Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP’de Görkemli Açılış

MHP’den Şölen Gibi Açılış                 MHP Elbistan İlçe Merkez Bürosu görkemli bir törenle açıldı. Açılışa MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büro açılışı öncesi partililere seslenen milletvekili adayları 1 Kasım 2013 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde MHP’nin başarısının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptılar.                 […]

MHP’de Görkemli Açılış

13 Ekim 2015 - 19:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP’den Şölen Gibi Açılış

                MHP Elbistan İlçe Merkez Bürosu görkemli bir törenle açıldı. Açılışa MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büro açılışı öncesi partililere seslenen milletvekili adayları 1 Kasım 2013 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde MHP’nin başarısının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptılar.

                Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanında bulunan MHP Merkez Büro Açılışına; MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Milletvekili Adayları Mustafa Bastırmacı ve Zekeriya Öztürk, Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan konuşmalarda MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir partililere ve Elbistan halkına seslenerek şunları söyledi:

                “Öncelikle Ankara’da meydana gelen ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Seçim kararı alınmasının ardından MHP Elbistan İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza olanca hızıyla devam ediyoruz. İktidar yürüyüşümüz kararlılıkla devam ediyor. Türkiye Cumhuriyetinin kurtuluşu MHP iktidarı ile olacaktır. 1 Kasımda ülke AKP iktidarından kurtulacak. Türk Milleti gerçekleri gördü. AKP’nin 13 yıllık iktidarında ülkenin ne hale geldiği ortaya çıktı.

                Türk Milletinin temsil yeri Türkiye Büyük Millet Meclisidir, saray değildir. 13 Yıllık AKP iktidarı döneminde milli ve manevi değerler kaybedildi. Gelecek için umut MHP’dir.”

                Daha sonra mikrofona davet edilen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, yaptığı konuşmasında Ankara’da meydana gelen hain terör olayını kınadı. Hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet diledi. İl Başkanı Öner konuşmasında iktidara yönelik eleştirilerde de bulunarak şu ifadelere yer verdi:

                “7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına AKP iktidarı razı olmadı. Erken seçim kararı aldı. 7 Haziran tablosunu Başbakan kabul etmedi, edemedi. Hırsızlıkların, yolsuzlukların önüne geçmek için yeniden erken seçim istediler. PKK terör örgütünün 10 maddesini kabul edenler, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin olmazsa olmazı 4 maddesini kabul etmediler. 13 yılda Türkiye Cumhuriyeti yazılarını tabelalardan kaldıranlar, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısını dağlardan sildirenler kimlerdir?”

                Seçim otobüsünden halka seslenenler arasında yer alan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bastırmacı’da yaptığı konuşmasında yine iktidara yüklendi ve sert eleştirilerde bulundu. Bastırmacı konuşmasında, “Elbistan’dan TBMM’ye vekil gönderiyorsunuz. Şu anda vatandaşla, esnafla, Elbistan’da kucaklaşamayanlar, Dolmabahçe’de PKK ile kucaklaşıp, anlaşıyorlar. AKP’nin oyları düşüyor. Şaşkınlar, korkuyorlar. Biz iktidar olursak, halkın ve Türk Milletinin önüne sözde değil özde anlımızın akıyla çıkacağız” sözlerine yer verdi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın makamının altında ezildiğini dile getirdi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor’da seçim bürosu önünde yer alan partililere yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğüne işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

“Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Bölecek olanların tepesine balyoz gibi ineceğiz. İnançla yola çıktık ve devam ediyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da MHP olarak oylarımızı artırmayı sürdüreceğiz. AKP kan kaybediyor. 13 yıllık iktidarlarının sonunda milletvekili sayıları büyük düşüş gösterdi. 7 Haziranda sayıları 258’e düştü. 13 yılda 107 milletvekili kaybettiler.

1 Kasım seçimleri, 7 Haziran seçimlerinden daha önemlidir. Halkımıza güveniyoruz. Terör ve bölücülük AKP’nin eseridir. AKP bunun karşılığını mutlaka görecektir. Terör AKP ile azdı. Terörü çözecek tek parti ise MHP’dir. 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler Türkiye’nin bekasının seçimidir.”

Yapılan konuşmaların ardından MHP Elbistan Merkez Seçim Bürosunun açılışı gerçekleşti. Milletvekilleri, milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile aday adaylarının katıldığı kurdele kesme töreninde Elbistan Eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy’da yer aldı. Gerçekleşen açılışın ardından milletvekili adayları ve parti yöneticileri partililerin kutlama ve tebriklerini kabul ettiler.

MHPden Şölen 1 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ