PSS Tercih, KPSS Ortaöğretim Tercih, KPSS Önlisans Tercih, KPSS Lisans Tercih, KPSS Bavuruları Başladı! KPSS Tecih Kılavuzu, KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu, KPSS Lisans Tercih Kılavuzu, KPSS Önlisans ve Lisans KPSS Başvuru Tarihleri Ne Zaman (ÖSYM 2014 KPSS Sınavı) KPSS Bavuruları Başladı! KPSS Önlisans ve Lisans KPSS Başvuru Tarihleri ÖSYM (2014 KPSS) 2014 KPSS Başvurusu ÖSYM (Önlisans ve Lisans KPSS Başvuruları) ve KPSS ile ilgili her şey MarastaHaber.com’da !

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) giriş belgeleri erişime açıldı.

Adaylar, belgelerini ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle görebilecek.

Adaylara, sınava giriş belgesi gönderilmeyecek.

Başvurular aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır: ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıt lı olan adaylardan sistemde geçerli bir fotoğrafı olmayanlar ve/veya eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanlar başvurularını herhangi başvuru merkezinden yapacaklardır.

DİKKAT: BU AŞAMADA BAŞVURUNUZ HENÜZ TAMAMLANMAMIŞTIR!

Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra ONAY KODUNU GÖREVLİYE BİLDİRİNİZ. Görevli onay kodunu girdikten sonra başvurunuz tamamlanacaktır. Onay kodu girilmeyen başvurular tamamlanmayacağı için geçersizdir ve sorumluluk adaya aittir . Başvurunuzu başvuru tarihleri içinde ais.osym.gov.tr üzerinden