Maraşta Haber
Maraşta Haber

Galatasaray 2 – Trabzonspor 1 geniş maç özeti ve maçın golleri

Haftanın en önemli maçında Galatasaray, TT Arena’da Trabzonspor’u konuk ediyor. GALATASARAY – TRABZONSPOR: 2 – 1 STAT: TT Arena SAAT: 20:00 YAYIN: Lig TV HAKEM: Fırat Aydınus GALATASARAY: Muslera, Sabri, Gökhan, Semih, Riera, Yekta, Selçuk, Sneijder, Melo, Burak, Drogba TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Colman, Yusuf,Aykut Akgün, Olcan, Henrique TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Galatasaraylı […]

Galatasaray 2 – Trabzonspor 1 geniş maç özeti ve maçın golleri

22 Aralık 2013 - 22:00A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Haftanın en önemli maçında Galatasaray, TT Arena’da Trabzonspor’u konuk ediyor.

GALATASARAY – TRABZONSPOR: 2 – 1

STAT: TT Arena
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Fırat Aydınus

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Gökhan, Semih, Riera, Yekta, Selçuk, Sneijder, Melo, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Colman, Yusuf,Aykut Akgün, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Galatasaraylı futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 2: Konuk ekip sağ kanattan atağa kalktı… Bosingwa’nın yerden ortasında Yekta topu uzaklaştırdı.

Dakika 5: Trabzonspor sol kanattan gelmek istedi ancak Yusuf ortasında Galatasaray savunması ayak koydu.

Dakika 6: Galatasaray çok hızlı çıktı… Sneijder orta alandan sağ kanatta boşta bulunan Burak’a pasını göndermek istedi ancak Trabzonspor top savunmasına çarptı.

Dakika 8: Galatasaray’da Sneijder sol kanattan ortasını içeri gönderdi ancak savunmada Bamba topu karşıladı.

Dakika 9: Bamba’dan yine kritik bir müdahale geliyor… Sneijder yine sağ kanatta koşusunu yapan Burak’ı görmek istedi ancak Bamba araya girdi.

Dakika 11: Trabzonspor’da Henrique, Smihle çıktığı kafa topu sonrası bir sakatlık geçiriyor.

Dakika 13: Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı… Senijder’in içeri kestiği ortayı Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.

Dakika 15: Didier Drogba sağ çaprazdan sert bir şut denemesi yaptı ancak top farklı bir şekilde auta gitti.

Dakika 16: Trabzonspor’da Aykut sağ kanattaki Bosinwa’ya pasını aktarmak istedi ancak top çok hızlı.

Dakika 18: Trabzonspor Colman ile sol kanattan kaleye uzak bir mesafeden serbest vuruş kullandı ancak Galatasaray savunması topu karşıladı.

Dakika 19: Galatasaray sağ kanattan Selçuk ile köşe vuruşu kullandı… Kullanılan köşe vuruşunda Bosingwa ön direkte topu kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 22: Colman Galatasaray yarı alanında Semih ile girdiği ikili mücadelede rakibine faul yapıyor.

Dakika 23: Trabzonspor gole çoık yaklaştı… Gökhan kendi ceza alanı içinde roveşeta bir vuruşla topu uzaklaştırmak istedi ancak top hemen arkasındaki Colman’da kaldı… Colman ceza alanı içinde Muslerayla karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

Dakika 25: Galatasaray’da Sabri ceza alanının hemen dışından sağ çaprazdan ayağının dışıyla bir vuruş yaptı ancak kaleci Onur topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 28: Galatasaray Selçuk ile sol kanattan köşe vuruşu kullandı… Kullanılan köşe vuruşunda top yine kısa düştü ve ön direkte Bosingwa topu karşıladı.

Dakika 29: Trabzonspor sağ kanattan kritik bir noktadan Olcan ile serbest vuruş kullandı… Kullanılan serbest vuruşta Galatasaray savunması topu kornere gönderdi.

Dakika 30: Trabzonspor’da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mustafa2nın kafa vuruşu az farkla sol direği sıyırarak auta gitti.

Dakika 32: Trabzonspor bu dakikalarda Galatasaray yarı alanında pas yaparak pozisyon arıyor.

Dakika 32: Galatasaray gole çok yaklaştı… Sneijder’în ceza alanı içinde Drogba ile yaptığı ver kaç sonrası kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Onur topa önce müdahele etti ancak Onur’dan dönen top Riera’da kaldı Riera vuruşunu yaptı ancak Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 33: Galatasaray yine etkili geldi… Selçuk İnan, ceza alanına girip sol çaprazdan vuruşunu yaptı ama Bamba yine bir kritik müdahale ile gole izin vermedi.

Dakika 36: Trabzonspor’da Olcan, Melo ile orta alanda girdiği ikili mücadelede yüzüne aldığı bir darbe sonrası sakatlık geçiriyor.

Dakika 38: Sneijder, Zokora’nın müdahalesi ile orta alanda yerde kaldı karar faul.

Dakika 39: Sneijder hafif sol çaprazdan o bildiğimiz vuruşlarından bir tanesini çıkardı ancak Trabzonspor’da da kaleci Onur kendini konuşturuyor ve ağları adeta yırtacak gibi giden topa harika uzanarak kaleye girmesini engelliyor.

Dakika 42: Galatasaray yine etkili geldi… Ceza alanı içinde topla buluşan Burak roveşeta bir vuruş denemsi yapıyor ancak Mustafa’ya faul yapıtığı gerekçesiyle hakem düdüğünü çaldı.

Dakika 43: Galatasaray atakları oldukça artmış bir durumda… Sağ kanattan yapılan ortada Onur’dan seken topu Drogba, Selçuk’a indirdi. Selçuk’un sert şutunu son anda Bosingwa çıkardı.

Dakika 45: İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

Dakika 45+1: Trabzonspor’da Mustafa, Sneijder’e yaptığı faul sonrası ma.ın sarı kartını görüyor.

…İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sona eriyor…

Dakika 46: İkinci yarı Trabzonsporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 48: Galatasaray’da Drogba ceza alanına ortasını gönderdi ancak top Onur’da kaldı.

Dakika 51: Galatasaray ikinci yarıya baskılı başladı… Ceza alanı dışında topla buluşan Sneijder’in sert şutu kaleci Onur’da kaldı.

Dakika 52: Galatasaray bu sefer Drogba ile gole çok yaklaştı… Fildişili yıldız ceza alanı içi sol çaprazından sert bir şut çekti ama kaleci Onur yine harika bir kurtarış yaptı.

Dakika 55: Galatasaray oyunu Trabzonspor yarı alanına yıkmış durumda.

Dakika 56: Galatasaray sağ kanattan Selçuk ile köşe vuruşu kullandı… Paslaşılarak kullanıla köşe vuruşunda Sabri topu tekrar Selçuk’a verdi Selçuk sağ çaprazdan sol ayağı ile şut denemesi yaptı ancak top farklı bir şekilde auta gitti.

Dakika 59: Trabzonspor Henrique ile yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı… Sol kanattan yapılan ortaya boş durumdaki Henrique kafa vuruşunu yaptı ama bu kez de kalesinde devleşen isim Muslera oldu.

Dakika 60: Burak Yılmaz… Sneijder’in sol kanattan ceza alanı içinde Burak’a pasında Burak’ın yakın mesafeden vuruşunda savunmadan seken topu Burak ağlarla buluşturdu.

Dakika 63: Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullandı… Olcan’ın ceza alanına ortasında Mustafa topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı da kalktı.

 Dakika 64: Zokora karar itiraz edip, topu tribünlere gönderince sarı kart gördü.

 Dakika 66: Olcan Adın… Olcan sol çaprazdan ceza alanına girdi ve dar açıdan vuruşunu yaptı ve top direğe çarpıp ağlarla buluştu.

 Dakika 68: Burak Yılmaz… Sabri sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı. Selçuk’un kafayla kale sahasına çevirdiği topa ayak koyan Burak topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 70: Trabzonspor’a beraberliği getirecek gole direk izin vermedi… Trabzonspor Olcan ile serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mustafa’nın kafa vuruşu üst direğe vurup dışarıya gitti.

 Dakika 71: Trabzonspor’da ilk oyuncu değişikliği… Yusuf Erdoğan oyundan çıkıyor yerine Emre Güral oyuna giriyor.

Dakika 73: Trabzonspor Olcan ile serbest vuruş kullandı… Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Melo, topu karşıladı.

Dakika 74: Galatasaray kontra atağında Burak sağ kanattan içeri pasını gönderdi ancak gönderdiği yerde kimse yok.

Dakika 75: Bir başka Galatasaray atağında Sneijder’in ceza alanı dışından kaleye adeta füze gönderdi ama Onur bu topu da kornere çelmeyi başardı.

 Dakika 77: Trabzonspor Gustavo Colman Riera’ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 Dakika 77: Hakem Riera’yı ise sarı kartla cezalandırdı.

 Dakika 79: Sabri sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan uzun bir taç atışı kullandı. Ceza alanı içinde Drogba topu kontrol etti ve rakibinden sıyrılmak isterken faul yaptı. İtiraz eden Drogba sarı kart gördü.

 Dakika 80: Galatasaray’da ilk oyuncu değişikliği… Albert Riera oyundan çıkıyor yerine Aurelien Chedjou oyuna dahil oluyor.

Dakika 81: Bir Sneijder ve Onur karşılaşması daha… Sneijder hafif sol çaprazdan rakibini geçip ceza alanına girdi ve şutunu çekti ama Onur yine gole izin vermedi.

 Dakika 84: Trabzonspor oyuncu değişikliği… Bamba oyundan çıkıyor yerine Kadir Keleş oyuna giriyor.

 Dakika 85: Galatasaray’da oyuncu değişikliği… Wesley Sneijder oyundan çıkıyor yerine Aydın Yılmaz oyuna giriyor.

Dakika 85: Onur bu kez Selçuk’un şutunda gole izin vermiyor.

Dakika 87: Aydın Yılmaz’ın sağ kanattan içeri gönderdiği topa Trabzonspıor savunması ayak koydu.

 Dakika 88: Galatasaray’da oyuncu değişikliği… Selçuk İnan oyundan çıkıyor yerine Ceyhun Gülselam oyuna dahil oluyor.

Dakika 90: Maçın sonuna 4 dakika ilave ediliyor.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ