Psikiyatrist olarak oynadığım rol sırasında söylemiş olduğum bir şeyin, bu sanrılı, sessiz kadını normal bir insan gibi konuşturmuş olmasından kasıntı duymalıydım. elbet okula gitmiş, kitaplar okumuş, sınavlardan başarıyla geçmiştim ama imdi sahih dünyada doktoru oynuyordum ve bir hastayı nitekim düzeltmiştim. Ne yazık ki söylediklerimden araç kasko değeri sorgulama hangisinin işe yaradığını bilmiyordum. sökel bardağı uzatıp, dedi. O anda kızı konuşturan şeyin söylediğim değil, yaptığım bir şey; elan çıplak hatırlatmak icabında “portakal suyu” olduğunu anladım. Verdiğim bir bardak portakal yayılma kızın garip davranışına neden olan şeyin anahtarıydı.

dem şekeri düşen hasta, iveğen hipoglisemi yaşıyordu. Hastanın sayrılarevi gömleğinin küçüklüğünden rahatsız olduğunu nüans edince doktor önlüğü getirmesini istedim. Judy kızın giyinmesine bağış ederken güvenlik görevlileriyle odadan çıktım. Elimde bir bardak henüz portakal suyuyla art döndüm ve sökel tsk askerlik sorgulama onu içerken ben bile sedyenin yanındaki sandalyeye oturdum. Hastamız şimdi elan sakindi. Ona bir posta daha adımın olduğunu söyledim ve kendisiyle alakalı sorular sordum. İsmi yaşındaydı ve ailesinin işlettiği pastanenin üzerindeki evlerinde yaşıyordu.

Bir yandan nim zamanlı garsonluk yapıyor, bir yandan da hilecilik dersleri alarak, rol verildiğinde sahneye çıkıyordu. Sanrının nedenini daha yeğin hissetmek için sohbeti uzattım. hastalığın var mı?” dedim Çünkü bu kısımlar hastaneye getirildiğinde sabuklanma içindeydin. Sokaklarda anlamsızca konuşarak dolanıyordun ve az evvela portakal suyunu içtiğinde kendine gelebildinakarsu ahmak diyabetim yüzünden yine. anlaşılan insülin iğnemi yapmadan mukaddema ehliyetli kahvaltı etmedim araç muayene ücretleri İnsülinimi her devran çın alamıyorum, o yüzden mabeyin silsile tipografi dönüyor, terliyorum” dedi. “Ne zamandır var diyabetin?” “Bir sene kadar evvel öğrendim.” Diyabetiklerin vücudu yeterince insülin üretemez. İnsülin kandan şekeri alarak enerji için hücrelere gönderen tabii bir beden hormonudur. benibeşer bir yemekten sonra yeterli miktarda şeker veya karbonhidrat sindirmeden kendisine gereğinden şu denli insülin enjekte ederse kanındaki glikoz düzeyi aniden düşüşe geçebilir. şeker hastalığı beynin temel erke kaynağı olduğundan sürüklemişti.