Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraşspor’un File Bekçisi Taylan Aydoğan Helallik İstedi

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un geçen sezonki file bekçisi Taylan Aydoğan Taraftarlarla bir araya gelerek helallik istedi. PTT 1. Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 2 sezondur kalesini koruyan ve takımın 3. Ligden 2. Lige 2. Ligden PTT 1. Lige çıkmasında büyük emekleri olan Taylan Aydoğan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlarını ziyaret ederek Taraftarlardan helallik istedi. Büyükşehir spor taraftarları […]

Kahramanmaraşspor’un File Bekçisi Taylan Aydoğan Helallik İstedi

23 Temmuz 2013 - 17:17A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un geçen sezonki file bekçisi Taylan Aydoğan Taraftarlarla bir araya gelerek helallik istedi.

PTT 1. Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 2 sezondur kalesini koruyan ve takımın 3. Ligden 2. Lige 2. Ligden PTT 1. Lige çıkmasında büyük emekleri olan Taylan Aydoğan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlarını ziyaret ederek Taraftarlardan helallik istedi.

Büyükşehir spor taraftarları Derneğinde Edeler Grubu ve Çılgınlar Grubunun taraftarları ile bir araya gelen Taylan Kahramanmaraş Taraftarını unutmayacağını ifade etti.

Kırmızı- Beyazlı Takımda üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Tecrübeli File bekçisi Taylan Aydoğan PTT 1. Lige yükselen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ile sözleşmesinin sona ermesi ve Kulüp Yönetimi ile yeni sezon için görüşmelerde bulunmasına rağmen şartların uymamasından dolayı takımla bağlarını kopararak Komşu il Hatay’ın profesyonel takımı Hatayspor ile anlaşma sağladı. Yeni sezonda Hatayspor forması giyecek olan Tecrübeli file bekçisi Aydoğan Kahramanmaraş taraftarı ile vedalaşmak için Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları derneğini ziyaret etti.

“SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM”

Fatura vizyon Kahramanmaraşspor’a geldiği günden bu yana taraftarın kendisine olan ilgiden memnun olduğunu dile getiren Aydoğan, “ Kahramanmaraş taraftarı bambaşka. Ben bir çok il takımında oynadım bu kadar kalabalık taraftar gruplarına rastlamadım. Muhteşem bir taraftara sahip Kahramanmaraş. 2 yıldan bu yana Kahramanmaraşspor’da kalecilik yapıyorum. Sağ olsunlar bir gün bile bizi incitecek bir durum yaratmadılar. Hep bize destek verdiniz. Onlarla kimi zaman güldük kimi zaman ağladık. Onlar olmasaydı biz sahada bu kadar iyi futbol oynayıp şampiyonluklarla tanışamazdık” dedi.

“ŞAMPİYONLUKTA SİZİN EMEĞİNİZ ÇOK”

Büyükşehir spor taraftarları Derneğinde Kahramanmaraşspor taraftarlarına övgüler yağdıran Kaleci Taylan, Takımın Şampiyon olmasında Taraftarın payının çok olduğunu vurguladı.

Tecrübeli kaleci Aydoğan konuşmalarında şu açıklamalara yer verdi; “Kahramanmaraşspor profesyonel bir kulüp. 2 sezondur bu takımda görev yapıyorum. Geldiğim günden bu yana bana ve takım arkadaşlarıma gösterilen ilgiden çok memnunum. Sizin hakkınızı ödemek mümkün değil. Sizler sayesinde üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşadık. Bu şampiyonlukta biz sahada mücadele eden kadar da siz Tribünlerde destek verenlerinde hakkı çok. Şampiyonluk kendi kendine gelen bir şey değil. Şampiyonluk ekip halinde Aile ortamında gelen bir şey. Biz siz tarafatralarla bir aile idik. Şampiyonluğu da Aile ortamında kazandık. Bu şampiyonlukta bizler kadar sizlerinde hakkı olduğunu asla unutmayın. Taraftar olmazsa futbolcu bir hiçten farkı yoktur. Bu sadece futbolcu için geçerli değil, Kulüp için de geçerlidir. Umarım Bu muhteşem taraftara Kahramanmaraşspor Kulübü sahip çıkar” ifadelerini kullandı.

“VEDA VAKTİ GELDİ, HAKKINIZI HELAL EDİN”

Takımda 2 sezondur hem file bekçiliği hemde takım kaptanlığı yaptığını ifade eden Tecrübeli Futbolcu Taylan Aydoğan, Artık veda vakti geldi. Demek ki Allah’ım bana 2 sezon Kahramanmaraşspor’da forma giymek nasip etmiş. Artık takımdan ayrılık vakti geldi. Yeni sezonda Hataysppor’da kalecilik yapacağım. Kahramanmaraşspor ile bağlarım koptu. İsterdim takımda 1 şampiyonluk daha yaşamak ama olmadı demek ki kaderimizde bu yazılıymış. Takımdan iyi yada kötü bir şekilde ayrıldım ama şunu unutmayın ki 2 yılda gerçek bir Kahramanmaraşlı gibi oldum. Yeni sezonda Hatayspor’da forma giyeceğim ama boş vakitlerimde buralara gelip sizleri ziyaret edeceğim. Sizleri de oralara beklerim. Sizin benim yanımda ayrı yeriniz var. Sizleri unutmak mümkün değil. Sizler bizi özellikle beni gurbetçi olmama rağmen bağrınıza bastınız. Sizlere minnet borçluyum. Hakkınızı helal edin. Sizlerin hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum ama sizlerin her zaman kalbimde yeriniz olduğunuzu unutmayın. Sizleri çok seviyorum hoşcakalın” diyerek veda etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneğinde Çılgınlar ve Edeler Grubu taraftarları ile bir araya gelen Tecrübeli kaleci Dernek Toplanma merkezi önünde Dernek yönetimi ve Taraftar Grupları temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ