Maraşta Haber
Maraşta Haber

Fenerbahçe – Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Bursaspor’u 4-1 yendi.   Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadelede hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa’nın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve İsmail Şencan yapacak. Saat 19:00’da Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi bu sayfadan da dakika […]

Fenerbahçe – Bursaspor Maç Özeti

10 Mart 2013 - 21:07A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Bursaspor’u 4-1 yendi.

 

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadelede hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa’nın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve İsmail Şencan yapacak.

Saat 19:00’da Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi bu sayfadan da dakika dakika takip edebilirsiniz.

 

Fenerbahçe - Bursaspor

 

88. RANDEVU
Fenerbahçe ile Bursaspor, ligde pazar günü 88. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi’ne yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

F.BAHÇE TİMSAH’A ÜSTÜN

İki takım arasında şimdiye dek yapılan 87 maçtan 43’ünü Fenerbahçe, 13’ünü Bursaspor kazandı, 31 maç berabere sonuçlandı. ”Sarı Kanaryalar”ın attığı toplam 133 gole, ”Timsahlar” 69 golle karşılık verdi. Fenerbahçe, 2009-2010 sezonun ikinci yarısında Kadıköy’de 3-2 yenildiği maçın ardından rakibiyle ligde yaptığı son 5 maçı kaybetmedi, bu süre içinde 2 galibiyet aldı, 3 kez de berabere kaldı. Sezonun ilk yarısında Bursa’da yapılan maç 1-1 bitti.

MAÇTAN DAKİKALAR

90′ Karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa mücadelenin sonuna 3 dakika ilave etti.
89′ Ev sahibi ekipte Raul Meireles oyundan çıktı ve yerine Egemen Korkmaz oyuna girdi.
88′ Fenerbahçe’de Cristian orta alandan aldığı topu rakip ceza alanı önüne kadar taşıdı ve savunma arkasına koşu yapan Sow’a pasını attı. Sow topu kontrol etti ve Carson’ın yanından ağlara gönderdi.
88′ GOL! Sow
86′ Kısa paslarla rakip ceza alanı önüne kadar giden Bursasporlu oyunculardan topla en son ceza yayı üstünde Edu buluştu ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
85′ Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına gelen top savunmadan dönen topla sağ kanatta buluşan Kuyt ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Carson’da kaldı.
84′ Bu kez sağ kanattan atak geliştiren Fenerbahçe’de Mehmet Topal sağ kanattan aldığı topla orta alanda buluştu ama İbrahim’in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. İbrahim Öztürk bu pozisyonda sarı kart gördü.
83′ Sol kanattan atak geliştiren Fenerbahçe’de Caner rakip ceza alanı içinde son çizgiye indi ama topu içeriye çeviremedi ve top doğrudan dışarıya gitti.
82′ Sağ kanattan gelişen yeşil beyazlı ekibin atağında Şener topu daha fazla ileriye taşıyamadı ve Fenerbahçe savunması topun sahibi oldu.
81′ Volkan’ın ciddi bir durumu yok ve oyunda yeniden başlamış oldu.
80′ Volkan bu pozisyonda bir sakatlık geçirdi ve kale sahası içinde şuan Volkan’ın tedavisi yapılıyor.
79′ Yeşil beyazlı ekip, rakip yarı alandan ceza sahasına yakın bir noktadan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen topa Volkan müdahale etti ve top kornere çıktı.
78′ Sarı lacivertli ekip atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Doğrudan ceza alanına gelen topu Bursaspor savunması uzaklaştırdı.
77′ Bursaspor’da son oyuncu değişikliği. Stanislav Sestak oyundan çıktı ve yerine Murat Yıldırım oyuna girdi.
76′ Bu kez gelişen Bursaspor atağında sağ kanattan Şener ceza sahasına ortasını gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
75′ Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner ceza sahasına ortasını yaptı. Kale sahasına gelen topa Carson ve Sow beraber hareketlendi ama ikisi de topa dokunamayınca top arka direğe hareketlendi ve Kuyt ise sol taraftan topu boş ağlarla buluşturdu.
75′ GOL! Kuyt 
73′ Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Bekir, pasını daha iç taraftaki Kuyt’a verdi. Kuyt ise pasını sol kanattaki Caner’e pasını verdi. Caner ceza sahasına ortasını gönderdi ama Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.
72′ Konuk ekip savunma arkasına koşu yapan Sow, topla buluştu ve ceza sahası sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sow’un vuruşu kaleci Carson’dan döndü. Ardından Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.
71′ Bu dakikayı her iki takımın orta alanda yaptıkları karşılıklı pas kayıplarıyla geride bıraktık.
70′ Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali taç kullandı. Hasan Ali taç atışını doğrudan ceza alanını gönderdi ama Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.
69′ Konuk ekipte ikinci oyuncu değişikliği. Tuncay Şanlı oyundan çıktı ve yerine Aziz Eraltay oyuna girdi.
68′ Bursaspor’da ilk oyuncu değişikliği. Musa Çağıran oyundan çıktı ve yerine Batuhan Altıntaş oyuna dahil oldu.
67′ Oyunun ikinci yarısı, ilk yarıya biraz daha düşük tempoda oynanıyor. Bursaspor son dakikalarda beraberlik golünü bulabilmek adına rakip kalede daha fazla görünen taraf.
66′ Fenerbahçe’de Portekizli oyuncu Raul Meireles orta alnda buluştuğu topu, rakip savunma arkasına hareketlenen Sow’a gönderdi ama Sowi kalabalık Bursaspor savunması arasından topu çıkaramadı.
65′ Sarı lacivertli ekipte Semih Şentürk oyundan çıktı ve yerine Caner Erkin oyuna dahil oldu.
62′ Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt ceza sahası önünde topla buluştu ama Vederson topa ayak koydu ve uzaklaştı. Ardından Meireles uzaktan şut çekti ama top kaleci Carson’da kaldı.
61′ Gelişen konuk ekip atağında Batalla sağ kanatta topla buluştu ve pasını ceza sahasındaki Tuncay’a gönderdi ama Tuncay’ın vuruşu yan ağlarda kaldı.
60′ Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Fenerbahçe’nin Bursaspor’a oranla; %57’ye %43 üstünlüğü bulunuyor.
59′ Bursaspor’da serbest vuruşu Vederson kullandı ve topu doğrudan ceza alanına gönderdi. Savunmadan seken topa Batalla vurdu ama kaleci Volkan topu kurtardı.
58′ Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Meirekles, Belluschi’ye yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.
56′ Konuk ekipte Batalla orta alanda aldığı topu rakip savunma arkasına hareketlenen Sestak’a gönderdi ama Sestak topun kontrolünü sağlayamadan Fenerbahçe savunması topu kazandı.
55′ Orta alanda topla buluşan Cristian, sol kanattaki Sow’a pasını gönderdi ama top fazla hızlıydı ve doğrudan dışarı çıktı.
53′ Sarı lacivertli ekip, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Atağın gelişiminde topla sol kanatta buluşan Cristian pasını ceza sahasındaki Sow’a pasını verdi ama konuk ekip savunması topu uzaklaştırdı.
52′ Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına gönderilen ortada ceza sahası sol kanadında topla buluşan Tuncay şutu çekti ama Tuncay için ofsayt bayrağı kalktı.
51′ Scott Carson golden sonra hakeme itirazlarından sonra sarı kart gördü.
50′ Ev sahibi ekipte Mehmet Topuz ceza alanı yakınlarında sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına ortasını gönderdi. Carson topa çıkıp kontrol etti ve elinden kaçırınca Meireles topu ağlara gönderdi.
50′ GOL! Meireles
49′ Bu kez gelişen yeşil beyazlı ekibin atağında topla sağ kanatta buluşan Şener ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Volkan’da kaldı.
48′ Kısa paslarla rakip ceza alanı önüne kadar giden Fenerbahçeli oyunculardan topla buluşan Semih pasını sol kanattaki Sow’a gönderdi. Sow ceza alanına girdi ama rakip savunmadan sıyrılamadı.
47′ Bursasporlu oyuncular kısa paslarla rakip yarı alana geçtiler ama kalabalık Fenerbahçe savunması topu kaptı ve topla buluşan Bekir sağ kanattan rakip ceza alanına kadar gitti ama bu kez de Bursaspor savunmasının kontrolünde top dışarıya gitti.
46′ Karşılaşmanın ikinci devresi Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

D.A. Tolga Özkalfa ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve ilk yarı sona erdi. Fenerbahçe 1 – 1 Bursaspor 

45′ Konuk ekipte Musa Çağıran, ceza sahası dışından Volkan’ın koruduğu kaleye sert bir şut gönderdi ama Volkan çok güzel bir kurtarış yaptı. Ardından sol kanattan bir kez daha orta yapıldı ama Volkan bu kez topun sahibi oldu.
45′ Yeşil beyazlı ekip atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına gönderilen topa çıkan Volkan topu yumrukladı. Ardından savunma topu uzaklaştırdı.
45′ Mücadelenin hakemi Tolga Özkalfa ilk yarının sonuna 2 dakika ilave etti.
44′ Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında topla sol kanatta buluşan Sow ceza sahasına ortasını gönderdi ama kale sahası ön çizgisi yakınlarına gelen top kaleci Carson’da kaldı.
43′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Bursaspor’da topu alan Batalla pasını sol kanattaki Vederson’a gönderdi. Vederson topu kontrol ettikten sonra ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Volkan’da kaldı.
42′ Konuk ekip yarı alanında ceza alnına yakın bir noktada Tuncay, kendisine gelen topun şiddeti yüzünden yerde kaldı ve kısa bir süre sakatlık geçirdi.
41′ Sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Kuyt oyunun yönünü sol kanada taşıdı ve topla buluşan Semih ceza sahasına ortasını gönderdi ama top Bursaspor savunmasından Edu’da kaldı.
40′ Etkili paslarla Fenerbahçe yarı alanına geçen Bursapsor’da topla sol kanatta buluşan Tuncay pasını Vederson’a verdi. Vederson kaleyi uzak noktadan gören yerden sert bir şut çekti ama top üstten dışarıya gitti.
39′ Sol kanattan hareketlenip rakip yarı alana geçen Hasan Ali, pasını daha ileriye koşu yapan Cristian’a gönderdi ama Cristian topu oyun alanı içinde tutamadı ve top taca çıktı.
38′ Yine gelişen yeşil beyazlı ekibin atağında Batalla pasını sağ kanattaki Şener’e gönderdi ama Şener topu oyun alanı içinde tutamadı.
37′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen konuk ekip oyuncularından Batalla’dan aldığı topla sağ kanattan ileriye hareketlenen Belluschi, topu ceza sahasındaki Sestak’a göndermek istedi ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.
34′ Bursasporlu oyuncular kendi aralarında paslaşırken, ev sahibi ekip oyuncuları baskı yaptılar ve topla buluşan Bursaspor kalecisi Carson topu orta alana yakın bir noktadan taca gönderdi.
33′ Etkili paslarla Fenerbahçe ceza alanına kadar giden Bursasporlu oyunculardan topla en son ceza sahası içinde sağ kanatta Musa buluştu. Musa topla beraber son çizgiye indi ve topu kale alanına göndermek istedi ama top doğrudan üstten dışarıya gitti.
32′ Meireles’in ciddi bir durumu yok. Portekizli oyuncu oyuna tekrar girdi ve maçta bu arada yeniden başlamış oldu.
31′ Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele sırasında Belluschi, Meireles’e faul yaptı. Bu pozisyondan sonra Meireles bir sakatlık geçirdi ve tedavisi için oyun alanının dışına çıktı.
30′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen ev sahibi ekipte Sow ceza alanı önünde topla buluştu ve pasını ceza sahası sol çizgisindeki Cristian’a gönderdi. Cristian ceza sahasına topu yüksekten göndermek istedi ama Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.
29′ Fenerbahçe’de sağ kanatta tola buluşan Kuyt pasını ceza sahası içindeki Cristian’a gönderdi. Cristian rakibinden sıyrılamadı ve top Bursaspor savunmasından taca çıktı.
28′ Bir anda atağa çıkan Fenerbahçe’de ceza sahasına gönderilen topla penaltı noktası yakınlarında Sow buluştu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ama Sow’un vuruşunu Carson çıkardı.
27′ Bursaspor’da serbest vuruşu Batalla kullandı ve topu doğrudan ceza alanına gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı
26′ Fenerbahçe yarı alanına gerçekleşen top kapma mücadelesinde Semih, Musa’ya faul yaptı.
25′ Sağ kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Meireles pasını ceza sahasına hareketlenen Sow’a uzun bir pas gönderdi. Sow topu almak isterken Edu’ya faul yaptı.
24′ Fenerbahçe tam kontra atağa çıkarken Hasan Ali’ye yaptığı faulden dolayı Musa Bursaspor’da sarı kart gördü.
23′ Sarı lacivertli ekipte sakatlık geçiren Emre Belözoğlu oyundan çıktı ve yerine Mehmet Topal oyuna dahil oldu.
22′ Tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında Emre’den aldığı pasla rakip savunma arkasına kaçıp kaleciyle karşı karşıya kalan Kuyt’ın şutu direkte patladı.
21′ Gelişen Bursaspor atağında Sestak ceza sahası dışında hafif sol çaprazda uzaktan şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.
20′ Meireles orta alandan savunmanın arkasına uzun bir pas gönderdi. Bursaspor’dan İbrahim’i geçen top kaleci Carson’a kadar geldi.
19′ Mehmet Topuz sağ kanatta şık bir çalımla rakibini geçti. Kale sahası içine doğru ortasını yaptı. Semih müsait durumda topla buluşacakken Ferdinand topu kafayla uzaklaştırdı.
18′ Hasan Ali sol çaprazdan ceza sahasına girmeye çalıştı. Semih ile ver-kaç yaptı. Hasan Ali’nin şutunda top doğrudan dışarı çıktı.
17′ Topla oynama oranları: Fenerbahçe %62-%38 Bursaspor
15′ Bursaspor sağ kanattan Batalla ile geldi. Arjantinli oyuncu içerideki Tuncay’a ortaladı ancak Bekir topu kafayla uzaklaştıran isim oldu.
14′ Emre’nin ceza sahasına ortası ön direğe doğru yöneldi. Savunmanın araya girip uzaklaştırdığı top taca çıktı.
13′ Maçta tempo bir an olsun eksik olmuyor. Fenerbahçe sağ kanattan Emre ile korner kullanacak. Ceza sahasının içi kalabalık…
12′ Sağ kanattan yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı. Seken topu ceza sahası yayı üzerinde Emre kontrol etti. Emre, kaleyi karşıdan gören pozisyonda ayağının içiyle köşeye topu gönderdi ve sarı lacivertli takım 1-1’i yakaladı.
12′ GOL! Emre attı…
11′ Fenerbahçe sağ kanadı daha etkili kullanıyor bu dakikalarda…
10′ Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına gönderilen ortayı Bursaspor savunması karşıladı. Ardından sol kanada açılan topu alan Cristian ceza alanına ortasını gönderdi ama topa kimse dokunamadı.
9′ Ev sahibi ekipte Emre Belözoğlu orta yuvarlakta buluştuğu topu rakip savunma arkasına göndermek istedi ama gönderdiği top Bursaspor savunmasında kaldı.
8′ Sarı lacivertliler atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian kullandığı köşe vuruşunda topu ceza alanının uzak noktasına gönderdi. Kuyt topu kafasıyla ceza sahası dışındaki Meireles’e verdi. Meireles yarım vole bir vuruş yaptı ama top yandan dışarıya çıktı.
7′ Hızlı gelişen Bursaspor atağında Belluschi topu rakip ceza alanı önüne kadar taşıdı ve pasını Batalla’ya verdi ama Batalla topu kaybetti.
6′ Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçeli oyunculardan topla sağ kanattan Kuyt buluştu ve ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Carson’da kaldı.
5′ Yine gelişen yeşil beyazlı ekibin atağında sağ kanattan ceza yayı üzerine gönderilen topa hareketlenen Belluschi, Bekir’e faul yaptı.
4′ Yine gelişen konuk ekip atağında sol kanattaki Vederson pasını ceza sahası içindeki Batalla’ya gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
3′ Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele sırasında Sestak yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
2′ Orta alanda kaptırılan top sonrasında Batalla topla buluştu ve sol kanada yakın noktadan ceza sahasına koşu yapan Sestak’a pasını verdi. Sestak topu aldı ve ceza sahasına girdi. Karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.
2′ GOL! Sestak

2′ Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Sestak son çizgiye inip ortasını yaptı. Ceza sahasında topla buluşan Batalla pasını ceza sahası dışındaki Musa’ya verdi. Musa ceza sahası dışından şutunu çekti ama top yandan dışarı çıktı.
1′ Karşılaşma Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

İSTANBUL’DA ÇETİN MAÇLAR

Fenerbahçe ile Bursaspor, şimdiye dek İstanbul’da 41 lig maçında karşılaştı. Sarı-lacivertliler galibiyetlerde rakibine büyük üstünlük kurdu. İstanbul’daki lig maçlarında Fenerbahçe 26, Bursaspor ise 3’ü son 6 sezonda olmak üzere toplam 4 galibiyet aldı, taraflar 11 maçta eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertliler, İstanbul’da 79 gol attı, kalesinde 32 gol gördü. Geçen sezon İstanbul’da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

İLK 11’LER

FENERBAHÇE:
 Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Meireles, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Semih

BURSASPOR:
 Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim Öztürk, Vederson, Musa, Belluschi, Edu, Tuncay, Batalla, Sestak

Hakem: Tolga Özkalfa
Yayın: Lig TV
Saat: 19:00
Stat: Şükrü Saracoğlu

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0 Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta açılış maçında Çaykur Rizespor – Kasımpaşa içinde oynanan mücadele 0-0 berabere tamamlandı. Mücadeleni...

Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş maç özeti ve maçın golleri Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş...

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray evinde Sanica Boru Elazığspor’u konuk ediyor. GALATASARAY-ELAZIĞSPOR: 2-0 STAT: TT ...

Akhisar Belediyespor 2 – Galatasaray 1 Maçın özeti ve golleri Akhisar Belediyespor 2 – Galatasar...

Devler Ligi’nde Juventus’tan alınan 1 puanla moral bulan Galatasaray, Mancini ile ilk lig maçında Akhisar’a konuk olu...

MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geniş maö özeti ve golleri MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geni...

Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda ağırladığı dev rakibi Beşiktaş karşısında Lamine Diarra’nın attığı gollerle lig...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ