Kahramanmaraşspor gururumuz oldu

TBMM Başkanvekili Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Tarsus maçını kazanarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kahramanmaraşspor’un şehrin gururu olduğunu belirtti ve başarılarının devamını diledi.

Tarsus İdmanyurdu’nu deplasmanda 1-0 mağlup ederek Polatlı Buğsaşspor maçı öncesinde şampiyonluğunu ilan eden Kahramanmaraşspor’a siyasi cepheden de tebrik mesajları gelmeye başladı. Kahramanmaraşspor’un yaşadığı büyük zorluklarda yanında olan ve takıma desteğini esirgemeyen TBMM Başkanvekili Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam’da Kahramanmaraşspor’u tebrik etti.
Yazılı bir açıklama yapan TBMM Başkanvekili Sağlam, Kahramanmaraşspor’un elde ettiği başarının Kahramanmaraş’ın başarısı olduğunu söyledi. Bu başarıya herkesin destek olması gerektiğini de ifade eden Sağlam, kendilerine yansıtılan tüm sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti. Bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraşspor’un yanında olacağını ifade eden Sağlam, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Kahramanmaraşspor’un şampiyon olması ve PTT 1. Lig’e yükselmesi bizlere büyük gurur verdi. Futbolun güzelliğinden faydalanan iller arasında olacağımız için çok mutluyum. Spor her zaman toplumları birleştirmiş ve kötülükleri ört pas etmiştir. Kahramanmaraş olarak biz de futbolun güzelliklerinden en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız. Kahramanmaraşspor’un zor günlerden geçerek bu günlere geldiğini en iyi bilenlerdenim. Takımın başarıya ulaşması için biz de üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de onların yanında olacağız. 26 yıl sonra tekrar bize bu gururu yaşatan Kahramanmaraşspor Kulübünün yönetimine teknik görevlilerini ve tüm futbolcularına ayrı ayrı tebrik eder, her maçta sporcularımızı yalnız bırakmayıp destek olan Kahramanmaraşlı taraftarlara şükranlarımı sunarım. Kahramanmaraşspor’a 1.Lig’de başarılar diler, yeni sezonda da dostluk, kardeşlik içinde centilmence oynanacak coşkulu maçlar temenni ederim.” Haber: Cebrail SARI