Maraşta Haber
Maraşta Haber

Galatasaray 2 – Torku Konyaspor 1 Gollerin özeti ve maçın geniş özeti

Galatasaray, TT Arena’da ağırladığı Torku Konyaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. GALATASARAY – TORKU KONYASPOR: 2 – 1 STAT: TT Arena SAAT: 20.00 HAKEM: M. Kamil Abitoğlu YAYIN: Lig TV GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Sabri, Umut, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini TORKU KONYASPOR: İtandje, Ali Turan, Erdinç, Selim, Ergün Teber, […]

Galatasaray 2 – Torku Konyaspor 1 Gollerin özeti ve maçın geniş özeti

01 Kasım 2013 - 22:49A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Galatasaray, TT Arena’da ağırladığı Torku Konyaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı.

GALATASARAY – TORKU KONYASPOR: 2 – 1

STAT: TT Arena
SAAT: 20.00
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Sabri, Umut, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

TORKU KONYASPOR: İtandje, Ali Turan, Erdinç, Selim, Ergün Teber, Mehmet Güven, Recep, Ömer Ali, Borek, Hasan Kabze, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: İlk yarı Galatasaraylı futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 3: Galatasaray hızlı bir atağa çıktı… Konyaspor yarı alanında topla buluşan Drogba pasını savunma arkasına göndermek istedi ancak etkisiz bir vuruş yapınca top savunmada kaldı.

Dakika 5: Galatasaraylı futbolcular kendi yara alanlarında hazırlık pasları yapıyor.

Dakika 6: Drogba, Konyaspor ceza alanının sağında topla buluştu… Drogba topu içeri çevirdi Sneijder topu karşıladı ve dönerek vuruşunu yapmak istedi ancak topa vuramayarak ayağını boşa salladı.

Dakika 7: Sneijder bu pozisyonun ardından kenara değiştir işareti gönderdi… Sarı – kırmızılı ekipte erken bir oyuncu değişikliği yapılacak.

Dakika 8: Galatasaray’da Muslera, kendisine atılan geri pasta topu uzaklaştırmak isterken top kısa düştü ve topla buluşan Gekas’ın kaleye şutunu çekti ancak top az farkla auta gitti.

Dakika 9: Ve o değişiklik gerçekleşiyor… Galatasaray’da sakatlık geçiren Sneijder oyundan çıkıyor ve yerini Emre Çolak’a bırakıyor.

Dakika 13: Galatasaray’da Drogba, Konyaspor ceza alanının hafif sağ çaprazından serbest vuruş kullandı… Drogba’nın ortasında Konyaspor savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 15: Galatasaraylı lı futbolcular önde baskı kurarak Konyasporlu futbolcuları kendi yarı alanlarında sıkıştırıyorlar.

Dakika 16: Recep… Muslera kendisine atılan topta hata yapınca bu hatası pahalıya mal oldu… Muslera aldığı pası uzaklaştırmak istedi ancak top kısa düştü… Topu alan Gekas, ceza alanına kadar gelip pasını Recep’e verdi ve Recep de topu boş kaleye gönderdi.

Dakika 19: Sarı kırmızlı ekip etkili geldi… Ceza alanı dışında hafif sağ çaprazda topla buluşan Selçuk’un sert şutu üstten dışarıya gitti.

Dakika 21: Galatasaray’da Eboue’nin ceza alanına ortasında top kaleci Itandje’da kaldı.

Dakika 24: Fernando Muslera girdiği ikili mücadelede topu uzaklaştırmak isterken ayağına bir darbe alarak sakatlık geçiriyor… Şuan Muslera’nın tedavisi yapılıyor.

Dakika 27: Muslera’nın tedavisi bitti ve oyun yeniden başladı.

Dakika 28: Bu dakikada her iki takımda orta alanda pas hataları yaptı.

Dakika 32: Konyaspor’da Ergün sarıo kart görüyor… Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Burak’a faul yapan Ergün Teber sarı kartla cezalandırdı.

Dakika 34: Fernando Muslera adeta kendini affettirdi… Konyaspor’da Galatasaray savunmasının arkasına atılan topa yetişen Ömer, kaleci Muslera ile karşı karşıya pozisyonda Muslera’yı geçmek istedi ancak Muslera yerden uzayarak topa müdahale etti ve mutlak bir golü önledi.

Dakika 37: Galatasaray’da Konyaspor ceza alanına gönderilen ortaya Melo yükseldi ancak top çok yüksek geldiği için etkilşi bir vuruş yapamadı.

Dakika 39: Konyaspor’da Hasan Kabze ceza alanı dışından hafif sol çaprazdan keleyi yokladı ancak Hasan’ın sert şutu sert üstten az farkla auta gitti.

Dakika 40: Emre Çolak, Konyaspor yarı alanının sağ kandından serbest vuruş kullandı… Emre’nin içeri ortaladığı top çok yüksekten gittiği için direk auta çıktı.

Dakika 42: Konyaspor’da Recep Aydın orta alanda Melo ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı hakem faul düdüğünü çaldı.

Dakika 44: Galatasaray bu dakikalarda bir gol bulup ikinci yarıyı beraberlikle bitirmenin planları içinde Konyaspor kalesine yüklenmek istiyor ancak Konyasporlu futbolcular maçın başından buyana her boşlukta çok etkili ataklar geliştiriyorlar.

 Dakika 44: Sabri Sarıoğlu orta alanda rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 45: Maçın dördüncü hakemi 4 dakikalık uzatma işaretini verdi.

Dakika 45+4: Bu dakikalarda Galatasaray takımı tüm hatlarıyla Konyaspor yarı alanına gelmiş durumda.

 Dakika 45+5: Didier Drogba… Umut Bulut’un sağ kanattan ceza alanına ortasında Drogba, topa yükselerek sert bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.

…İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi…

Dakika 46: İkinci yarı Konyasporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 48: Galatasaray’da sağ kanatta topla buluşan Drogba’nın ortasında Burak’ın kafa vuruşu kaleci Itandje’da kaldı.

Dakika 51: Maçta inanılmaz anlar yaşanıyor. Semih boş adam bulamayınca topu sol kanattaki Sabri’ye gönderdi… Sabri’de dar alanda boşluk bulamadı ve topu Muslera’ya atmak istedi ancak Sabri topa dengesiz bir vuruş yaptı ve Muslera’nın olmadığı köşeye doğru topu gönderdi top sol direğin yanından kornere gitti.

Dakika 52: Konyaspor’un sol kanattan kullandığı köşe vurşunda ceza alanı içinde Galatasaray savunması topu karşıladı.

Dakika 54: Konyaspor’da Recep orta alanda yine Melo’nun müdahalesi ile yerde kaldı karar faul.

Dakika 56: Bu dakikada her iki takım da karşılıklı top kayıpları yaptı.

Dakika 58: Galatasaray’da Semih kendi yarı alanında Borek ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı.

Dakika 59: Galatasaray’da Selçuk İnan sol kanattan kaleye uzak bir mesafeden serbest vuruş kullandı… Selçuk’un içeri ortasında kimse dokunmadı ve top kaleci İtandje’de kaldı.

Dakika 60: Didier Drogba konyaspor ceza yayının üzerinde topla buluştu… Drogba topuğuyla boştaki iki arkadaşına topu göndermek istedi ancak savunma araya girdi.

Dakika 62: Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı… Melo’nun pasıyla sağ kanatta savunma arkasında topla buluşan Drogba topu ceza alanı içine ortaladı Burak topa hale yaptı ancak yetişemedi.

Dakika 64: Galatasaray sağ kanattan ataklarını sıklaştırmış durumda.

Dakika 65: Galatasaray’da ikinci oyuncu değişikliği… Umut Bulut oyundan alınıyor yerine Aydın Yılmaz oyuna dahil oluyor.

 Dakika 67: Burak Yılmaz… Aydın Yılmaz’ın savunma arkasına gönderdiği harika pasta Burak topla buluştu ve içeri girdi kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu sola çekerek İtandje’yi devre dışı bıraktı ve sol ayağıyla topu boş kaleye göndererek skoru 2-1’e getirdi.

Dakika 70: Galatasaray Drogba ile sol kanattan geldi… Ceza alanına sokulan Drogba rakibinden sıyrılamadı.

  Dakika 73: Torku Konyaspor’da iki oyundu değişikliği birden yapılıyor… Ömer Ali Şahiner oyundan çıkıyor yerine Djalma Campos oyuna dahil oluyor… Tomas Borek oyundan çıkıyor Kibong Mbamba oyuna giriyor.

Dakika 75: Galatasaray yarı alanında Recep, Melo’ya faul yapıyor.

Dakika 78: Cimbom 3. gole çok yaklaştı… Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı… Emre’nin ortasında ceza alanı içinde Chedjou sert bir kafa vuruşu yaptı ancak üst direk gole izin vermedi.

Dakika 79: Galatasaray’da Chedjou bir sakatlık geçiriyor… Chedjou’nun tedavisi saha kenarında yapılıyor.

Dakika 80: Chedjou tekrar oyuna giriyor.

Dakika 81: Galatasaray sol kanattan Burak ile atağa kalktı… Burak sol ayağıyla topu içeri göndermek istedi ancak etkisiz bir vuruş yapınca top savunmada kaldı.

Dakika 82: Konyaspor’da Mehmet ceza alanı dışından kaleye tam karşıdan gören bir noktadan çok sert bir vuruş yaptı ama top yandan dışarıya gitti.

Dakika 84: Sarı – kırmızılı ekipte Muslera, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

 Dakika 88: Konyaspor’da oyuncu değişikliği… Recep oyundan çıkıyor yerine Ezechiel oyuna dahil oluyor.

 Dakika 89: Galatasaray son oyuncu değişikliği… 9. dakikada oyuna giren Emre Çolak oyundan çıkıyor yerine Ceyhun Gülselam oyuna dahil oluyor.

Dakika 90: Sol kanattan serbest vuruş kullandı ancak savunma topu karşıladı.

Dakika 90: Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ