Maraşta Haber
Maraşta Haber

Günlük Burç Yorumları -11 Ağustos 2014 Pazartesi Burç Yorumları

11 Ağustos 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 11 Ağustos 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlük Burç Yorumları, boğa, koç, kova, ikizler, yay, akrep, aslan, ikizler, terazi, başak, yengeç, oğlak burcu yorumlarını haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz ! Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz. Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar (21 Mart-19 Nisan) […]

Günlük Burç Yorumları -11 Ağustos 2014 Pazartesi Burç Yorumları

11 Ağustos 2014 - 0:29A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

11 Ağustos 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 11 Ağustos 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlük Burç Yorumları, boğa, koç, kova, ikizler, yay, akrep, aslan, ikizler, terazi, başak, yengeç, oğlak burcu yorumlarını haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz !

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar

(21 Mart-19 Nisan)

Gün boyunca yalnız kalmayacaksınız. Arkadaşlarınız, dostlarınızla bir araya geleceğiniz şartlar oluşacak. Sosyalleşmeniz sayesinde kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Grup, dernek ya da ekip çalışması yapmak için iyi bir gündesiniz. Birlikten güç doğacağını görebilirsiniz. Gelecek günlere daha iyimser bakabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar

(20 Nisan-20 Mayıs)

Gün içinde oldukça önemli kişilerle beraber olabilirsiniz. Ön planda, sahnede olduğunuzu bilmeli gerekenleri yerine getirmelisiniz. Fırsatları iyi değerlendirdiğinizde işinizi geliştirme şansı elde edebilirsiniz. Saygınlığınızı artırmak için hedeflerinizi iyi belirlemeli, emin adımlarla ilerlemelisiniz. İşinizle ilgili konulara yönelebilir, umduğunuzdan güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar

(21 Mayıs-20 Haziran)

Uluslararası konulara yönelmeniz gereken bir gündesiniz. Turizm, basın-yayın, medya ya da uzak yerlerle ilgili işleri daha kararlı bir şekilde gündeme getirebilirsiniz. Bu alanlarda tanışacağınız yeni kişiler size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. İyimserliğiniz ve girişkenliğiniz sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar

(21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konuları düzenlemeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşinizle birlikte harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Ortak paylaşımlarınızı, hisseli kazançlarınızı, kredi, borç ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Vergi, prim, geri ödeme gibi konular gündeme gelecek. Olası harcamalar için yedek bütçe ayırmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Eşiniz ya da ortağınıza uyum sağlamanız gereken bir gündesiniz. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız gerekecek. Birlikteliğinizin daha sağlam devam etmesi için ortak bir paydada buluşmanız yerinde olacak. Birlikte alacağınız kararlar daha sağlıklı bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar

(23 Ağustos-22 Eylül)

Gün boyu ağır işler sizi bekliyor. Tatilin sonuna geldiğinizi hissedebilirsiniz. O yüzden iyi bir plan yapmalı, işlerinizi düzenlemelisiniz. Özellikle gündelik işlerinize yardımcı olacak kişilerle irtibata geçmeli, iyi bir diyalog kurmalısınız. Size yardım edenlerin duygularıyla ilgilenmeniz iyi olacak. Gün içinde daha düzenli, verimli olmaya çalışmalı, pratik hareket etmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar

(23 Eylül-22 Ekim)

Evinizdeki, ailenizdeki sorumlulukların öne çıkacağı bir gündesiniz. Tatili bitirip eve döndüyseniz pek çok işi halletmeniz gerekebilir. Güvenliğiniz, rahatınız için yapmanız gereken işleri ertelememelisiniz. Fırsat bulursanız evde yapacağınız küçük değişiklikler huzurunuzu artıracak. Evdeki kişilerin de sizinle yakınlaşmasına yardımcı olacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar

(23 Ekim-21 Kasım)

Çocuklarla birlikte geçireceğiniz güzel bir gündesiniz. Tatilin son zamanlarını iyi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Spor yapabilir, güzel bir film seyredebilir ya da sinemaya gidebilirsiniz. Hobilerinize, sevdiğiniz şeylere daha yakın olabilirsiniz. Böylece neşeniz artacak, mutlu olacaksınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar

(22 Kasım-20 Aralık)

Yakın ilişkilerinizin gündeme geleceği bir gündesiniz. Yeni şeyler duyabilir, öğrenebilirsiniz. Kardeş, komşu ya da akranlarınızla bir arada olabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yapacağınız ziyaretlerle komşuluk ilişkileriniz gelişecek, ticari bağlantılarınız güçlenecek. Ancak hızla karar vermemelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar

(21 Aralık-19 Ocak)

Bugün maddi kaynaklarınızı kontrol etmelisiniz. Satın almanız gereken şeyler gündeme gelip, masraflarınız artabilir. Daha gerçekçi olmalı, ekonomik açıdan risk almamalısınız. Bütçenizi düzenlemeli, masraflarınızı planlamalısınız. Böylece maddi açıdan kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar

(20 Ocak-18 Şubat)

Gün içinde kendinize vakit ayırabilirsiniz. Kılık, kıyafetinize ya da dış görünümünüze çeki düzen verebilir, kişisel bakıma yönelebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilir, bakışları üstünüzde toplayabilirsiniz. Sağlığınız adına yapmanız gereken şeyler varsa bunları da ihmal etmemelisiniz. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar

(19 Şubat-20 Mart)

Bugün biraz daha sabırlı olmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelip canınızı sıksa bile sakinliğinizi korumalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar sebebiyle sinirlenebilirsiniz. Beklemede kalmak, hatta geri planda durmak enerjinizi boşa harcamamanızı sağlayacak. Bugünü manevi konulara ayırmalısınız. Dua etmek iyi gelecek.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ