Arda Turan yuvaya dönüyor. Milli yıldız, Cimbom’dan müthiş bir teklif aldığını itiraf etti, “Madem bu kadar çok isteniyorum, bana da bu davete uymak düşer” diyerek bombayı patlattı!

Fotomaç’ın haberine göre Yaşanan sıcak gelişmeler milli yıldızı sarı-kırmızılı formaya daha da yaklaştırıyor. Teknik direktör Fatih Terim, İngiltere’de yaptığı açıklamada, “Arda’yı hep istedim. Bu konu bizde hiç kapanmaz. Her saniye, her an, her yıl transferi denenecektir” diyerek gelişmeleri doğruladı.

Yanlış anlamalara meydan vermemek için adının yazılmasını istemeyen Türk menajer, Galatasaray’ın Arda’ya reddedemeyeceği bir teklifte bulunduğunu, aslında Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncesi olmayan oyuncunun bu öneri karşısında kararsız kaldığını belirtti. Menajer “Arda, ‘Madem bu kadar çok isteniyorum, bana da bu davete uymak düşer’ diyormuş. Aysal’ın Atletico Madrid’le görüşmeler yaptığını ise bizzat biliyorum.Galatasaray, Arda’da çok ısrarcı. Birkaç gün içinde önemli gelişmeler olabilir” dedi. Başkan Ünal Aysal, yarın Arda için görüşmeler yapmak üzere İspanya’ya gidecek.