Maraşta Haber
Maraşta Haber

İyiliğin Temeli Güçlü Kadınlarla Atıldı

İyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanlığı tarafınca ‘’İYİLER İÇİN KAHVALTI’’ programı düzenlendi. Kahramanmaraş ve tüm Türkiye’de hızla değer gören İyi Parti, değerini bir kez daha kadınlardan yana kullandı. HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN https://www.youtube.com/watch?v=sszYmtctNkw    Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi ve ekibi kadınlara verilen önemin ve kıymetin çok değerli […]

İyiliğin Temeli Güçlü Kadınlarla Atıldı

31 Mayıs 2022 - 6:08A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanlığı tarafınca ‘’İYİLER İÇİN KAHVALTI’’ programı düzenlendi.

Kahramanmaraş ve tüm Türkiye’de hızla değer gören İyi Parti, değerini bir kez daha kadınlardan yana kullandı.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=sszYmtctNkw

  

Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi ve ekibi kadınlara verilen önemin ve kıymetin çok değerli olduğunu vurgulayarak 1000 kişilik katılım sağlanan programın gurur verici olduğunu dile getirdi. Programa Genel Merkez’den tam destek sağlandı. İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Av. Kadriye Ünler, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav, Sayın GİK Üyesi Av. Güney Kodaz, Sayın GİK Üyesi Av. Furkan Kamalak, İYİ kadınlara tam destek sağladı. İyi Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel kadınların her zaman yanında birlik ve beraberlik içerisinde mesajlarını gururla iletti. İyi Parti İl Başkanı Sayın Av. Ahmet Çabukel gurur verici konuşmasında değerli kadınlarımıza şunları iletti; Kadın elinin değmeden hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyoruz, hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz diyerek sözlerine devam etti. Programı organize eden İl Kadın Politikaları Başkanımıza Ayla Çifçi ve ekibine çalışmalarından ve organize ettikleri bu programdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 10 gün önce kadınlarımızla yaptığımız programda verdiğiniz sözü yerine getirdiniz, İYİ  kadınlarımızın verdiği sözleri yerine getirdiğini en iyi Genel Başkanımızdan biliyoruz, bir kadın söz verdiği zaman o sözü yerine getirir.

Bu süreçte birçok zorluklarla karşılaştık, bu yolda ilerlerken iyi veya kötü anılarımız oldu ama hep bir eksiğimiz vardı, eksiğimiz tamamlanmadan iktidar olmamız imkansızdı. İşte o eksiğimiz kadınlarımız, bizi doğuran annelerimiz, geleceğin sahipleri olan, her bir kişiyi ikna edebilecek kabiliyeti, her kapıdan içeri girebilecek, herkesin misafir edebileceği siz kadınlarımızdır. Bir  cesur kadının önderliğinde kafasını bile dışarı çıkaramadığı, korkudan eve sığındığı o dönemde, içerisindeki cesareti eline alıp sokak sokak, cadde cadde dolaşan elektrikleri kesilmesine rağmen gür sesiyle bağıran, salonları iptal edilen, yollarına barikatlar kurulan, çöp konteynerleriyle yolları kesilmek istenen o cesur yürekli kadına buradan selam olsun.  Tüm kadınlarımızdan burada bir kere daha yüksek sesle söz istiyorum. Ayağa dimdik kalkıp el ele tutuşup bu günden tezi yok küsleri barıştıracağız ve  birlik olacağız, iyilik için çalışacağız sözünü tüm cesur kadınlardan en yüksek sesle aldı.

 

İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel konuşmayı devraldı. Konuşmasında; ‘’Öncelikle cesurların lideri; cesaretin, mertliğin cinsiyetle değil yürekle olduğunu ispatlayan sevgili genel başkanım Meral Akşener’in kalbi selamlarını iletiyorum. Ne güzel bir gündeyiz, ne güzel bir topluluktayız. Allah hepinizden razı olsun bu organizasyonda emeği geçen İl Başkanlığı ve Kadın Politikaları Başkanlığına, destek olan tüm arkadaşlara tekrar huzurunuzda teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür siz kadınlarımıza. Gönül bahçemin gülleri, iyilik melekleri Türkiye’nin yürekli kadınları! Allah hepinizden razı olsun, eğer bu coğrafyada sonsuza kadar var olacağız. İyi ki kadınlar var, İyi ki iyi ve cesur kadınlarımız var. Cesur yürekli kadınların lideri Sayın Meral Akşener; yiğit meydanda belli olur. O yiğitler burada! O cesur yürekliler burada!’’ sözlerini iletti.

İl Kadın Politika Başkanı Ayla Çifçi, yeni üye olan kadınları davet etti. İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel, cesur kadınlara rozet takdim etti. Program yeni üye olan, kadın teşkilatı ile günün anlam ve öneminin hatıra olarak kalması için fotoğraf çekimleri gerçekleştirdiler.

İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Av. Kadriye Ünler, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav, Sayın GİK Üyesi Av. Güney Kodaz, Sayın GİK Üyesi Av. Furkan Kamalak’ın İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Sayın Av. Ahmet Çabukel’in makamında gündeme ilişkin sohbet edildi ve tüm sorunların çözümüne #AZKALDI yanıtı verildi.

Kahramanmaraş’ın sokaklarında İyi Parti yankılandı. Tüm teşkilat esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyen İyi Parti teşkilatı, esnafa; Adaletle özgürleşen, güvenle yaşayan, liyakatle eşitlenen üreterek kalkınan bir Türkiye sözü verdi.

Kahramanmaraş Teşkilatı, KAGİD (KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ) ziyaretinde bulundu. Kadın girişimcilerle bir araya gelerek, kadın hakları insan eşitliği adalet konularında görüş alışverişi yapıldı.

İyi Parti İl Başkanlığı, kadın teşkilatları Kahramanmaraş sokaklarında ulaşılmadık kadın bırakmadı. Kahraman Kadınlar Kooperatifi, Türk Kadınlar Birliği, Kahramanmaraş Barosu, Kahramanmaraş Eczacılar Odası ziyaretlerinde bulundular. Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, Kanal Maraş programında canlı yayında yer aldı. Canlı yayın konuları ise, ülke siyaseti ve Kahramanmaraş şehrinin değerlendirilmesiyle başkan yaptığı açıklamalarla Kahramanmaraş halkının sevgisini kazandı.

Sayın İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Av. Kadriye Ünler, Sayın Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav, Sayın GİK Üyesi Av. Güney Kodaz, Sayın GİK Üyesi Av. Furkan Kamalak’ın ve Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Ayla Çiftçi kulis destekleri ile canlı yayında bulundular.

Türkiye için el ele veren, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye sözünü tüm İyi Parti teşkilatı halka verdi.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ