim sonuçlarına göz atmak için MarastaHaber.com’u takip edebilirsiniz ! Cumhurbaşkanı kim olack ? Haber ekibimizle birlikte siz değerli okuyucularımıza Hakkari seçim sonuçlarını, Hakkari ilçelerinin seçim sonuçlarını ve diğer illerin seçim sonuçları MarastaHaber.com’da ! Türkiye’de Cumhuriyet tarihinde seçmenler […]

Hakkari Seçim Sonuçları – 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ysk.gov.tr

10 Ağustos 2014 - 18:50A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Türkiye, tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi için oy kullandı ! Hakkari seçim sonuçları ve tüm Türkiye’nin seçim sonuçlarına göz atmak için MarastaHaber.com’u takip edebilirsiniz ! Cumhurbaşkanı kim olack ? Haber ekibimizle birlikte siz değerli okuyucularımıza Hakkari seçim sonuçlarını, Hakkari ilçelerinin seçim sonuçlarını ve diğer illerin seçim sonuçları MarastaHaber.com’da !

Türkiye’de Cumhuriyet tarihinde seçmenler ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullandı ! Oy kullanımından sonra her seçimde olduğu gibi gözler yine sonuçlara çevrildi. MarastaHaber ekibi olarak Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını il il sizlere sunuyoruz.Merakla beklenen seçim sonuçlarını sizlere dakika dakika ulaştırarak merakınızı gidermeye çalışacağız.

Hakkari seçim sonucu,Hakkari seçim sonucu,Hakkari seçim 2014 sonuç,Hakkari 10 Ağustos seçim sonucu,Hakkari seçim sonucu son dakika,Hakkari seçim sonucu canlı yayın ile MarastaHaber.com’da !

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kesin sonuçlar açılana dek sandıklara göre, illere göre ve yurt dışına göre Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hangi aday kaç oy aldığını rahatlıkla öğrenebileceksiniz.

ADANA

ADIYAMAN

AFYON

AĞRI

AKSARAY

AMASYA

ANKARA

ANTALYA

ARDAHAN

ARTVİN

AYDIN

BALIKESİR

BARTIN

BATMAN

BAYBURT

BİLECİK

BİNGÖL

BİTLİS

BOLU

BURDUR

BURSA

ÇANAKKALE

ÇANKIRI

ÇORUM

DENİZLİ

DİYARBAKIR

DÜZCE

EDİRNE

ELAZIĞ

ERZİNCAN

ERZURUM

ESKİŞEHİR

GAZİANTEP

GİRESUN

GÜMÜŞHANE

HAKKARİ

HATAY

IĞDIR

ISPARTA

İSTANBUL

İZMİR

K.MARAŞ

KARABÜK

KARAMAN

KARS

KASTAMONU

KAYSERİ

KIRIKKALE

KIRKLARELİ

KIRŞEHİR

KİLİS

KOCAELİ

KONYA

KÜTAHYA

MALATYA

MANİSA

MARDİN

MERSİN

MUĞLA

MUŞ

NEVŞEHİR

NİĞDE

ORDU

OSMANİYE

RİZE

SAKARYA

SAMSUN

SİİRT

SİNOP

SİVAS

ŞANLIURFA

ŞIRNAK

TEKİRDAĞ

TOKAT

TRABZON

TUNCELİ

UŞAK

VAN

YALOVA

YOZGAT

ZONGULDAK

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ile eş zamanlı olarak MarastaHaber.com’da ! İllere göre Cumhurbaşkanı seçim sonuçları ve il il seçim sonuçları için tıkla. Hakkari Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2014 (Cumhurbaşkanı seçimi) Köşk sonuçları burada. Cumhurbaşkanı kim olacak ? Cumhurbaşkanı seçim sonuçları,.gov.tr

Cumhurbaşkanı Seçimleri 10 Ağustos Pazar Günü yapılacak. İlk kez halk oyuyla seçilen olacak Cumhurbaşkanı seçimlerininde oy kullanmayı unutmayınız. Cumhurbaşkanı seçimlerinde oyunuzu sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00 arasında kullanmanız gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 52 milyon 894 bin 115 seçmen, 12’nci cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gidecek. Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları herkes tarafından gerek internet başında gerekse TV ekranlarından anlık paylaşımlar yapacağız. 10 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimde AK Parti adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olabilecek mi ? Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanı olabilecek mi ? HDP adayı Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilecek mi? Tüm soruların cevabı MarastaHaber.com’da bulabilirsiniz !

Türkiye ve Yurt dışında gerçekleştirilen 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için editörlerimiz sizlere en doğru ve en güvenilir sonuçları anlık şekilde yayınlar yapacak. Hakkari Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları, seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı, ve ilçelerinde hangi aday ne kadar oy aldı gibi sorularınıza cevap olmak için bizi takip edin !

Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını
öğrenmek için tıklayın !

Haberimizi Facebook ve Twitter’da paylaşarak   Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını daha fazla okuyucuya ulaştırarak seçim sonuçlarından haberdar olmasını sağlayabilirsiniz !

fbpaylas twpaylas

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir ?

Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954’te İstanbul’da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu’ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi’nden de diploma aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi’nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.

Siyaset felsefesini “muhafazakâr demokrat” olarak belirleyen Recep Tayyip Erdoğan, ideolojik parti geleneğinden gelen Adalet ve Kalkınma Partisi’ni (AKP) kitle partisi haline getirmeyi hedefledi. Bunu yaparken de iktidarda geçirdiği üç dönem boyunca, yönetim süreçlerinde bütünüyle söz sahibi bir lider oldu.

Selahattin Demirtaş Kimdir ?

Selahattin Demirtaş Demokratik Toplum Partisi’nin kapatılmasından sonra kurulan Barış ve Demokrasi Partisi’nin 1 Şubat 2010 tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde Gültan Kışanak ile birlikte başkanlık seçimlerini kazandı.

Eylül 2010 tarihinde, 2006 yılında yaptığı bir konuşmasında Abdullah Öcalan hakkında “Kürt sorununun çözümünde rolü değerlendirilmeli” açıklamasından sonra “terör örgütünün propagandasını yapmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı; ancak hükmün açıklanması geri bırakılarak 5 yıl boyunca denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulması kararlaştırıldı.

Son olarak ise Halkların Demokrasi Partisi (HDP) eş başkanlığına seçilen Demirtaş, partisi tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi.

Ekmeleddin İhsanoğlu Kimdir ?

Ekmeleddin İhsanoğlu (26 Aralık 1943, Kahire), Türk bilim tarihi profesörü, akademisyen, diplomat ve yazardır.

Türk kültürü, İslam dünyası ve Batı dünyası ilişkileri ve Türk-Arap ilişkileri hakkında değişik dillerde çok sayıda eseri vardır. Bilim ve eğitim tarihine katkı ve hizmetlerinden dolayı birçok ödülün yanı sıra Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibidir.

2004 ve 2014 yılları arasında Birleşmiş Milletler’den sonra ikinci büyük uluslararası örgüt olan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın genel sekreterliğini sürdürmüştür.

İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen listeleri muhtarlıkta askıya çıktı. Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği seçim takvimine göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu 10 Ağustos 2014 Pazar günü, geçerli oyların salt çoğunluğu sağlanamaması durumunda ikinci tur ise 24 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak.

Uyarı : Sitemizde görmüş olduğunuz sonuçlar, resmi sonuçlar değildir. Resmi sonuçlar, YSK tarafından ilan edilecektir. MarastaHaber olarak resmi sonuçları da yayınlanacaktır.

Hakkari seçim sonuçları, Hakkari kesin seçim sonuçları, Hakkari cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları, Hakkari seçim sonuçları 2014

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ