Maraşta Haber
Maraşta Haber

Fenerbahçe – Arsenal Şampiyonlar ligi maç özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff turu ilk maçında kendi liglerinde yeni sezona yenilgiyle başlayan iki takımın mücadelesinde, temsilcimiz Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Arsenal’i konuk ediyor. FENERBAHÇE-ARSENAL: 0- 0 STAT: Şükrü Saracoğlu HAKEM: Gianluca Rocchi SAAT: 21.45 FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Yobo, Bruno Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Sow, Webo Teknik Direktör: Ersun Yanal ARSENAL: Szcezny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Ramsey, Wilshere, Walcott, Gibbs, Rosicky, […]

Fenerbahçe – Arsenal Şampiyonlar ligi maç özeti

21 Ağustos 2013 - 23:25A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff turu ilk maçında kendi liglerinde yeni sezona yenilgiyle başlayan iki takımın mücadelesinde, temsilcimiz Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Arsenal’i konuk ediyor.

FENERBAHÇE-ARSENAL: 0- 0

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Gianluca Rocchi
SAAT: 21.45

FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Yobo, Bruno Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Sow, Webo

Teknik Direktör: Ersun Yanal

ARSENAL: Szcezny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Ramsey, Wilshere, Walcott, Gibbs, Rosicky, Cazorla, Giroud

Teknik Direktör: Arsene Wenger

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Karşılaşma Arsenalli oyuncuların vuruşuyla başladı… Temsilcimiz Fenerbahçe’ye başarılar diliyoruz.

Dakika 1: İlk atak konuk ekip Arsenal’den geldi. Sagna, topla sağ kanatta son çizgide buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Volkan’da kaldı.

Dakika 6: Arsenal temsilcimiz Fenerbahçe karşısında oyuna daha baskılı başladı.

Dakika 8: Fenerbahçe son iki dakika içerisinde Bekir ve Sow ile iki hatalı pas yaparak topu rakibine kaptırdı.

Dakika 9: Bruno Alves Arsenal ceza sahasına uzun bir pas gönderdi ancak topla buluşan Kuyt ofsayta yakalandı.

Dakika 11: Fenerbahçe Kadlec ile etkili geldi Kuyt’ın pasında sol kanatta topla buluşan Kadlec ceza sahasına ortayı kesti ancak Sow topa yetişemedi ve Arsenal savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 13: Fenerbahçe atak hazırlığında olduğu sırada sağ kanatta topla buluşan Bekir İrtegün meşin yuvarlağı yine rakibe kaptırdı.

Dakika 14: Fenerbahçe atak hazırlığı yaparken Sow ceza sahası çizgisi üzerine doğru koşu yapan takım arkadaşı Meireles’e pasını geç gönderince Meireles’te dengesini kaybedip topu Kuyt’a dengeli bir şekilde gönderemedi.

Dakika 18: Fenerbahçe bu dakikalar içerinde topu ayağında tutmayı başaramıyor.

Dakika 19: Arsenal çok etkili geldi ceza sahasına gönderilen pası Volkan ayağıyla uzaklaştırmayı başardı pozisyonun devamında Rosicky sağ kanattan ceza sahası içine ortasını kesti topa yükselen Wilshere kafa vuruşunu yaptı ve top az farkla sol köşeden dışarı çıktı.

Dakika 22: Orta alanda topu saklamak isteyen Emre faulle durduruldu.

Dakika 23: Fenerbahçe, Arsenal savunmasını az adamla yakaladı sol kanattan atağa çıkan sarı lacivertli ekipte Kadlec pas zamanlamasında hata yapınca Sow ofsayta düştü ve Fenerbahçe etkili bir ataktan yine yararlanamadı.

Dakika 25: Hızlı gelişen bir Arsenal atağında savunmamızdaki Alves’ten seken topa Ramsey, ceza alanı dışından çok sert vurdu ama top yandan dışarıya gitti.

Dakika 26: Rakip yarı alanında sol kanatta topla buluşan Webo, sol çaprazda ceza alanına yakın bir noktadan yerde kaldı ve tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanılacak.

Dakika 27: Emre Belözoğlu, kullandığı serbest vuruşta ceza alanına ortasını yaptı ama kaleci Szczesny çıkıp topu aldı.

Dakika 30: Bu dakikalarda Fenerbahçe’nin ileri ucunda sadece Webo var sarı lacivertli ekipte tüm hatlarıyla Arsenal’i karşılıyor.

Dakika 30: Webo istem dışı bir hareket yaparak Koscielny’e arkası dönük bir şekilde topa ayağını uzattı Koscielny yüzüne aldığı tekme sonucu yerde kaldı… Koscielny için sahaya sağlıkekipleri gelirken Webo hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 33: Aldığı darbe sonucu yüzünde ciddi bir kanama olan Koscielny oyuna devam edemiyor ve Arsene Wenger zorunlu bir değişikliğe giderek Koscielny’nin yerine Carl Jenkinson’u oyuna dahil etti.

Dakika 37: Walcott sağ köşeden ortasını yaptı Yobo yerinde müdahale ederek kafa vuruşu ile topu taca gönderdi.

Dakika 39: Fenerbahçe topu ayağında tutmakta çok zorlanıyor.

Dakika 40: Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Kuyt, pasını Bekir’e verdi. Bekir topu kontrol ettikten sonra yeniden ceza alanına hareketlenen Kuyt’a pasını attı ama araya savunma girdi.

Dakika 43: Raul Meireles orta alanda topla buluştu Arsenal savunmasını ilerde yakalayan Fenerbahçe’de Meireles pas atacak arkadaşını bulamayınca topu kaptırdı ve sarı laciverli ekip atak şansını kaybetti.

Dakika 45: Maçın dördüncü hakemi +3 dakikalık uzatmayı işaret etti.

Dakika 45+2: Fenerbahçe bu dakikalarda atağa çıkmak için pas yapıyor.

…Maçın hakemi Gianluca Rocchi ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve takımlar soyunma odasını 0-0’lık eşitlikle gidiyor…

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

Dakika 46: Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı… Bekir İrtegün oyundan çıktı ve yerine Gökhan Gönül oyuna dahil oldu.

Dakika 47: Organize gelişen Fenerbahçe atağında Meireles, önündeki boş alanı iyi kullandı ve pasını sol kanattaki Sow’a gönderdi. Sow rakibinden sıyrılmak isterken topu kaybetti.

Dakika 48: Arsenal, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

Dakika 49: Fenerbahçe Dirk Kuyt ile gole çok yaklaştı… Arsenal savunmasının hatasında topla buluşan Kuyt ceza sahası dışından şutunu çekti ancak top az farkla üstten auta gitti.

Dakika 51: GOL… Arsenal 1-0 öne geçti… Arsenal’de Ramsey, ceza alanı ön çizgisinden ara pasını Walcott’a verdi. Walcott ceza alanı içinde kale sahası sağ tarafından diğer kale direğine yerden pasını attı ve Gibbs topu boş kaleye gönderdi.

Dakika 53: Bir başka Arsenal atağında Walcott ceza alanına girdi ve karşı karşıya kaldı ama Volkan ve ardından savunmamız topu uzaklaştırdı.

Dakika 54: Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Webo, yüksek gelen topu ceza yayı içinden Sow’a indirdi ama kaleci Sczcesny topa son anda müdahale etti ve ardından Sow, Szczesny’ye faul yaptı.

Dakika 58: Sarı lacivertli ekipte sağ kanatta topla buluşan Gökhan, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 59: Bir başka Fenerbahçe atağında topla buluşan Webo, kaleyi karşıdan gören bir noktadan vuruşunu yaptı ama top farklı bir şekilde dışarıya gitti.

Dakika 61: Sağ kanattan gelişen Arsenal atağında Jenkinson, son çizgiye indi ve ceza alanına ortasını yaptı ama Volkan topu kale sahası içinde kontrol etti.

Dakika 62: Fenerbahçe’de Ersun Yanal, Emmanuel Emenike’yi Webo’nun yerine oyuna dahil ediyor.

Dakika 63: Oyunun temposu bu dakikalarda biraz düşmüş durumda. Arsenal sağ kanatta üst üste taç atışları kullandı.

Dakika 64: GOL… Sol kanattan topu alan Ramsey’i kimse karşılamadı ve Ramsey, ceza alanı önüne kadar geldikten sonra kaleye sert bir şut çekti Volkan sol köşeyi kapatmasına rağmen topun ağlarla buluşmasına engel olmadı.

Dakika 65: Fenerbahçe çok hızlı bir atak geliştirdi ama Sow’un kaleye şutu savunmanın müdahalesiyle kornere gitti.

Dakika 66: Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu Arsenal savunması uzaklaştırdı ama aynı anda Alves rakibe sert faulü sonrası sarı kart gördü.

Dakika 71: Moussa Sow, Arsenal ceza sahasının sol köşesinden harika bir şut çıkardı ancak top az farkla dışarı çıktı.

Dakika 72: Arsenal savunmasından atılan uzun topta Kadlec, topu kafasıyla Volkan’a kazandırdı.

Dakika 73: Fenerbahçe atağında Emenike, Kuyt’a ara pası attı ama top çok hızlıydı ve kaleciye kadar gitti.

Dakika 74: Arsenal takımı bu dakikalar içerisinde kontrollü bir oyun oynamayı tercih ediyor.

Dakika 74: Arsenal atağında Walcott, sağ kanattan ceza alanına girdi ve dar açıdan kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

Dakika 76: Gelişen Arsenal atağında sağ kanattan ceza alanına giren Walcott, Kadlec’in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı. Kadlec, sarı kart gördü.

Dakika 77: GOL… Penaltı vuruşu için topun başına geçen Olivier Giroud sol köşeden topu ağlara gönderdi.

Dakika 82: Arsenal ceza sahası içinde topla buluşan Kadlec kaleye yakın mesafeden şutunu çekti ancak kaleci Szcezny topu çelmeyi başardı ardından topa müdahale etmek isteyen Sow savunmanında baskısı ile topa dokunmadı.

Dakika 89: İngiliz ekibi bu dakikalarda rahat bir oyun sergiliyor.

Dakika 90: Sow’un pasında sağ çaprazda topla buluşan Emenike gelişine sert bir şut çekti ancak kaleci topu kornere çeldi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ