İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından  Anneler Günü etkinliği kapsamında 7 Mayıs 2022 Pazar günü başta şehit anneleri olmak üzere bazı mahallelerde ziyaretler gerçekleştirdi.

“Annelerimizin bir günde değil her gün hatırlanması,onların desteğinin , çocuğu kaç yaşında olursa olsun  öneminin hatırlanması bizler için çok önemli. Bir anne çocuğu yetiştirirken aslında çocuğun biyolojik ve fizyolojik ihtiyaçlarından öte , insanı insan yapan özelliklerinin kazanılmasında eşsiz bir güce sahip.  Çocuğa tüm bu özellikleri kazandıran annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” diyen İyi Parti  Kahramanmaraş il Yöneticilerinden İl başkanı Ahmet ÇABUKEL, il kadın politikaları başkanı ın Ayla ÇİFTÇİ ve ekibi İrem Kazancı ÇINAR, Sema KARADÖL,Fatma ATLAMA,  ve Filiz TÜRK ziyaretlerde hazır bulundular.

İyi Parti İl başkanı Ahmet ÇABUKEL’ ziyaretten sonra şu ifadeleri kullandı:

“İyi ailemiz şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı. Etkinlik programında annelerimizin dertlerini,sıkıntılarını dinleyerek bir nebze  de ortak olmaya çalışarak tebessüm etmelerini sağladık. Güzel günlerin bizlerin olduğu ve tüm annelerimizin yüzlerinin güldüğü bir Türkiye için Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun.” dedi.