Maraşta Haber
Maraşta Haber

Büyükşehirler Saffron Hotel’de İftarda Buluştu

Yeni Sezonda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Saffron Hotel ve Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği ve Kahramanmaraş’ın güzide Hotel zincirlerinden olan 4 Yıldız konforu ile […]

Büyükşehirler Saffron Hotel’de İftarda Buluştu

28 Temmuz 2013 - 22:52A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Yeni Sezonda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Saffron Hotel ve Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği ve Kahramanmaraş’ın güzide Hotel zincirlerinden olan 4 Yıldız konforu ile Kahramanmaraş Halkına hizmet veren Saffron Hotel Kahramanmaraş’ın Profesyonel Takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile İftar yemeğinde bir araya geldi. Kalabalık bir ortamda geçen İftar yemeğinde Dernek Yönetimi, Basın, futbolcular ve Saffron Hotel yetkilileri kaynaşarak muhteşem bir iftar yemeğinde unutulmaz bir güne eşlik ettiler.

“SİZİN DESTEĞİNİZ BİZE GÜÇ KATAR”

Birlik Beraberliğin pekiştiği, Kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı iftar yemeğinde açılış konuşması yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Böyle güzel bir ortamın Takımı motive ederek bu gibi organizasyonlarla takıma sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Semerci Konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bugün Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneğinin ve Saffron Hotelin nezaket göstererek biz yönetim kurulu üyelerini ve aynı zamanda kıymetli futbolcularımızı, teknik adamlarımızı ekip olarak iftar yemeğinde bir araya getirdiler. Bundan dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz.

2013- 2014 sezonunda inşallah her zaman 12 Adam olarak tabir ettiğimiz seyircimizi, taraftarlarımızı inşallah yanımızda göreceğiz. Bu da bize ayrıca bir güç katacak. Daha da başarılı olmaya çalışacağız. Yeni kurmuş olduğumuz ekibimiz sizin de gayretlerinizle, bu öz verili çalışmalarınızla biraz daha fazla çalışacaklar. Hedefimiz olan geçen yıl yapamadığımız fakat bu yıl umduğumuz şampiyonluğa erişmiş olacağız” dedi.

“SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Kahramanmaraş’ın her gecen gün sportif faaliyetlere daha çok katıldığını ifade eden Başkan Semerci, “Kahramanmaraş Artık Türkiye’de çok iyi tanınan bir il haline geldi. Bunun sebeplerinden bir tanesi de son zamanlarda spor alanında almış olduğu başarılardır. Bu sadece futbol değil bunun yanında diğer branşlarda da ilimiz artık dışarıda başarılarla anılmaya başlandı. Dolayısı ile bir spor şehri olma yolunda ilerliyoruz. Bugüne kadar çok dağınık bir şekilde devam eden taraftarlarımız da artık belli gruplar kurarak Dernekleşip daha derli, toplu, düzenli bir hale gelmeye başladılar. Bunun örnekleri de bugün burada taraftarlarımız adına Büyükşehir Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik ve Yönetim Kurulu bugün kulübümüzü onurlandırdılar.   Bu sezon içerisindeki başarımıza katkı sağlayacağını umuyorum ben bu girişimin” dedi.

“RECEP HOCA BİZİM İÇİN ARTI BİR DEĞER”

Sezon başında daha önce Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş’ın spor camiasına emek veren, emeği geçen Recep Aydemirle yeni sezon için anlaştık diyen Semerci, “Gördük ki Kahramanmaraşlılar ve taraftarlarımız Recep Hocamızı çok seviyor. Bu da bizim için artı bir değer. Sezon içerisinde de Recep Hocamın şahsında Tüm ekibimize gerekli desteğin çoğalarak devam edeceğine inandık. Özlenen Kahramanmaraş’ta 2 profesyonel takımdı, İnşallah 3 olur, 4 olur. Ben umuyorum ki bundan 4-5 yıl sonra İnşallah bu telaffuz ettiğimiz rakamlarda Profesyonel takımlarımız Profesyonel liglerde şehrimizi temsil edecekler. Bizi burada bir iftar yemeğinde buluşturan, kaynaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğine ve Saffron Hotel’e teşekkür ediyorum. İnşallah 2013-2014 Sezonunda da ekip olarak çok başarılı bir sezon geçiririz. Sakatlıklardan, Belalardan, musibetlerden, kazalardan Allah esirgesin diyorum. İnşallah umduğumuz sonuca tez zamanda ereriz diyor Şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

“BİZ KAHRAMANMARAŞ’IN İSMİ GEÇTİĞİ HER YERDEYİZ”

Kaynaşmak için Saffron Otel ve Büyükşehir Taraftarlar Derneği organizasyonu ile İftar Yemeğinde Konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Biz geçen yıl kurmuş olduğumuz Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem Kahramanmaraşsporun hem de Büyükşehir Belediyespor’un yanında olacaktır” dedi.

Özçelik yaptığı konuşmayı şu şekilde sürdürdü;  “Geçen sezon gittiğimiz en son maçta Penaltıdan atılan bir golle elendik. Sizler Yıllarınızı, Emeklerinizi Sezon boyunca sahalara yansıtıyorsunuz ama maalesef 1 gole elenip geliyoruz. Burada hiç kimsenin suçu yok. İnşallah bu işi yeni sezon daha iyi daha sıkı tutup biz tribünlerdeki görevimizi siz sahalardaki görevinizi yaparsanız bu takım şampiyon olursa sizlerde Türkiye’deki diğer Kulüplere daha rahat transfer olursunuz. Dileğim budur. Kaptanınız ve sizlere sezon boyunca başarılar dileyerek Geçen sezonki düştüğümüz hatalara düşmemeyi temenni ediyorum.  Kulüp Başkanımız Mustafa Semerci Bey’e de Recep Hocamızı bizlere tekrar kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Recep hocamızda bizim için değerli Gururlu, kibirli bir hoca olduğu için biz taraftarlar derneği olarak geldiğini duyar duymaz en büyük kazancımız o oldu. Biz Büyükşehir spor Taraftarları Derneği olarak Siz değerli futbolcumuz ve Kulüp Yöneticilerinden Hocamızın değerini kıymetini bilmenizi istiyoruz. Çünkü o bizim için Kahramanmaraş’ta kayıp olmuş bir değer. Tekrar Sayın Yöneticilerimiz o değeri bularak gün yüzüne çıkarttı. Yöneticilerimiz ve Hocamızla gururu duyuyoruz davetimize icap ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ SEVDALILARI İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ”

Dernek Üyelerinin seçici olarak Derneğe kazandırdıklarının altını çizen Özçelik, “Bugün aramıza Kahramanmaraş Sevdalılarından Ali Koca beyefendi de katılarak gücümüze güç kattı. Kendisi Esnaflık yapmaktadır. Kahramanmaraş Sevdalısıdır. Bu sevdasını aracının arkasına 2 profesyonel takımının amblemini koyarak kanıtlamış, 2 profesyonel takımımızın içerideki maçlarını ailesi ile birlikte takip ederek takımlarımıza çoru çocuğu ile destek veriyor. Derneğimize katılımından dolayı kendisine hoş geldin diyerek Derneğimizin çatısı altında yapacağı bütün fikirlere açık bir şekilde ortak hareket edeceğiz. Çünkü biz tüm kulüplerimizin yanındayız. Biz birlik beraberlik içerisinde hareket edersek Kahramanmaraş ismini her yere duyuracağımıza inanıyorum.  Bu yüzden bugün buraya gelen Bizleri yalnız bırakmayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kafilesine, Basın mensuplarına, Saffron Hotel’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“HOTELİMİZE ŞEREF VERDİNİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları ile Ortak organize ederek Ev sahipliği yapan Kahramanmaraş’ın güzide Hotel zincirlerinden Saffron Hotel’in Kahramanmaraş Hotel Müdürü Levent Erdim ise Kahramanmaraş Belediyespor’u ve Kahramanmaraş Taraftarını Hotellerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Şunları söyledi; “İnsan için en kazançlı, en bereketli olan Ramazan ayının tüm İslam alemi için hayırlara; barış ve huzura vesile olmasını temenni ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz yemeğe teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum Buraya gelerek bizlere şerefler verdiniz. Saffron Otel olarak sizleri burada ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.  Yeni sezon’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuza ve Kahramanmaraşsporumuza başarılar diyorum” dedi.

“BİZLERE BİR İLKİ YAŞATTINIZ”

Saffron Hotel ve Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlarının organize ettiği iftar yemeğindeki kaynaşmadan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor teknik Patronu Recep Aydemir ise Organizasyonun harika olduğunu ifade ederek bizlerebir ilki yaşattınız emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum” dedi.

Aydemir konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Güzel bir ortamda Güzel bir iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu güzel ortamda bir araya gelmemizi sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ve Saffron Otelimize futbolcular adına ekibim adına hepsine çok teşekkür ederiz. Belki de bugün Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler. Dolayısı ile böyle bir günde onlarla beraber olmak kaynaşmak bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu desteklerini yıl boyu da takımımızı destekleyerek gösterecekler. Bu nokta da onlara güvenimiz tam İnşallah sezon sonuna kadar bu desteğin sürmesini diliyorum. Bizlerde Bu desteğin devam etmesi için sahaya çıkarak anlımızın akı ile futbolumuzu oynayıp seyircilerimizi mutlu etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZE VERİLEN DESTEĞİN ALTINDA KALMAYIZ”

Saffron Hotelde verilen İftar yemeğinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor futbolcuları adına konuşan Takım kaptanı Bünyamin Kılınç, Verilen desteğin karşılğını sahada vereceklerini ifade etti.

Takım Kaptanı Kılınç Konuşmalarını Şu şekilde sürdürdü; “Bizi Buraya getirerek Aile olduğumuzu hatırlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneğine ve Saffron Hotelimize çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde, güzel bir yemekte hep beraber olmak bizim için kıvanç vericiydi. Çok mutlu olduk İnşallah her zaman böyle hep beraber birlikte hareket ederiz. Onların desteği ile alınan galibiyetleri onları sevindiririz diye düşünüyorum. Taraftarımızın verdiği desteğin arkasında kalmayız. Onlar bize destek verdikçe biz başarıya doğru yaklaşırız” diyerek konuşmalarını tamamladı.

Saffron Hotelde düzenlenen iftar yemeğinin ardından Hotel önünde Alile fotoğrafı çekilerek bu güzel gün ölümsüzleştirildi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ