Maraşta Haber
Maraşta Haber

MP Antalyaspor 1 – 2 Fenerbahçe Maç Özeti

MP ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MP Antalyaspor: Sammy, Koray, Musa, Deniz, Ergün, Uğur, Pedro Isaac, Aissati, Tita, Diarra Teknik Direktör: Mehmet Özdilek Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Emre, Meireles, Kuyt, Salih, Caner, Sow Teknik Direktör: Aykut Kocaman Hakem: Hüseyin Göçek Stat: Akdeniz Üniversitesi Saat: 20:00 Yayın: Lig TV   Karşılaşmanın son düdüğü geldi. 90′ Moussa Sow 90′ Sağ kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında […]

MP Antalyaspor 1 – 2 Fenerbahçe Maç Özeti

17 Mart 2013 - 22:04A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MP ANTALYASPOR – FENERBAHÇE

MP Antalyaspor: Sammy, Koray, Musa, Deniz, Ergün, Uğur, Pedro Isaac, Aissati, Tita, Diarra
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Emre, Meireles, Kuyt, Salih, Caner, Sow
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Hakem: Hüseyin Göçek
Stat: Akdeniz Üniversitesi
Saat: 20:00
Yayın: Lig TV

 

Karşılaşmanın son düdüğü geldi.

90′ Moussa Sow

90′ Sağ kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında Salih, Emrah’a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

90′ Sol kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında Uğur ceza sahasına ortasını gönderdi. Ceza sahasına gelen topu Emrah kafasıyla kale sahasına göndermek istedi ama Egemen topu uzaklaştırdı.

90′ Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.

89′ Bu kez ev sahibi ekip köşe vuruşu kullandı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına gelen topa vuran Ömer topu dışarıya gönderdi.

89′ Bu kez ev sahibi ekip köşe vuruşu kullandı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına gelen topa vuran Ömer topu dışarıya gönderdi.

88′ Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Kısa kullanılan serbest vuruşta topla buluşan Hasan Ali ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Ndjock’ta kaldı.

86′ Son dakikalara yaklaştıkça oyunda tempo iyice düşmüş durumda.

85′ Ev sahibi ekip savunmada top kaybı yapınca Fenerbahçe atağı başladı. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül kendini yerde buldu ama oyun devam etti.

84′ Gelişen Fenerbahçe atağında Cristian topla ceza alanı dışında buluştu ve kaleye sert bir şut gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

83′ Her iki takımda da oyuncu değişikliği. Fenerbahçe’de Raul Meireles oyundan çıktı ve yerine Cristian Baroni oyuna girdi. Ev sahibi ekipte ise Ismail Aissati oyundan çıktı ve yerine Emrah Başsan oyuna girdi.

82′ Hızlı gelişen ev sahibi ekip atağında sağ kanatta topla buluşan Isaac Promise ceza sahasına ortasını gönderdi ama savunma topu karşıladı.

80′ MP Antalyaspor beraberlik golünü bulabilmek adını ataklarını bu dakikalarda sıklaştırmış durumda. Sağ kanattan Isaac ceza sahasına ortasını gönderdi ama ceza sahasında Yobo topu uzaklaştıran isim oldu.

79′ Kullanılan köşe vuruşunda Tita topu doğrudan kale sahasına gönderdi ama topa kimse dokunamadı ve top doğrudan dışarıya gitti.

78′ Sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Murat Duruer topla buluştu ve son çizgiye inip ortasını yapmak isterken Fenerbahçe savunması topu kornere gönderdi.

77′  CANER ERKİN DIŞARI MEHMET TOPUZ İÇERİ

75′ MP Antalyaspor’da ikinci oyuncu değişikliği. Lamine Diarra oyundan çıktı ve yerine Murat Duruer oyuna girdi.

74′ Sarı lacivertliler atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner kullandığı serbest vuruşta topu yine ön direğe gönderdi ama bu kez ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

73′ Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Diarra, Egemen’e faul yaptı ve karar serbest vuruş.

72′ Tehlikeli gelişen ev sahibi ekibin atağında Tita topu rakip ceza alanına çok güzel bir şekilde taşıdıktan sonra pasını Diarra’ya gönderdi. Diarra karşı karşıya pozisyonda vurdu ama top Volkan’dan dönüp yükseklik kazandı. İkinci pozisyonda Volkan bu kez topu elleriyle uzaklaştırdı.

71′ Ev sahibi ekipte Uğur İnceman topu aldıktan sonra rakip savunma arkasına koşu yapan Ömer’e pasını attı ama kaleci Volkan çıkıp topu aldı.

70′ Sarı lacivertli ekip son dakikalarda oyunu rakip yarı alana yıkmış durumda.

69′ MP Antalyaspor’da oyuncu değişikliği. Petr Janda oyundan çıkarken yerine Ömer Şişmanoğlu oyuna dahil olan isim oldu.

68′ Yine gelişen konuk ekip atağında Gökhan Gönül, sağ kanattan ceza sahasına ortasını gönderdi. Penaltı noktası üstünde topa yükselen Kuyt güzel bir kafa vuruşu yaptı ama top üst direkten döndü ardından savunma uzaklaştırdı.

66′ Yine gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan pasını Kuyt’a verdi. Kuyt’ta pasını ceza sahası çizgisi üstündeki Meireles’e gönderdi. Meireles gelen topu doğrudan ceza sahasına gönderdi ama ev sahibi ekip savunması araya girip topu uzaklaştırdı.

65′ Kullanılan köşe vuruşunda kale alanına gelen topu kaleci Ndjock son anda yumruklayarak uzaklaştırdı.

64′ Yine ev sahibi ekip savunması arkasına atılan uzun topa hareketlenen Sow, savunmanın hatasıyla topu aldı ve kaleye şut çekecekken son anda Deniz müdahale etti ve top kornere gitti.

63′ Fenerbahçe savunmasından Egemen, sağ kanattan ileriye hareketlenen Kuyt’a uzun bir pas gönderdi ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

62′ Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Meireles topu ceza alanı yakınlarına kadar taşıdı ve pasını Kuyt’a gönderdi ama Kuyt’tan önce kaleci Ndjock topun sahibi oldu.

61′ İkinci yarı başladığından beri oldukça düşük tempoda oynanan karşılaşmada her iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı.

60′ Sol kanattangelişen MP Antalyaspor atağında Kanda topu ceza alanına kadar taşıdı ama yerden ortasına kimse dokunamayınca Kuyt topu uzaklaştırdı.

59′ MP Antalyaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Salih, Uğur’a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

58′ Ev sahibi ekip, rakip ceza alanı önünden sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Tita kullandığı serbest vuruşta savunma topu ceza alanı dışına gönderdi. Deniz ceza sahası dışından şutunu gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.

57′ MP Antalyaspor atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Tita kısa kullandığı köşe vuruşunda pasını Koray’a gönderdi. Koray ceza alanına ortasını gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

56′ Yine gelişen ev sahibi ekip atağında sol kanattan ceza sahasına orta gönderildi ama Diarra’dan önce Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

55′ Gelişen ev sahibi ekibinin atağında Tita, Gökhan’ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Gökhan bu pozisyonda sarı kart gördü.

53′ Ev sahibi ekip, rakip yarı alandan sağ kanattan son çizgiye yakın noktadan serbest vuruş kullandı. Tita kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına gönderdi ama Kuyt topu uzaklaştırdı.

52′ Fenerbahçe’de serbest vuruşu Caner kullandı ve kale sahasına gelen top herkesi aşıp kaleci Ndjock’a geldi.

51′ MP Antalyaspor yarı alanında, Sow sağ kanatta topla buluştu ama Musa’nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

50′ Gelişen Fenerbahçe atağında Salih topla beraber rakip ceza alanı önüne kadar gitti ve pasını Sow’a verdi. Sow topla çok oynayınca ev sahibi ekip savunması topu kontrol etti. Ardından bir top kaybıda ev sahibi ekip yaptı. Hasan Ali, pasını ceza sahasına hareketlenen Caner’e verdi. Caner sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

49′ Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Tita, Kuyt’a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

48′ Sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Tita topla buluştu ama Fenerbahçe savunması arasından çıkamadı. Tita bu pozisyonda faul bekledi.

47′ Sağ kanatta topla buluşan Isaac ceza sahasına ortasını gönderdi. Uzak kale direğine giden topu Gökhan uzaklaştırdı.

46′ İkinci yarı Fenerbahçe’nin vuruşuyla başladı..

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

45′ Caner Erkin’in serbest vuruşunda top auta çıktı.

44′ Orta bölümde top kapma mücadelesinde Diarra, Kuyt’a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

42′ Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner topu ön direğe gönderdi. Gökhan ön direkte topu kafasıyla arkaya aşırttı. Gelen topa Sow kafasıyla vurdu ve takımını tekrar öne geçirdi.

42′  GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL SOW

41′ Fenerbahçeli oyuncular kendi aralarında pas yapıyorlar. MP Antalyasporlu oyuncular baskı yaparak topu kazanmaya çalışıyor.

40′ Sağ kanattan gelişen konuk ekip atağında Gökhan pasını Kuyt’a verdi. Kuyt, rakibinden sıyrılmak isterken faullü bir müdahalede bulundu ve karar serbest vuruş.

39′ Ev sahibi ekip oyuncuları kısa paslarla rakip yarı alana geçti ama Diarra kalabalık Fenerbahçe savunması arasından çıkamadı.

38′ MP Antalyaspor’un ataklarının sıklaştığı anlar. Sol kanatta topla buluşan Tita ceza sahası sağ çaprazında bulunan Diarra’ya uzun bir pas gönderdi ama Diarra’dan önce Volkan çıkıp topu kontrol etti.

37′ MP Antalyaspor, rakip ceza alanı önünden hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Tita topu doğrudan kaleye gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

36′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen ev sahibi ekipte Diarra topla buluştu ve pasını sol taraftaki Tita’ya gönderdi. Tita pasını ceza sahası içindeki Koray’a gönderdi. Koray topu içeriye çevirdi ve Volkan, Diarra’ya rağmen topu uzaklaştırmayı başardı.

35′ Sol kanattan Aissati’nin ceza sahasına yaptığı ortayı savunma karşıladı.

34′ Sağ kanada gönderilen pasta Kuyt topu oyun alanında tutamadı.

32′ Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan uzun topu Aissati ceza sahası içinde kafasıyla topu ceza saha dışondaki Diarra’ya gönderdi. Diarra iki rakibinden sıyrıldı ve ceza yayı içinde topu bıraktı. Tita Diarra’nın kendisine bıraktığı topa çok güzel bir plase vuruşla ağlara gönderdi.

32′  GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TITA

31′ Topla oynama oranlarında ev sahibi ekibin, Fenerbahçe’ye göre %64’e %36 üstünlüğü bulunuyor.

30′ MP Antalyaspor’un maçtaki en tehlikeli pozisyonu Isaac’le gelmiş oldu.

29′ MP Antalyaspor kontra atağında Aissati rakip yarı alana geçti ve pasını sol kanattan atağa katılan Isaac’e gönderdi. Isaac topla beraber ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ama top az farkla üstten dışarıya çıktı.

28′ Gelişen konuk ekip atağında topla ceza alanı yakınlarında buluşan Salih, Aissati’yle girdiği ikili mücadelede rakibine faul yaptı.

26′  MUSA NİZAM

26′ Musa Nizam topla tek başına hızla çıktı. Fenerbahçe ceza sahasına girdiğinde top yükseklik kazandı. Salih Uçan’la girdiği ikili mücadele genç oyuncu yerde kaldı.Faul

26′ Sol kanattan ceza sahasına giren Tita’nın yaptığı yerden ortayı Egemen uzaklaştırdı.

24′ Konuk ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner topu doğrudan kale sahasına gönderdi ama gelen topu Uğur uzaklaştırdı.

23′ Sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Salih pasını Kuyt’a verdi. Kuyt topla biraz daha ileri gitti ama topu daha sonra kaybetti.

22′ Sağdan Aissati’nin yaptığı ortayı Diarra önüne almak istedi, açılan topu Egemen uzaklaştırdı.

21′ MP Antalyaspor’da orta bölümde topla buluşan Uğur, sağ kanattan ileriye koşu yapan Koray’a uzun bir pas attı ama Koray topu kontrol edemeyince top taca çıktı.

20′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen ev sahibi ekipte uzun tola ceza sahası önünde buluşan Diarra, kalabalık Fenerbahçe savunması arasından topu çıkaramadı.

19′ Orta yuvarlak içinde topla buluşan Salih Uçan, savunma arkasına hareketlenen Sow’a uzun bir pas attı ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

18′ Gelişen Fenerbahçe atağında topla sağ kanatta buluşan Gökhan Gönül pasını Meireles’e verdi. Atağın devamında sol kanatta topla buluşan Hasan Ali, ayağındaki topu Diarra’ya kaptırdı.

16′ EMRE DIŞARI SELÇUK ŞAHİN İÇERİ

14′ Emre Belözoğlu Diarra ile girdiği ikili pozisyonda sakatandı. Yıldız oyuncu oyun kenarına alındı. Biraz sonra Selçuk Şahin oyunda olacak.

13′ MP Antalyasporlu oyuncular golün ardından kendi yarı sahalarında top çeviriyorlar. Fenerbahçeli oyuncularda baskı yapmaya çalışıyor.

12′ Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Salih, Kuyt’tan aldığı topla ceza sahası dışında buluştu. Salih vuruş açısını bulduktan sonra kaleye güzel bir şut gönderdi ve top ağlarla buluştu

11′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL SALİH UÇAN

10′ Bu kez sol kanattan atağa çıkan ev sahibi ekipte Tita pasını ceza sahasındaki Janda’ya gönderdi. Janda topu kontrol edemedi ve ceza alanı dışındaki topu alma mücadelesinde Janda rakibine faul yaptı.

9′ Isaac Promise rakip ceza alanı önünde topla buluştu ve kaleye şutunu gönderdi ama savunmaya çarpan top Volkan’da kaldı.

8′ Konuk ekip kısa paslarla rakip yarı alana geçti ama Hasan Ali’nin savunma arkasına gönderdiği top doğrudan kaleci Ddjock’a geldi.

7′ Bu dakikayı Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık. Karşılaşma düşük tempoda başladı.

6′ MP Antalyaspor takımı kısa paslarla rakip yarı alana geçti. Tita pasını Diarra’ya verdi. Diarra ceza sahasına ortasını gönderdi ama ön direkte Yobo topu karşıladı.

5′ Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Salih son çizgiden ceza sahasına ortasını gönderdi. Kuyt topa yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.

4′ Sol kanattan atağa çıkan konuk ekipte Salih’ten pası alan Emre kaleye şutunu gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

3′ Sağ kanattabn gelişen Fenerbahçe atağında Sow pasını Kuyt’a gönderdi ama Kuyt topu kaybetti.

1’Karşılaşma başladı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0 Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta açılış maçında Çaykur Rizespor – Kasımpaşa içinde oynanan mücadele 0-0 berabere tamamlandı. Mücadeleni...

Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş maç özeti ve maçın golleri Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş...

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray evinde Sanica Boru Elazığspor’u konuk ediyor. GALATASARAY-ELAZIĞSPOR: 2-0 STAT: TT ...

Akhisar Belediyespor 2 – Galatasaray 1 Maçın özeti ve golleri Akhisar Belediyespor 2 – Galatasar...

Devler Ligi’nde Juventus’tan alınan 1 puanla moral bulan Galatasaray, Mancini ile ilk lig maçında Akhisar’a konuk olu...

MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geniş maö özeti ve golleri MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geni...

Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda ağırladığı dev rakibi Beşiktaş karşısında Lamine Diarra’nın attığı gollerle lig...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ