Maraşta Haber
Maraşta Haber

İYİ Partili Özdarendeli, Göksun İlçe Teşkilatında

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Göksun İlçe Teşkilatına ziyarette bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, yoğun ilgiyle karşılandı.   Göksun İlçe Başkanı Kayıran, ilçe binasında toplanan Göksunlulara, Özdarendeli’yi tanıtırken; “İşte Partimizin gururu aday adaylarımızdan biri. Kadın hareketinin kurucu il yönetim kurulu […]

İYİ Partili Özdarendeli, Göksun İlçe Teşkilatında

09 Mayıs 2018 - 9:23A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Göksun İlçe Teşkilatına ziyarette bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, yoğun ilgiyle karşılandı.  

Göksun İlçe Başkanı Kayıran, ilçe binasında toplanan Göksunlulara, Özdarendeli’yi tanıtırken; “İşte Partimizin gururu aday adaylarımızdan biri. Kadın hareketinin kurucu il yönetim kurulu üyelerinden. Genel Başkanımız Meral Akşener’i partimiz kurulduğu günden bu yana hiç yalnız bırakmadı. Kutlu davamız için verilen mücadelede yer aldı. Şimdi de bilgi ve birikimleriyle Mecliste ülkesine ve şehrine hizmet için yola çıkmış cesur bir kardeşimiz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. 

Göksun İlçe Başkanı Kayıran ve partililerine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Özdarendeli, “Bu yola, insanımızın derdine çözüm bulmak için çıktık. Sizlerin derdini kendimize dert edindik. Neler yaşadığınızı ve beklentilerinizi çok iyi biliyorum. 21 yıllık doktorluk hayatımda kadınlarımızla hep iç içe oldum. Anaların evladı için kaygısının, neler çektiklerinin yakından şahidiyim. Dünyaya yeni gelen her çocuğun geleceğinden endişe ediyorum. Onlar bu ülkenin geleceği, hepimizin umudu. Bu gün Göksun’da büyük bir göç sorunu var. Bu sorunun en temel kaynağı ise işsizlik. İş bulamayan gençlerimiz babasının elini bekleyecek değil. Mecburen başka şehirlere gidip çalışmak zorunda kalıyorlar. Oysaki insanımız doğduğu yerde doymalı. İşte biz öncelikle ilçemize alacağımız yatırımlarla, istihdam oluşturup bunun mücadelesini vereceğiz” dedi.

Ülke gündemine de değinen Özdarendeli; “Ülke olarak bir bilinmeze doğru gidiyoruz. Bakın bu gün son dakika haberlerinde ‘dolar tarihi zirvesinde’ diye başlıklar atılıyor. Ekonomimiz her geçen gün kan kaybediyor.  İş dünyası çıkmazın içerisinde. Emeklinin, asgari ücretlinin, memurun hali ortada. Çünkü bizi tüketen bir toplum yaptılar. Hep tüketiyoruz, üretmiyoruz. Ama biz dışa bağımlı olduğumuz için, yediklerimizden tutun, küçücük bir iğneye kadar ithal ürünler kullanıyoruz, dolayısıyla da ithalat rekoru kırıyoruz. Sevgili Gösunlular, kısacası ekonomide iflasın eşiğindeyiz, hala iyi göstermeye çalışıyorlar. Bizim hayalimiz üreten Türkiye, teknoloji satan, dünya pazarlarında rekabet gücü artmış, ihracatta rekor kıran bir ülke olmak.

Milli eğitim politikası zaten ellerinde oyuncak oldu. Üniversiteli işsiz sayısı aldı başını gidiyor. Gençlerimizin psikolojisi bozuldu.

Yerli tarım bitti çiftçimize verilen komik rakamlara bir de ‘destek’ adını veriyorlar. Mazotun fiyatından haberleri yok. Üstelik yerli tohum değil de ithal tohum destekleniyor.

Adalete güven kalmadı. ‘Mahkemede dayın olacak’ deyimi artık yaşam tarzımız oldu. Torpil yoksa hiçbir kurumda vatandaşın işi görülmez oldu.

Bir de dış politika var. Dünyada söz sahibi olduk diyorlar. Bizim kavgalı olmadığımız ülke kalmadı.

Diğer yandan, ülkemizde Suriyeli sığınmacı kardeşlerimiz var. İnşallah İYİ Parti iktidarı ile savaş bitecek, o kardeşlerimizi de vatanlarına göndereceğiz.

Evet, Göksunlu hemşehrilerim; ülkemizde sorun çok. Ancak çok şükür ki bütün bu sorunların çözümünün adresi de var. Adres elbette İYİ Parti. Her alanda partimizin çözüm politikası hazır. Üreten, gelişmiş ülkelerle rekabet eden Güçlü bir Türkiye için Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, partimizi de birinci parti yapacağız. İnşallah 25 Haziran’da İYİ Parti yönetimi ile ülkemizin üzerine bir güneş doğacak. Bunun için de hepimiz yılmadan çalışacağız.

Bana gösterdiğiniz ilgi ve destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çıktığım hizmet yolunda hepinizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...

Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kaderi Değişmiyor Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kad...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun 23 Ekim’de yaptığı açıklamaya göre hızlı tren Kapıkule’den başlayarak İ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ