2014 Fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe’de Diego Ribas İstanbul’a geldi. Fenerbahçe’de hangi bölgelere transferler yapılacak. Fenerbahçe’de kimler gönderilecek? Fenerbahçe transfer haberleri MarastaHaber.com’da !

Fenerbahçe‘nin yeni transferi Diego Ribas, ailesi ile birlikte İstanbul Atatürk Havaalanı’na geldi.

Sarı-lacivertli ekibin İspanya La Liga şampiyonu Atletico Madrid’den transfer ettiği Diego Ribas sağlık kontrolünden geçecek.

29 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcuyla anlaşmaya varılması halinde sözleşme imzalanacak.Diego, Galatasaray’ın Hollandalı’sından 1 yaş küçük, 35’ine kadar da oynar Sniejder’in Galatasaray’a maliyetinden yüzde 25 daha ucuza transfer ettik Şampiyon takımdan oyuncu aldık, Sneijder Inter’de kadroya giremiyordu.

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın imza attırmak için kapıştığı yıldız oyuncu açıklama yaptı…

Ancak Tarık Çamdal, “İdolüm Gökhan abim (Gönül) gibi olmak” diyerek Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandırdı. Hemen her sezon transferde karşı karşıya gelen ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, bu kez de Tarık Çamdal için birbiriyle yarışıyor.

Teknik heyet, Al-Nasr’ın 5 milyon Euro’ya kadroya katmak istediği Webo için, “Satılabilir” raporu verdi.

Fenerbahçe’ye adeta piyango vurdu. Önce Stoch’u Al-Ain’e kiralayan Sarı-Lacivertliler’in kapısını son olarak Dubai ekibi Al-Nasr çaldı. Menacerler aracılığıyla Pierre Webo için 5 milyon Euro’luk bir öneri geldi. Yönetim de bunun üzerine teknik heyete danıştı. Ersun Yanal’ın da ilerleyen yaşı, teklifin iyi olması ve yabancı kontenjanının boşalmasını sağlayacağı için tecrübeli forvetin gönderilmesine onay verdiği kaydedildi. Yönetim şimdi Al-Nasr’ın resmi teklifle İstanbul’a gelmesini bekliyor. Bu arada Webo’nun da kendisine yapılacak olan senelik 2.8 milyon Euro artı maç başı ücret şeklindeki cazip teklife ‘evet diyeceği öğrenildi.