2012-2013 eğitim öğrettim yılı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa hazırladığı Bakanlık programı çerçevesinde yapılan geçtiğimiz hafta başlayan Yıldızlar Futsal karşılaşmaları sona erdi ve dereceye girenlere kupaları düzenlenen törenle verildi.

 

Tören öncesi kısa bir konuşma yapan Beden eğitimi öğretmeni Melih Atılgan’ın karşılaşmalar hakkında bilgi sunmasından sonra ödül törenine geçildi.

Erkekler Futsal karşılaşmalarında Birinci olan Elbistan Özel Yıldız İlköğretim okulunun kupasını Milli Eğitim Basın Koordinatörü ve Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulu Müdürü Oğuz Karakoç, ikici olan Kahramanmaraş Özel Beyza ilköğretim okulunun kupasını Beden eğitimi öğretmeni Savaş Doğrugörür  ve  üçüncü olan Kahramanmaraş Merkez Ahmet Bayazıt Ortaokulunun kupasını ise Özel Beyza ilköğretim okulu müdür yardımcısı Ahmet Özdemir verdi.

 

Kızlarda Birinci olan Kanuni Ortaokuluna ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, İkinci olan Şehit Fatih Gök Ortaokuluna, Ahmet Bayazıt Ortaokulu Müdürü Oğuz Karakoç, Üçüncü olan Egemenlik Ortaokuluna Beden eğitimi öğretmeni Orhan Gebel ve 4. Olan Ahmet Bayazıt Ortaokulu ise Beden eğitimi öğretmeni Savaş Doğrugörür verdi.