Ercoşkun: CHP 4'e Bölündü

Ercoşkun: CHP 4'e Bölündü
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP'nin 4'e bölündüğünü iddia ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi 4'e bölündü. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor." dedi.AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu'da basın mensuplarıyla...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP'nin 4'e bölündüğünü iddia ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi 4'e bölündü. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor." dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. 'Anadilde Savunma Hakkı' ile ilgili görüşmeler sırasında yaşananlara değinen Ercoşkun, Tanju Özcan ile BDP'li Sırrı Süreyya Önder arasında geçen konuşmaları hatırlattı. Bolu Milletvekili Ercoşkun, "BDP'nin Kürt faşistliğini ve PKK propagandası yapmasını lanetliyoruz. Bu meseleyi artık çözmemiz gerekiyor. Fakat yangına körükle gidiliyor. Bunun böyle olmaması lazım." ifadesini kullandı.

CHP'DEKİ ULUSALCILAR

CHP'nin içerisinde ki ulusalcı kesimin İşçi Partisi'ne geçeceği ile ilgili iddiaları da değerlendiren Ercoşkun sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tanju Özcan'ın da içinde bulunduğu grup Kemal Kılıçdaroğlu'nun gitmesini beklediler. Partinin başına gelmeye çalıştılar. Bunu yapamadıkları için de ülke gündemine gelmeye çalışıyorlar. Tanju Özcan'ın yaptığı da budur. Acaba CHP'den umudunu kesti de yeniden belediye başkanlığına aday olmak için mi bu açıklamaları yapıyor. Bu açıklamalarıyla BDP'den hiçbir farkı kalmadı. İşçi Partisi'ne de geçerlerse hiç şaşırmam."

ÖZCAN'DAN İDDİALARA YAZILI CEVAP

Öte yandan ortaya atılan iddialara yazılı açıklama ile cevap veren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise şunları ifade etti: "Bugün bazı ulusal basın- yayın organlarında, aralarında benim de bulunduğum çok sayıdaki ulusalcı milletvekilinin bir başka siyasi partiye katılacakları yönünde haberler çıkmıştır. Bu haberler tamamen hayal mahsulüdür. Tamamen uydurmadır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi örgütünden gelen bir siyasetçi olarak, milletvekili olmak ve benzeri menfaatler için Cumhuriyet Halk Partisi'ni seçenlerden değilim. İdeallerim ve ilkelerim doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi'ndeyim. CHP'nin Parti Programı'nda yer almayan görüş ve düşünceleri savunanlardan asla olmadım. Ayrıca kendimi CHP'de kiracı olarak değil ev sahibi olarak görüyorum. Bu anlamda bu haberleri yapanları ve var ise yaptıranları şiddetle kınıyor, yalanlıyorum. Tanju Özcan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilidir; kalmaya da devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.