Geçtiğimiz hafta Nur Bozar’ın elenmesinin ardından gözler 22 Kasım günü Show TV’de yayınlanan Bu Tarz Benim programına çevrildi ! Bu tarz benim’de bu hafta eleme gecesinde Aycan – Nurcan Şencan kardeşler ile Tuğçe Ergişi’nin karşı karşıya geldiği oylamadaTuğçe Ergişi elendi !

İvana Sert elenmek üzere Tuğçe Ergişi’nin adını verirken Nur Yerlitaş ikizler Aycan ve Nurcan kardeşlerin gitmesini istedi. Kemal Doğulu tercihini Tuğçe’den yana yaparken, Uğurkan Erez de ikizler deyince oylamada 2’ye 2 gibi bir durum ortaya çıktı. Karar Fatih Ürek’in vereceği oya kaldı. Yarışmacıları ile olay yaratan Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı koruma altına alındığı için elenmekten kurtuldu.

Bu hafta elenecek isimler arasında Özlem Özden, Aycan – Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar, Esra Özgüver, Tuğçe Ergişi yer aldı.

Bu Tarz Benim’de Geçen Hafta Neler Oldu ? 15 Kasım’da Kim Elendi ?

Bu Tarz Benim’de geçen hafta eleme gecesine Nur Bozar damgasını vurmuştu. Nur Bozar yarışmadan elenmek istediğini dile getirdi ve geçen haftaya hazırlıksız bir şekilde gelmişti. Bu durum karşında yarışmacı arkadaşları ve jüri üyelerinin eleştirilerine maruz kalmıştı. Nur Bozar’ın bu tavrından sonra jüri üyeleri onun ismini vermişti ve yarışmadan elenen isim Nur olmuştu.

Bu haftaki konsept kostüm partisi

Bu Tarz Benim’in 22 Kasım Cumartesi eleme gecesindeki konsept ‘Kostüm Partisi’ Yarışmacılar birbirinden renkli ve eğlenceli kostüm partileriyle izleyici karşısına çıkacak. Bakalım jüri üyelerinden en çok puanı ve yıldızı almayı başaran kim olacak. Ayrıca bu hafta Bu Tarz Benim yarışmasında erkek defilesi sergilenecek. Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu hafta kim elenecek? Herkesin merak ettiği bu soru bu akşam cevaplanacak. Bu Tar Benim’de koruma altına alınan isimler kim?