Maraşta Haber
Maraşta Haber

Karakoç Dora; bu bir son değildir, davama Hizmeti, vatana borç olarak bilirim!

Çok az bir oyla milletvekilliğini kaçıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, “Bugün benim için bir son ve sonuç değil bir ilk ve başlangıçtır. Partimin göstereceği her kademede makam mevki derdinde olmaksızın davama hizmeti vatana borç şuuruyla yaşamaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz” dedi. Kahramanmaraş doğumlu olan Zuhal Karakoç Dora, sürpriz bir […]

Karakoç Dora; bu bir son değildir, davama Hizmeti, vatana borç olarak bilirim!

25 Haziran 2018 - 19:37A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Çok az bir oyla milletvekilliğini kaçıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, “Bugün benim için bir son ve sonuç değil bir ilk ve başlangıçtır. Partimin göstereceği her kademede makam mevki derdinde olmaksızın davama hizmeti vatana borç şuuruyla yaşamaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz” dedi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kahramanmaraş doğumlu olan Zuhal Karakoç Dora, sürpriz bir şekilde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olarak gösterilmişti. Adaylığının açıklanmasının ardından kente gelerek seçim çalışmalarına başlayan ve bu süreçte adım adım gezerek, vatandaşlarla bir araya gelen Zuhal Karakoç Dora, partili partisiz herkesin takdirini kazandı. Dün ise gerçekleştirilen seçimler sonucunda az bir oyla milletvekilliğini kaçıran Zuhal Karakoç Dora, basın toplantısı düzenleyerek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Dora’nın yakınlarının ve partililerinin katıldığı toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan da katıldı.

 

“MHP’Yİ BİTİRMEYE YÖNELİ ALGILAR BOŞA ÇIKTI”

Toplantıda ilk olarak MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan konuşma yaptı. Seçimden Cumhur İttifakı’nın zaferle ve MHP’yi bitirmeye yönelik algıların da boşa çıktığını dile getiren Doğan, “Türkiye bundan sonra yeni bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilecek. ‘Cumhur İttifakı millet aklı’ sloganıyla yola çıktık ve bu ittifakın da mimarı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ydi. Bu seçimlerden Cumhur İttifakı zaferle çıkmıştır ve seçimlerin başından beri MHP’yi bitirme projeleri, MHP’yi bitirmeye yönelik algıların hepsi boşa çıkmıştır. Türk milliyetçileri ve ülkücü kardeşlerimin hepsi davasına ve Devlet Beye sahip çıkmışlardır. Ülkücüler verdiği sözde durarak, bütün sandıklarda oylarını partisine ve daha sonra da Cumhurbaşkanımıza vermişlerdir. Adalet ve Kalkınma Partisi şuan itibariyle yüzde 42,7, MHP ise yüzde 11,2 oy almıştır. Bunun topladığımızda yüzde 53 ediyor, Recep Tayyip Bey’in aldığı oy ise 52,5’tur. Yani yarın birileri demesin ki, geçmişte olduğu gibi ülkücüler Cumhurbaşkanına oy vermedi diye kimse söyleyemez. Matematik bilen, az da olsa siyaseti bilen herkes Devlet Bey’in Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkede zafere ulaşmıştır. Bundan dolayı öncelikle dava arkadaşlarıma, sonra da milletvekili adaylarıma, aday adaylarıma özellikle de Zuhal bacıma teşekkür ediyorum. Kısa zamanda teşkilatımızın gönlünde taht kurmuştur, Kahramanmaraş bir kızı olarak kendisini bağrına basmıştır. Çok bir düşük oya ihtiyacımız vardı ama maalesef Zuhal hanımı milletvekili götüremedik” dedi.

 

“TÜRKİYE LİDER ÜLKE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

24 Haziran seçimlerinin tüm Türkiye’ye demokrasi şöleni yaşattığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora ise Türkiye’nin, yeniden şahlandığını ve lider bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Dora, “Türkiye 81 yurttaşı ile altmış milyona baliğ seçmeni ile 81 ilde ve Türk’ün adının olduğu tüm ülkelerde destansı bir demokrasi şöleni yaşamış ve yaşatmıştır. Şehrimiz Kahramanmaraş dahil tüm Ülke sathında münferit birkaç olay dışında sükunetle ve bir o kadar olgunlukla bir seçim yaşamıştır. Yüzde 87 katılım ile gerçekleştirdiğimiz bu seçim halkımızın, ülkemizin geleceği adına yaşadığı hassasiyet, ciddiyet ve bilinç açısından da saygın bir o kadar da manidardır. Küllerinden yeniden doğan, Türk’ün asaleti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği kulvara tekrar giren, 16 devlet kuran şanlı Türk Milletinin tarihten devşirdiği ve tüm zerresi ile hak ettiği saygınlığa tekrar azmeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletiyle bir ve beraber bir kutlu besmele ile yeniden şahlanış ve lider ülke olma yolundadır” dedi.

 

“24 HAZİRAN MİLADİ BİR TARİHTİR”

24 Haziran seçimlerinin seçim günü olmanın ötesinde Türkiye için miladi bir tarih olduğuna dikkat çeken Dora, “24 Haziran, bir seçim günü olmanın ötesinde bir miladi tarihtir. Cumhur, dahili ve harici bedhahlarına karşı, terör ve yandaşlarına karşı, şahsi hesapları için vatanın tüm mahremini faş etmekten imtina etmeyen vatan hainlerine karşı, sahte numaracı ve lidere karşı Cumhur ittifakı ile dur demiştir. Cumhur ittifakı bugünden itibaren bir birlikteliğin adı olduğu gibi bir tarihin de adıdır. 24 Haziran’da evet şanlı bir tarih yazılmıştır ve 24 Haziran gecesi ortaya çıkan sonuçlar bir kez daha göstermiştir ki yazılan bu tarihin kalemini Liderimiz Devlet Bahçeli, kâğıdını yüce Türk Milleti feraset ve basireti sayesinde küçük hesaplara düşmeyerek vermiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında ve Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli’nin Devlet adamlığında Adalet ve Kalkınma Partisi müntesipleri ile birlikte vatan aşkı ile yanıp tutuşan ülke sevdalısı, millet sevdalısı, bayrak sevdalısı Ülkücüler olarak yazdığımız bu tarih; özgürlük ve izzetin de adı olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

“MHP OLARAK CANHIRAŞ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK”

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi ailesinin seçim sürecinde canhıraş bir çalışma örneği sergilediğini dile getiren Dora, “Şahsım ve Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisinin birbirinden değerli Milletvekilleri, Adayları, Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın öncülüğünde tüm il, ilçe belde teşkilatları, köy ve mahalle temsilcilerimiz ve Ülkücü davaya gönül vermiş tüm müntesiplerimiz ile birlikte bu süreçte saygın bir imtihan, onurlu bir duruş, özverili bir çaba içinde olduğumuz kanaatindeyim. Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi ailesi bu süreçte canhıraş bir mücadele vermiş ve ülkücü davaya fedakârca sahip çıkmış, sancağımızı onurlu bir şekilde taşımıştır. Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Kahramanmaraş’ın evladı olarak bu süreçte bir mevkie talip olmak ötesinde partime ve davama sonucu ne olursa olsun hizmet etme azminde oldum. Sonuçlar tüm hemşerilerimizin ortak aklının mahsulüdür. Milletimizden gelen başımızın üzerinde taç, bedenlerimizin kayıtsız şartsız ram olduğu için emirdir” şeklinde konuştu.

 

“BİR SON DEĞİL, İLK VE BAŞLANGIÇTIR”

Sonuçların kendisi için bir son olmadığına dikkat çeken Dora, açıklamasına şu şekilde devam etti, “Sonuçların başta ülkücü camiamız olmak üzere tüm şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün benim için bir son ve sonuç değil bir ilk ve başlangıçtır. Partimin göstereceği her kademede makam mevki derdinde olmaksızın davama hizmeti vatana borç şuuruyla yaşamaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. 24 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan yeni konjonktür yüzüncü yılına emin adımlar ile yürüyen ülkemiz için inşallah güzel bir başlangıç, halisane bir besmele olmuştur. Partimiz tüm entrika ve desiselere rağmen bizce olağan olmak ile birlikte muarızlarımız için büyük anlamlı bir sürpriz yapmıştır. Meclisteki milletvekillerimiz ile birlikte tüm ülküdaşlarımız bir kez daha ülke için bir denge olmuştur ve olmaya da devam edecektir.”

“TÜRK MİLLETİNİN KUTLU İRADESİ SANDIKTA TECELLİ ETTİ”

Türk milletinin kutlu iradesinin sandıkta tecelli ettiğine değinen Dora, açıklamasını şu şekilde tamamladı; “Mutluyuz, engelleyemediler, gururluyuz, tökezletemediler, azimliyiz çünkü sendelemedik, kenetlendik ve bu sonucu birlikte oluşturduk. İnşallah ülkücü hareket, siyaset, bürokrasi, yerli ve milli ekonomi, mankurtlaşmaya irade etmiş akademyada güzel işler, kutlu mücadeleler vermeye devam edecek. Liderimizin dediği gibi bugün Cumhur İttifakı’nın zaferini gururla, onurla, müsterih bir vicdanla idrak ettik, edeceğiz de. Çok şükür Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Türk milleti Türk gibi davranmış vatanının ikbalini tüm hesapların üzerinde tutarak bu sonucu üretmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi ülke siyasetinin mihenk taşıdır ve biz ülkücüler hep birlikte bu ülkenin hem sahibi hem hadimi olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi kaim ve daim etsin.”

Konuşmaların ardından Zuhal Karakoç Dora, kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan – Fotoğraflar . Oğuz Karakoç)

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...

Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kaderi Değişmiyor Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kad...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun 23 Ekim’de yaptığı açıklamaya göre hızlı tren Kapıkule’den başlayarak İ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ