AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Miraç kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Güvenç; mesajında, Mirac’ın kutsal bir yolculuk ve Hazreti Peygamberin bütün insanlığı temsilen Allah’ın huzuruna kabul edildiği an olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında : “Manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazeleme, kendimize çeki düzen verme fırsatları sunar.

Miraç Kandili de bu müstesna gecelerden biri olup Hz. Peygamber Efendimiz (SA S)’in Mescid-i Haramdan alınıp oradan Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidre-i Münteha’ya yükseltildiği gecedir.

Pek çok ilahi hikmet, sır ve bereketi de içinde barındırdığı bilinen bu af ve bağışlanma gecesi vesilesiyle yurdumuzda yaşanan kimseye faydası olmayacak olumsuzlukların yerini sağduyu ve itidale bırakmasını,  milletimizin birlik ve beraberliğine; insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını, dünyanın birçok yerinde işlenen insanlık suçlarının ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasını Cenab-ı Allah`tan dileyerek, tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandil’ini tebrik ediyorum ” dedi.