28 haziran Şube müdürlüğü sonuçları açıklandı. Şube Müdürü Atama sonuçları sorgulama İl içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarının ardından şube müdürlerinin rotasyon sonuçları da açıklandı. Şube Müdürlüğü Atama Sonuçları MEB Tercih Sonuçları Sorgulama 28 haziran 2014

 Şube müdürlerinin rotasyon sonuçları sonunda açıklandı. Günlerdir beklenen ve hangi yöneticinin nereye atandığının merak konusu olduğu yer değiştirme sonuçları sonunda açıklandı. Sonuçlara aşağıda vereceğimiz linkten ulaşabilirsiniz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız. 

2014 Şube Müdürlüğü atamaları sonuçları öğren sorgulama Meb.gov.tr Şube Müdürlüğü tercih sonuçları tıkla 28 haziran 2014 Şube Müdürlüğü atamaları listesi Görevde yükselme atamaları  2014 MEB İl-İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinin Bölge Hizmetine bağlı Yer Değiştirme Sonuçları

2014 meb Şube Müdürlüğü tercih sonuçları 28 haziran cumartesi.. Uzun zamandır açıklanması beklenen bir atama sonucu , Şube Müdürlüğü atama sonuçlarını merak eden arkadaşlar için bu konuyu açmış durumundayız. 28 haziran 2014 cumartesi günü açıklanacak olan Şube Müdürlüğü atama sonuçlarında şimdiden herkese hayırlı olması dileğiyle.. 

Şube Müdürlüğü mülakat sonuçları ve Şube Müdürlüğü atama sonuçlarını siz takipçilerimiz için an an takip edeceğiz ve bu başlık altında sizlerle paylaşabileceğiz. 

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Şube Müdürlüğü yerleştirme sonuçlarında adaylar bekliyorken yaklaşık 5900 kişinin katıldığını bu sınavda 1709 kişi atanacaktır. Şube Müdürlüğü mülakatı sonuçları sorgulamak için ve detayları öğrenmek için gün içerisinde bizleri takip etmeye devam ediniz.

Milli Eğitim Bakanlığı ; Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Yazılı Sınavı´nda,70 puan barajını aşarak  Şube müdürülüğü sözlü sınavına katılmayı hak kazanan  5 bin 913 adaydan  3287 kişinin   70 baraj puan ver üstü alıp tercih yapmaya hak kazandığı meb tarafından açıklandı  tercih sonuçları 28.06.2014 tarihinde de açıklanacak.