Geçen yıl kurulmasına rağmen Kahramanmaraş amatör futbolunda büyük ses getiren Kurtuluş 1920 SK Kulüp Başkanı Hacı Ömer TUĞSAT ve yönetimindeki Muhammed Hasan GÖREN, kulüp antrenörü ve yöneticisi Fatih DEMİR ile ciddi adımlarla futbolumuzda uzun süre ses getirmeye devam edecek vizyona sahip bir kulüp oluşturulmuş, diğer kulüplere örnek olacağa benziyor.

2017-2018 U-14 Futbol kategorisinde Kurtuluş 1920 Spor Kulübü Kahramanmaraş’ta U-14 kategorisinde şampiyon olup ilimizi Aksaray’da temsil etmiştir. Şampiyonada Adanaspor, Konya Karakartalspor, Mersin Akdeniz Spor ve Nevşehir Gençlik Spor ve Niğde gençlik Spor gibi takımları eleyip, namağlup gruptan çıkarak Türkiye’de son 20 takıma kalmayı hak kazanmıştır. Bu şehrimizde bu yaş grubunda ilk defa yaşanan bir başarıdır. Başarılarını son 20 turunda da devam etmelerini temenni ederiz.

Kahramanmaraş futbolunun Kurtuluş’u olmak için çıktıkları yolda kulüp vizyonu olarak Kahramanmaraşlı evlatlarımızı doğru eğitimle profesyonel takımların bünyelerine kazandırmayı amaçlayan takım ciddi adımlarla ilerliyor.

Kulüp yöneticisi Muhammed Hasan GÖREN ve antrenör Fatih DEMİR ile yaptığımız röportajda kulübün amacının Türkiye şampiyonası 2.tur U-14 müsabakalarında “Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil ederek, Türk futboluna sporcular kazandırmak ve bunun yanısıra çocukları spora teşvik ederek, okul hayatlarında ve gelecekte özgüven sağlamalarında yardımcı olmak olduğunu belirterek destek olan herkese teşekkür ettiler. Yakın zamanda şehrimizi temsil edecek olan kulübümüze şehrin desteğine moral ve motivasyonuna ihtiyaçları olduklarını belirtmişlerdir.”

Şehrimizi temsil edecek olan Kurtuluş 1920 SK şehrin ileri gelen yöneticilerin ve iş adamlarının maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak konusunda yardımcı olmalılardır.

Değerli kulübümüze başarılar dileriz.