Maraşta Haber
Maraşta Haber

Galatasaray 1 – Gençlerbirliği 0 Maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena’da Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçta konuğunu 1-0 yenerek 3 puanla liderliğini sürdürdü ! STAT: Türk Telekom Arena HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: Lig TV SAAT: 20.00 GALATASARAY: Sinan Bolat, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat Kaplan, Hakan, […]

Galatasaray 1 – Gençlerbirliği 0 Maçın özeti ve golleri

16 Mayıs 2015 - 21:59A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena’da Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçta konuğunu 1-0 yenerek 3 puanla liderliğini sürdürdü !

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

GALATASARAY: Sinan Bolat, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat Kaplan, Hakan, Ahmet, Ferhat Görgülü, Uğur, Gosso, Petrovic, Mervan, Hleb, Stancu, El Kabir
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

Maç Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

90′ Maçın sonuna 4 dakika eklendi.

88′ Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında İrfan Can’ın ceza alanına yerden gönderdiği topu Sinan, kontrol etmeyi başardı.

86′ Kullanılan serbest vuruşta Sneijder topu çok sert bir şekilde kaleye gönderdi top kaleciden sekti ve savunma topu uzaklaştırdı.

85′ Uzun topla çıkmak isteyen Galatasaray’da ceza sahasına yakın bir noktada Burak Yılmaz yerde kaldı karar serbest vuruş.

83′ Gençlerbirliği’de Tomic oyuna girerken Petrovic kenara geliyor.

83′ Galatasaray’da sakatlanan Hamit Altıntop çıkarken yerine Olcan Adın girdi.

82′ Sarı Kart! Galatasaray ani atağa çıkmak isterken Gençlerbirliği’de Petrovic Yasin Öztekin’i düşürdü ve sarı kart gördü

81′ Gençlerbirliği etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta Uğur, ceza alanı sol yan çizgisinden ceza alanına girip pasını ceza alanına ön bölümden giren Petrovic’e pasında Petrovic’in sağ köşeye vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

78′ Gençlerbirliği’inde İrfan Can, oyuna girer girmez Stancu’dan aldığı pasla kaleye sert bir şut gönderdi ama Sinan gole izin vermedi.

77′ Başkent ekibinde 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Mervan Çelik ve Alexander Hleb oyundan çıkarken İrfan Can Kahveci ve Michal Landel oyunda.

75′ Gençlerbirliği atağında sağ kanattan içeri giren El Kabir’in sert şutu üstten dışarı çıktı.

73′ Sarı Kart! Galatasaray’da Alex Telles, kendi yarı alanında topla buluştu ama Mervan’ın çok sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mervan Çelik, sarı kart gördü.

72′ Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda El Kabir’in ceza alanına ortasında kafalardan seken top oyun alanını terk etti. Aut

71′ Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Uğur, ceza alanına girmek üzereyken savunmaya yardıma gelen Burak son anda topu kornere gönderdi.

69′ Sarı kırmızılılar ikinci gole de çok yaklaştı. Sağ kanattan Sabri’nin ceza alanına ortasında Umut, kale sahası içinden kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

66′ GOOOLLL!! SNEİJDER Galatasaray, aradığı golü Hollandalı yıldızıyla buldu. Sabri’nin sağ kanattan penaltı noktası yakınlarına ortasında topu kontrol eden Burak, ceza alanı ön bölümündeki Sneijder’e pasını verdi. Sneijder’in sol köşeye vuruşunda top ağlara gitti.

64′ Sneijder’ın kullandığı serbest vuruş üstten dışarı gitti.

63′ Galatasaray atağında kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıkta sağ iç koridorda topla buluşan Umut, Ferhat’ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

60′ Gelişen Galatasaray atağında Melo’nun ceza alanı ön bölümüne pasında topla buluşan Burak, Umut’a ara pasını verdi. Umut, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

58′ Galatasaray maçın en net pozisyonundan yararlanamadı. Sabri’nin pasında topla buluşan Yasin, rakibinden sıyrılıp ceza alanı sağ yan çizgisinden ceza alanına girip kale sahasında boş durumda olan Umut’a pasını verdi ama Umut topu ıskaladı.

56′ Gençlerbirliği’de Stancu’nun ceza alanına ortasında savunmada Hakan topu karşıladı. Sol kanatta topu alan Gosso’nun ortasında El Kabir’in kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

54′ Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Hakan, ceza alanı yakınlarına kadar gidip pasını Sneijder’e vardı. Sneijder’in yakın direğe yerden sert şutunda top yan ağlarda kaldı.

50′ Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında El Kabir, ceza alanı sağ yan çizgisi yakınlarına kadar gidip topu ceza alanına ortaladı ama Semih topu karşıladı

48′ Galatasaray karşı atağında Hamit’in pasında topla buluşan Sabri’nin ceza alanına sert ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

46′ Mücadelenin ikinci yarısı Gençlerbirliği oyuncuların vuruşuyla başladı.

45′ Halis Özkahya maçın ilk yarısını bitirdi.

44′ Kullanılan serbest vuruşta Sneijder’in doğrudan kaleye gönderdiği top üstten az farkla dışarıya gitti.

43′ Bir başka Galatasaray atağında rakip ceza alanına oldukça yakın bir noktada topla buluşan Burak, Ahmet’i geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş

42′ Galatasaray, %100’lük fırsattan yararlanamadı. Sneijder, kendi yarı alanının ortalarında topla buluşup rakip savunma arkasına koşu yapan Yasin’e uzun bir top gönderdi. Kaleci Ferhat ceza alanı dışına çıkıp topa vurmak istedi ama topu ıskaladı. Boşta kalan topu alan Yasin, ceza alanı dışı sol çaprazından topu boş kaleye göndermek istedi ama top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti.

37′ Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hleb’in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

36′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hleb’in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Gosso, sağ çaprazdan ceza alanına girip dar açıdan vuruşunu yaptı ama savunmadan seken top yine kornere gitti.

34′ Galatasaray atağında bu kez sol kanatta Hamit topla buluştu. Hamit’in ceza alanına ortasında top herkesi aşıp oyun alanını terk etti.

30′ Galatasaray’da Umut, Sneijder’den aldığı pasla ceza alanına girer girmez kaleye şutunu çekti ama top üstten az farkla dışarıya gitti.

27′ Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri’nin ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Ankara ekibi hızlı bir atağa çıktı ama El Kabir, ceza alanına sağ çaprazdan girip Hakan’a çalım atmak istedi ama başarılı olamadı.

21′ Sarı Kart! Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Hakan’ın darbesiyle yerde kaldı. Hakan Aslantaş sarı kart gördü.

19′ Galatasaray baskılarını artırdı. Yasin’in sol kanattan ortasına Burak kafa vuruşu yaptı top az farkla yandan dışarı çıktı.

18′ Galatasaray’ın kullandığı köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı.

17′ Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin içeri çevirmek isterken savunma araya girdi top kornere çıktı.

13′ Sakatlanan Selçuk İnan çıkıyor yerine Hamit Altıntop girdi.

12′ Galatasaray’da Selçuk İnan sakatlandı adelesini tutarak kendini yere bıraktı.

11′ Galatasaray’ın atağında Selçuk ceza sahası dışından vurdu kaleci topun kontrolünü sağladı.

8′ Galatasaray’ın gole yaklaştığı an. Ceza alanı içinde topla buluşan Sneinder’in yerden kaleye plase vuruşunda top Ahmet’ten sekti. Bu pozisyonda Galatasaraylı oyuncular elle oynama ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

5′ Galatasaray gole çok yaklaştı. Sneijder’in sol kanattan ceza alanına ortasında Burak’ın kafa vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

4′ Stancu’nun ceza alanına etkili ortasında kaleci Sinan topa son anda dokundu ama ardından Mervan’ın vuruşu yandan dışarıya gitti.

3′ Gençlerbirliği çok etkili geldi. Hleb, çalımlarla ceza alanına kadar gitti ama kalabalık arasından çıkamayınca yerde kaldı ve topu kaybetti.

2′ Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri’nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

1′ Halis Özkahya düdüğü çaldı ve maça Galatasaray başladı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ