Maraşta Haber
Maraşta Haber

Futbolda Kahramanmaraş Barosu Şampiyon Oldu

5 Nisan Avukatlar Haftası sebebiyle Kahramanmaraş Barosu tarafından düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvasının şampiyonu Kahramanmaraş Barosu futbol takımı oldu.  Final Kahramanmaraş Barosu ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arasında oynandı. Maç öncesinde Hafta içerisinde teröristlerce katledilen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve takımlar siyah bantlarla sahaya çıktılar. Maça, Büyükşehir Belediyesi Futbol […]

Futbolda Kahramanmaraş Barosu Şampiyon Oldu

04 Nisan 2015 - 23:02A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın !

5 Nisan Avukatlar Haftası sebebiyle Kahramanmaraş Barosu tarafından düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvasının şampiyonu Kahramanmaraş Barosu futbol takımı oldu.

 Final Kahramanmaraş Barosu ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arasında oynandı. Maç öncesinde Hafta içerisinde teröristlerce katledilen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve takımlar siyah bantlarla sahaya çıktılar.

Maça, Büyükşehir Belediyesi Futbol Takımı hızlı başladı. İlk yarı Büyükşehir Belediyesinin üstünlüğü ile geçti ve Mahmut’un attığı golle ilk yarıyı Baro takımı yenik kapadı.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın !

İkinci yarıda Kahramanmaraş Barosu takımı toparlandı ataklar geliştirmeye başladı. Fizik Kondisyon üstünlüğünü rakip takıma kabul ettirdi. Fakat uzun süre gol atmaya muvaffak olamadı. Maçın bitimine 7 dakika kala ceza sahasının solundan kazanılan serbest vuruşu Baro Başkanı Vahit Bağcı kullandı. Yaptığı ortayı takım kaptanı ve Baro Başkan Yardımcısı Mehmet Arık kafa vuruşu ile kaleye göndererek golü buldu. 1-1. Maçın normal süresi 1-1 bitti ve uzatmalara geçildi.

İlk uzatma devresinin 5. Dakikasında Hakan Kabalcı’nın muhteşem ara pasını göğsüyle alan ve Kaleciyi geçen Kaptan Mehmet Arık, rakibin son oyuncusunu da çalımlayarak Kahramanmaraş Barosu takımına üstünlük getiren ikinci golü attı.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın !

Moralmen çöken Büyükşehir Belediyesi, artık sahasından çıkamaz hale geldi. Doğukan Sümbül ortasahadan aldığı topla cezasahasında girdi, önündeki rakip oyuncuyu geçti, açısının kaybolmasına rağmen, sıfır diye tabir edilen yerden kaleye sert bir şut çekti ve muhteşem bir golle takımını 3-1 öne geçirdi. Uzatmanın ikinci yarısında bir mükemmel golde takımın yeni oyuncusu Teyfik Bozdoğan dan geldi. Cezasahasının dışından sert vuruşunda, kaleci topu ancak kalede görebildi: 4-1. Hakan Kabalcı, Sefa Nacar ve Doğukan Sümbül ün geliştirdiği atakta boşta kalan topu Doğukan Sümbül kaleye gönderdi ve maçın sonucunu ilan etti: 5-1

Böylece 5-1 lik skorla Kahramanmaraş Barosu Takımı bir kez daha Kahramanmaraş Kurumlararası Futbol Turnuvası Şampiyonu oldu.

Kupa merasiminde Fair Play ödülünü SGK adına Mustafa Ay alır iken, Turnuvada Emniyeti 4-2 yenen Adalet Spor 3. lük ödülünü Spor Savcımız Şeyhmuz Ernas aldı. Takımımıza yenilen Büyükşehir Belediye Sporun ikincilik ödülünü kaptanları Ömer İnci aldı. Ve Şampiyonluk Kupası, İdare Mahkemesi Hakimi Erhan Yılmaz tarafından Kahramanmaraş Barosu takım kaptanı Mehmet Arık’a verildi.

Bireysel Ödüllerde; Turnuvanın en iyi kalecisi Necati Dağ, Turnuvanın en iyi oyuncusu Ömer İnce, Turnuvanın en iyi defans oyuncusu Vahit Bağcı olur iken Turnuvanın Gol Kralı 11 golle Mehmet Arık oldu.

Tüm takımı ayrı ayrı kutlar iken Takımın Teknik Direktörü Savaş Doğrugörür’e bir parantez açmak istiyoruz. Takımın başına geleli daha altı ay olmasına rağmen bu kısa sürede kendisi takıma üç önemli başarı kazandırdı; SGK tarafından düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvasında Takımı İl Şampiyonu yaparken, Türkiye’nin en iyi onaltı Baro Futbol Takımının Katıldığı 5 Ocak Adana Kurtuluş Kupasında yine takımını ilk dörde sokma başarısı gösterdi. Son olarak Baronun düzenlemiş olduğu son turnuvada altı maçta beş galibiyet bir beraberlik ile Kahramanmaraş Barosu Takımının şampiyonluğunda bir kez daha etkin rol oynadı.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın !

 Kahramanmaraş Barosu Takımı toplamda 21 gol atar iken kalesinde sadece 4 gol gördü. Yarıfinalde ve finalde toplam 8 gol atar iken kalesinde 1 gol gördü.

Maraşta Haber  ailesi olarak Türkiye Şampiyonası Hazırlık Döneminde Kahramanmaraş Barosu Takımına başarılar diliyoruz.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ