Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş’tan 6 Futbolcu Galatasaray’a çağrıldı

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı,  Kahramanmaraş’tan futbolcu çıkmaz görüşünü benimsemiş kesimlere en iyi cevabı vermek için çalıştıklarını belirterek,  “6 futbolcumuzu Galatasaray’ın altyapısına göndermemizi Kahramanmaraş futbolunda yeni bir başlangıç olarak düşünüyorum” dedi. Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı beraberinde Okulun antrenörleri ve Galatasaray Futbol Okulları Altyapısına seçilen altı futbolcu ile birlikte […]

Kahramanmaraş’tan 6 Futbolcu Galatasaray’a çağrıldı

19 Temmuz 2014 - 16:08A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı,  Kahramanmaraş’tan futbolcu çıkmaz görüşünü benimsemiş kesimlere en iyi cevabı vermek için çalıştıklarını belirterek,  “6 futbolcumuzu Galatasaray’ın altyapısına göndermemizi Kahramanmaraş futbolunda yeni bir başlangıç olarak düşünüyorum” dedi.

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı beraberinde Okulun antrenörleri ve Galatasaray Futbol Okulları Altyapısına seçilen altı futbolcu ile birlikte Kervanhanda düzenlenen iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu’nun kurulduğu günden bu zamana kadar geldiği nokta hakkında basını bilgilendiren  Canlı, gelecek yıllarda başta Galatasaray futbol Okulu olmak üzere diğer profesyonel takımlarda da46 numaralı formayı futbolcularımıza giydirmeyi hedeflediklerini söyledi. Canlı,  “Önümüzdeki yıllarda 46 numaralı formayı Galatasaray’ımızda giydirmeyi amaçlıyoruz. Bunda kararlıyız. Çalışmalarımızı o doğrultu da devam ettireceğiz ve de yapacağız. Kahramanmaraş ilimizdeki gençlerimize de güveniyoruz. Tesis açısından da gerekli seviyelere gelindiği zaman çok iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.”

Canlı,  “14-18 Haziran tarihlerinde, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Galatasaray Futbol Okulları Kampı’na Galatasaray Kahramanmaraş Futbol Okulu olarak katıldık. Bu kampın sonunda Kahramanmaraş Futbol Okulu olarak 6 tane futbolcumuzu Galatasaray’ın Futbol Okulları Altyapısına verdik. Kahramanmaraş Futbolu için yeni bir dönemin başlangıcı olarak düşünüyorum. Bir dönem kapanmıştır. Bir dönemin açılması demektir. Galatasaray Kahramanmaraş Futbol Okulu olarak bu konu sebebiyle çok gururluyuz. Futbolda Kahramanmaraş’ta futbolcu yetişmez diyen kesimlere verilmiş en güzel cevap olduğunu düşünüyorum. Biz bunu daha ileriye götürme anlayışındayız. Yaklaşık bir yıl önce kurulan futbol okulumuz, artık yavaş yavaş meyvesini vermektedir. Daha uzun vadedeki çalışmalarımızda da bu başarımızın daha ilerisini arzuluyoruz. Ekip olarak biz çok iyi çalışma içerisindeyiz. Gerek Akif Aksu Hocamız, gerek Ömer Gök Hocamız, gerek Celil Bican Hocamız, iyi bir çalışma içerisindeyiz. 6-16 yaş grubundaki çalışmalarımızda iyi çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde iyi sonuçlar aldık. Önümüzdeki günlerde daha da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kahramanmaraş’tan futbolcu çıkmaz diyenlere en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Bu durum önümüzdeki günlerde katlanarak devam edecektir. Bizim bu konudaki inancımız tamdır.”

“ÇALIŞMALARIMIZ 4 MEVSİM OLARAK DEVAM EDİYOR”

“Çocuklarımızın 2004-2005 doğumlu olarak 5 kişi ve 1998 doğumlu olarak bir sporcumuz Galatasaray Futbol Okulları’na seçilmiş durumdalar. Toplam 6 sporcumuzu belirlemiş bulunuyoruz. 6 tane öğrencimiz katılım olarak 150 öğrencimiz arasındadır. Kızılcahamam’daki çalışmalara Türkiye’deki tüm futbol okullarından seçmeler geldi. Okullarımızdaki seçmeler yıl boyu devam ediyor. Yıl boyu çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Okulumuzda yaz kampı ve kış kampı diye bir şey yoktur. Çalışmalarımız yaz ve kış mevsimi olarak 4 mevsim devam etmektedir.”

“AMATÖR LİGDEKİ TAKIMIMIZ SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNİ DAHA ÜST SEVİYELERE ÇIKARIYORUZ”

“6 yaş ile 16 yaş arasındaki öğrencilerimiz katılabiliyor. Aynı zamanda Kahramansarayspor adında futbol takımımızda var. Bu sayede çocuklarımızın gelişimini daha üst seviyelere taşıyoruz. Çocuklarımızın yarışmacı kimliğine bürünmesi için amatör liglerde mücadele eden takımımızda var. Kahramansaray Futbol Takımı ile çocuklarımızın gelişimine katkı sağlıyoruz. Kahramansaray Futbol Takımı ile bütün kategorilere katıldık. U-19 ile U-11 yaş grupları dışında tüm yaş kategorilerinde amatör lige katıldık.”

“FLORYA’DAN GELEN HOCALARIMIZ BİZİM ÇALIŞMALARIMIZDAN GAYET MEMNUNLAR”

“Florya’dan gelen altyapı hocalarımız ve koordinatörlerimiz bizim buradaki çalışmalarımızdan gayet memnun kaldılar. Onları da size belirtiyorlardı. Daha sonra gelen tüm altyapı koordinatörü Selim Durmaz Hocamız, bizim buradaki çalışmalarımızı yakından izlediler. Onlarda buradaki çalışmalarımızı beğendiler. Başlayalı bir yıl olmasına rağmen büyük başarılar elde ettik.”

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA 46 NUMARALI FORMAYI GALATASARAY’IMIZDA GİYDİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

“Kahramanmaraş ilindeki Kahramanmaraş’tan futbolcu çıkmaz görüşünü benimsemiş kesimlere en iyi cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Bununda arkasındayız. Önümüzdeki yıllarda 46 numaralı formayı Galatasaray’ımızda giydirmeyi amaçlıyoruz. Bunda kararlıyız. Çalışmalarımızı o doğrultu da devam ettireceğiz ve de yapacağız. Kahramanmaraş ilimizdeki gençlerimize de güveniyoruz. Tesis açısından da gerekli seviyelere gelindiği zaman çok iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.”

“ALİ İHSAN KABAKÇI YENİ TESİSLER KAZANDIRMAK İÇİN ÇOK BÜYÜK GAYRETLER VERİYOR”

“Çalışma ortamını özel tesislerde sürdürüyoruz. Beden Terbiyesi il Müdürümüze de buradan teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok önemli çalışmalarının olduğunu görüyoruz. Gençlik Spor İl Müdürü’müz Ali İhsan Kabakçı’da Kahramanmaraş’ın önümüzdeki günlerde çok daha iyi tesislere kavuşacağının müjdesini verdi. Bu konuda da Ali İhsan Müdürümüzün çalışmalarını takdir ile karşılıyoruz. Ona da buradan teşekkür ediyoruz.”

“BU SİSTEM İLE 5 YILDA GALATASARAY DÜNYA’NIN SAYILI ALTYAPILARINDAN BİRİSİNE SAHİP OLACAKTIR”

“Futbol okulumuzdaki çocukları Galatasaray’dan yetkililer sürekli takip ediyor. Bizim bilmediğimiz zamanlarda da Galatasaray’dan gelip izleyen hocalarımız vardır. Galatasaray Futbol Okulları iyi bir organize ile ortaya çıkmıştır. Önümüzdeki 5 yıl da bu sistem devam ettiğinde Galatasaray Dünya’nın sayılı altyapılarından birine sahip olacaktır.”

DSC_0870 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazba...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Beled...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci ...

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ