Maraşta Haber
Maraşta Haber

Erkoç; Ak Parti Çözüm Üreterek Ülkeyi İleri Götürmüştür

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç, Partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Ak Partinin 11 yılda ortaya koyduğu hizmetleri anlattı.   Erkoç yaptığı yazılı açıklamasında:     14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyaset sahnesine adım atan AK Parti, geçen 11 Yıl içinde Genel Başkanımız ve Kurucumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin makûs […]

Erkoç; Ak Parti Çözüm Üreterek Ülkeyi İleri Götürmüştür

17 Ağustos 2012 - 15:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç, Partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Ak Partinin 11 yılda ortaya koyduğu hizmetleri anlattı.

 

Erkoç yaptığı yazılı açıklamasında:

 

 

14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyaset sahnesine adım atan AK Parti, geçen 11 Yıl içinde Genel Başkanımız ve Kurucumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin makûs talihini değiştirecek çok önemli hizmetlere imza atmıştır.

Kurulur kurulmaz girdiği ilk seçimde tek başına iktidara gelen partimiz, daha sonraki seçimlerde oylarını sürekli artırarak siyasi hayatımızda ender görülecek bir siyasi başarıyı gerçekleştirmiştir.

AK Partiyle birlikte siyasetimize yeni bir üslup ve anlayış gelmiş, kayıkçı kavgasını andıran, çözüm üretmeyen, kısır çekişme ve polemiğe dayalı bildik siyasetlere asla prim verilmemiştir.

AK Partiyle beraber demokratikleşme ve insan hakları alanında birçok reformlar gerçekleştirilmiş, vesayetçi ve statükocu anlayışlarla amansız bir mücadeleye girilip sivil demokrasi siyasi tarihimizde hiç olmadığı kadar sağlam dengelere oturtulmuştur.

11 yıllık iktidarımız dönemi içinde, ekonomide de çok büyük başarılara imza atılmıştır. Bu konuda nereye geldiğimizi anlamak için, sadece fert başına düşen  milli gelir ve Merkez Bankası rezervleri açısından 11 yıl öncesiyle bugünkü durumu karşılaştırmak bile yeterlidir.

AK Parti iktidarı denince, kadın hakları alanında yapılan büyük reformları ve gerçekleştirilen devrim niteliğindeki yasal düzenlemeleri ayrıca ele almak gerekir.

Bu konuda, bizim bir şey söylememiz yerine, başta AB platformları olmak üzere uluslararası kuruluşların raporlarına bakmak bile, nereden nereye geldiğimizi göstermek bakımından son derece aydınlatıcıdır.

AK Parti İktidarı tüm bu yönleriyle tarih yazmıştır. Devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. Şimdiden araştırma ve tezlere konu olmuştur. Birçok konuda lideriyle, ekibiyle ve teşkilatlarıyla rol model olarak görülmektedir. Güven ve istikrarın sembolü haline gelmiştir.

Kuşkusuz siyaseti “halka hizmet yolunda bitmeyen bir yarış” olarak telakki eden anlayışımız doğrultusunda daha yapacak çok işimiz ve gidecek çok yolumuz var ve bütün AK Partili kardeşlerimiz, büyük hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmak gerektiğinin bilincindedir.

Bu güzel gün vesilesiyle bütün AK Partili kardeşlerimizin 14 Ağustos Kuruluş Günü’nü kutluyor, hepsini hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek ...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Görev...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Gürbüz, Elbistan Adliyesinde İlçe seç...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ile 1977 seçimlerinde aldığı yüzde 41,38 oy oranıyla 47 yıl sonra sandıktan...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ